SEO оптимизация на сайтове, SEO оптимизация за търсачки

(346 гласа, оценка 4.69 от 5)


Seo оптимизация на сайт

SEO оптимизация за търсачки, сео оптимизация на сайт

SEO оптимизация за Google и другите търсачки (Search engine optimization) и search engine marketing (SEM) от 3dwebdesign.org (3D Уеб дизайн). Тази страница за сео оптимизация и интернет маркетинг дава отговор на следните SEO въпроси:

This page is about SEO, smm and sem services in Bulgaria and this page is in Bulgarian language and here is published one short seo tutorial. Here is English version of this page: SEO (Search Engine Optimization) and info about Seo services in Bulgaria from WebDesign Seo - 3D Web Design.

Какво е SEO оптимизацията?

S.E.O. е абревиатура която идва от английския език - Search Engine Optimization или Seo Optimization. Използва се и Search Engines Optimization - във българския език се превежда оптимизация за търсачки. Термина "SEO" може да означава и "search engine optimizers" или seo оптимизатори - това са хората които извършват същинската оптимизация за търсачки. SEO оптимизации са тактиките и дейностите които се извършват при оптимизирането на един уебсайт (или много уеб сайтове) и тяхното съдържание за търсачките.

Подобни термини, които често се използват са SEM = search engine marketing - маркетинг за търсачки и SMM = social media marketing - маркетинг за социални мрежи. Примери за SMM услуги са реклама за facebook или twitter маркетинг, а пример за сем е например PPC услугата на Google - Google Adwords реклама. Каква е разликата между СЕО и sem може да разберете от тук: Seo оптимизация срещу Pay per Click. Seo оптимизация от Уеб Дизайн Seo

Кои са хората в екипа на 3D Web Design? Кои сме ние за да ви учим на SEO оптимизация?

3D Уеб дизайн е уебдизайн и seo фирма от България която е класирала огромен брой уеб сайтове в Google - и български, и англоезични. Над петстотин са само кампаниите които сме провели за оптимизация за google за наши клиенти за търсения на Български език от по една дума. Това означава че по-трудните ключови думи които сме класирали на първа страница на Google Bg са в момента над 500! Всички тези ключови думи са трудни за класиране на висока позиция в Google защото за тях има много търсения и докарват голям трафик на класирания сайт. Броя на средноконкурентните и ниско конкурентни ключови думи които сме класирали за нашите клиенти е огромен и няма как да бъде измерен.

Основният СЕО оптимизатор е основателя на фирмата ни Едуард Димитров. С хората в нашия екип можете да се запознаете тук. Може лесно да проверите какво можем, какви оптимизатори сме и какво сме направили за нашите клиенти в процеса на оптимизирането на уеб сайтовете им: Seo портфолиото на 3D Web Design.

Кой е Уеб Дизайн Seo (Web Design Seo)?

Уеб Дизайн Seo ("Web Seo", "WebDesign Seo" и "Web Design Seo" в англоезичните сайтове) са nickname-ове (прякори) на Едуард Димитров - управител на 3D Уеб дизайн, практикуващ професионално сео оптимизация от над девет години. Той е човека който управлява екипа извършващ сео услугите. Профил на Едуард Димитров във Facebook и във .

Защо да искам да се класирам в Google?

Пределно ясно е защо трябва да оптимизираме сайта си - от добре класираните уеб сайтове се печелят МНОГО ПАРИ! 90% от посетителите посещават някой от първите десет резултата върнати от търсачката, първото място печели обикновено около 40% от посещенията, първите пет сайта получават около 70% от кликовете в Serp на Google.

Средната възвръщаемост на средствата (ROI) от нашите оптимизации е между 500 и 1000% за онлайн магазин! Тоест, ако платите при нас 100 лв. за оптимизация на сайта си, със сигурност в следващите месеци ще спечелите поне 500 лева.

Три картинки, изобразяващи нагледно на какво, къде и колко кликат потребителите според Google и други авторитетни специализирани сайтове:

SEO оптимизация за Google На първо място в Google SEO оптимизация и Google Seo оптимизация на сайт

SEO оптимизация на сайт - Оптимизиране на сайтове за търсачки

Много от вас са чували за похвати и техники използвани за по-високо класиране на уеб сайтове в търсачките и най-вече за класиране на първа страница на Google.

