Поддръжка на уеб сайт

(32 гласа, оценка 4.66 от 5)


Какво е поддръжка на уеб сайт за 3D Web Design?

За да бъде сайта актуален за потребителите и добре позициониран в търсачките, всеки уеб сайт, онлайн магазин или друг тип интернет сайт се нуждаят от поддръжка и актуализация - без значение дали ще го извършва фирмата за уеб дизайн която го е изработила, собственика на сайта или seo фирма която оптимизира сайта.

Поддръжката на уеб сайт в 3D Web Design представлява:

  • Актуализиране на съдържанието на уеб сайта - добавяне на новини, оферти и статии.
  • Поддръжка и обновяване на важни за конкретния уеб сайт страници - това е много важно за да се поддържа класирането им в Google.
  • Поддръжка на стари уеб страници в сайта и премахване на неактуална информация от сайта.
  • Създаване на нови уеб страници и на промоционални страници - с промоции на продукти и услуги за задържане вниманието на потребителя.
  • Обновяване и надграждане на функционалността на сайта.
  • Поддръжка на CMS системата на която е базиран сайта ви. Обновяване, актуализация и надграждане на функционалността на сайта - на ядрото на CMS-а и на допълнителните приложения инсталирани в него.
  • Оптимизация на сайта и поддържане на позициите в Google и другите търсачки. За целта 3D Уеб дизайн предлага написване на полезни за потребителите уникални статии за уеб сайтове: цени за Seo копирайтинг.
  • Пакети за поддръжка на класирането на сайт: цени за линк билдинг.
  • Пакети за цялостна поддръжка - уникални статии плюс линк билдинг за уеб сайтове: цени за пакетна поддръжка на сайтове.
  • Маркетинг за уеб сайт - провеждане на рекламни кампании и докарване на нови посетители в сайта. Например реклама във Facebook и провеждане на рекламни игри във Facebook.

Често срещани грешки при поддръжка на уеб сайт

Въпреки наличието на административен панел и система за управление на съдържанието, доста фирми занимаващи се с уеб поддръжка и изработка на уеб сайтове не отделят време за често актуализиране на съдържанието в техните сайтове.

Някои собственици на такива уеб сайтове вярват, че ще могат да променят всичко в сайта си единствено през административния панел. Това не винаги е възможно. Има неща които могат да бъдат извършени единствено от уеб дизайнер и уеб програмист.

Доста мениджъри на фирми пренебрегват възможностите, които предоставя интернет популяризацията на сайта и пренебрегват Google и търсачките без да осъзнават че намаляването на посещаемостта на сайта с 10% може да доведе до намаление на продажбите с 20% и повече. Това може да се избегне с пускането на една единствена нова маркетингова кампания.

3D Уеб дизайн се грижи за нуждите на собствениците на уеб сайтове и предлагаме еднократно обновяване на сайт или абонаментна поддръжка на сайт или друг вид актуализация. Пуснете онлайн запитване за поддръжка на уеб сайт сега!