Какво предлага 3D Уеб дизайн: Комплекс от услуги за оптимизиране на сайт които повишават посещаемостта на сайта ви чрез класирането му на по-високи позиции в търсачките и които вследствие увеличават продажбите ви и печалбата на сайта в пъти. Ние НЕ ползваме платени линкове, а постваме само в публични безплатни сайтове, в наши тематични уеб сайтове и в сайтове на наши партньори, което означава че постигнатите резултати за вас ще бъдат дълготрайни и на ниска цена. При нас вие заплащате само за реално извършени услуги за проучване, промяна кода на сайта, написване на текстове (копирайтинг), извършен линк билдинг, отчитане на резултатите и последващи от моментния резултат корекции по кампанията ви.

Някои от тези услуги за оптимизирането на сайт са: Seo копирайтинг, сео одит и оптимизация за търсачки, регистрация в търсачки, регистрация в директории, линк билдинг в социални мрежи, в блогове и микроблогове, в директории за статии и каталози, guest blogging, публикации в сайтове на големи медии и пресрелийзи. Какво трябва да знае потребителя за този вид услуги?

Типове Seo оптимизация за търсачки

Според мястото на провеждане на работата по Seo оптимизацията на сайт seo-то се дели на два вида: Онпейдж оптимизиране на сайт и офпейдж оптимизиране на сайт (в сайта и извън него).

Предимства на On Page оптимизацията на сайт са, че се постига гарантиран резултат, при това бързо и евтино. Недостатъците на Off Page оптимизацията (линк билдинг) са, че резултата идва бавно, скъпа е ако нямате ресурси (тоест, трябва да имате много на брой ваши сайтове в които да поствате статиите и линковете). Най-важното: опасно е да се извършва от непрофесионалисти защото от неправилно извършен линк билдинг, се получават наказания.

On Page Seo оптимизация за търсачки - OnPage (вътре в сайта)

Вътрешната оптимизация на сайт (OnPage Seo) е обикновено оптимизиране на структурата, текстовете, урл адресите и html кода на уеб сайта така че всяка негова страница да се позиционира възможно най-високо в търсачките по естествен начин.

Ако се приложи самостоятелно, OnPage сео-то е подходящо за области и ниши с ниска конкуренция, затова са възможни и ниски цени.

Естествено, ниски цени не са възможни за областите с висока конкуренция като форекс, имоти, почивки, кредити, климатици, часовници, парфюми, туризъм, дизайн, хостинг, пари и доста други, включително почти всички англоезични ключови думи от по една и две думи. Защото там не може да се постигнат високи резултати само с вътрешна оптимизация и е необходимо да се приложи и оптимизиране чрез линк билдинг услуги.

Off Page Seo оптимизация за търсачки, OffPage

OffPage Seo = външна оптимизация или линк билдинг - означава, че се оптимизира извън сайта ви, работи се по други сайтове. Този тип Seo оптимизации в комплект с правилно OnPage Seo оптимизиране дава много по-висок резултат, но е и по-скъп.

Линк билдинг в големи размери, публикуване на статии, прес релийзи, блог постове и постове в социални мрежи и други начини за популяризиране на сайта ви до изкарването му на първо място в Google. Можем да дадем отлични цени и за тази последна част от сео оптимизацията на сайтове.

3D Уеб дизайн предлага линк билдинг в над 1000 Български сайта, около 350 от тях - наша собственост. Линк билдингът от много на брой различни домейни е задължителен за областите с висока конкуренция като пари, недвижими имоти, новини, почивки, туризъм, форекс, банки, кредити, хостинг, услуги, мебели, часовници, дрехи, покриви, климатици и други. 3D Уеб дизайн предлага link building и в над 1000 англоезични сайта - това е правилната услуга ако желаете да класирате сайта си за ключови думи на английски език. От тази услуга имат полза и сайтове които са със съдържание на Български език, но имат и Английска версия или се опитват да се класират за изрази които имат английски еквивалент.

Още видове оптимизация за търсачки:

Според начините на постигане на резултата и според начина на оптимизирането на сайта Seo оптимизацията се дели на три вида: Gray hat SEO, Black hat SEO и White hat SEO. Разликата е в това дали съответните методи са разрешени от търсачките и Google или не. С Black hat се означават забранените методи, с Gray hat - полу забранените, а White hat са позволените техники.

Още за Seo оптимизацията за Google:

Защо да не избирате seo фирма от един човек?

Търсите фирма за "оптимизация на сайт" близо до вас, но намирате само фрийленсъри? За да се оптимизира сайта ви и да се класира той в Google е необходима съвкупност от няколко неща: програмиране и изработка на сайта, дизайн, копирайтинг (писане на текстове вътре в сайта и по други сайтове), вътрешна seo оптимизация, линк билдинг, отчитане и анализ на резултатите, корекции по кампанията в зависимост от временния резултат. Оптимизаторите работещи самостоятелно не могат да извършат дори половината от всичко това сами! Те просто прибягват до услугите на други фирми-посредници и само ви товарят с по-високи цени. Тоест, поръчвате съмнителни услуги от посредник, а не от извора.

Защо нашата фирма има много клиенти за Seo оптимизация?

В България има много уеб дизайн фирми, които могат да ви изработят уеб сайт. В България има и десетина фирми за Seo оптимизация услуги, които могат и да ви класират в Google за лесни и средно трудни ключови думи. В България има и фирми за уеб програмиране, които могат да направят функционалност за сайта ви по поръчка.

Но нашата Seo фирма 3D Web Design предлага уникална комбинация от всички тези показатели комбинирани с едни много ниски цени. На страницата ни SEO портфолио има публикувани скрийншотове с над 100 примера от проведените от 3dwebdesign.org няколко хиляди SEO кампании.

Отзиви от SEO услугите на 3D Web Design?

Можете да прочетете: отзив за нашите копирайтинг услуги и още отзиви за SEO услугите на 3D Уеб дизайн.

Защо да избера оптимизация от 3D Уеб дизайн?

  • 3D Web Design е една от малкото Български фирми (броят се на пръстите на едната ръка) които могат качествено да класират Български сайт във висококонкурентна ниша! За лесни фрази може да се класира всеки. Но когато се гони класиране по супер трудни фрази, в повечето случаи една част от сео услугите се аутсорсва при 3D Web Design. Защото никоя друга фирма за оптимизация в България, не разполага с 370 собствени Български сайта както нас!
  • 3D Web Design е и една от още по-малкото Български фирми, които могат да класират Англоезичен сайт в трудна ниша. Притежаваме над 120 англоезични сайта в популярни английски ниши.
  • "3D Уеб дизайн" е една от трите Български фирми която започна да предлага платени услуги за оптимизация на сайтове още през 2007 година.
  • Имаме опит в изработката на уеб сайтове от над 11 години (около 1700 изработени уеб сайта).
  • Огромен опит в seo оптимизацията и сео услугите (около 10 години, над 2600 оптимизирани уеб сайта - seo портфолио).
  • Кампанията ви ще бъде планирана и ръководена от единия от трите най-добри seo оптимизатора в България.
  • Достъпни ниски цени. Ако цените ни не бяха ниски за резултата който получавате, нямаше да имаме всички тези клиенти в сео портфолиото си отгоре.
  • Ние сме един от големите разработчици в България разработващи с програмиране функционалности по поръчка за най-известните системи за изработване на уеб сайтове. Продаваме ги не само в България, а и в цял свят още от 2009-а година. Защо това е важно: В много от случаите сайта ви няма как да е класиран в топ три на Google без програмирането на специфична за вашия уеб сайт функционалност.
  • И накрая най-хубавото: притежаваме огромен брой наши сайтове, всички качени на стари и силни домейни, развивани с години, в които се постват само качествени и уникални текстове. С текстове и линкове качени на тези домейни, на практика можем да класираме ВСЕКИ български сайт за всичко (при оптимизацията най-силен ефект има от линк билдинг услугите и най-важен е показателя от колко различни качествени домейна има връзки сочещи към сайта ви).
  • Заради този факт, над 25 други Български фирми предлагащи SEO услуги, ни ползват като подизпълнител за постването на публикации в тези наши сайтове.

Как можете да поръчате изработка на сайт или онлайн магазин от 3D Уеб дизайн?

Информация за това как изработваме сайтове и как изработваме онлайн магазини.

Имате още въпроси за услугите ни? Как можете да поръчате сео оптимизация за Google?

Отправете запитване за оферта за оптимизиране на сайт сега или директно пуснете имейл до admin маймунка 3dwebdesign.org или се обадете на телефон 0898615736 за уговаряне на среща.