Seo оптимизатори, Seo оптимизатор

(43 гласа, оценка 4.81 от 5)


Seo оптимизатор

Какво е Seo оптимизатор и кои са оптимизаторите в 3Д Уеб Дизайн?

Seo оптимизатор (транслитерирано seo optimizator) или seo специалист се нарича човек който извършва най-общо казано оптимизация на сайт. Целите на оптимизатора могат да бъдат да докара посещаемост на уеб сайта на клиента си, да го популяризира или направо да го класира в търсачките и google по определени ключови думи и фрази.

Кои хора са Seo оптимизатори?

В 3D Web Design Seo оптимизатори са хората които извършват самите seo услуги. Добри Seo оптимизатори НЕ е задължително да са хората които са класирали сайта си в Google за израза Seo оптимизация или друг подобен. Повечето от тях са го постигнали просто с писане на много статии за Seo и с по-голямо количество платени линкове сочещи към сайта им, което помага google и другите търсачки да го класират по-високо за съответния израз.

Кой е най-добрия Seo оптимизатор?

 • Добрия Seo оптимизатор е този който постига с минимум усилия и средства постигнатата цел.
 • Добрия Seo оптимизатор ще ви даде най-добрата цена и гаранция за извършената оптимизация.
 • Добрия Seo оптимизатор има впечатляващо Seo портфолио и голям брой класирани в търсачките сайтове.
 • Добрия Seo оптимизатор ще ви даде гаранция за оптимизацията на сайта ви, но имайте предвид че ако тя е придружена с договор цената ще е по-висока - никой няма да рискува да се зароби.
 • Добрия Seo оптимизатор обикновено е класирал сайта си в търсачките за огромен брой изрази и сайта му е добре откриваем в търсачките за всички други подобни фрази и ключови думи свързани с неговата дейност. Доказателство: За какви изрази е класиран сайта на 3D Уеб дизайн.
 • При добрия Seo оптимизатор имате прозрачност и знаете за какво отиват парите ви.
 • Не всеки от добрите оптимизатори ще ви каже всичко за процеса на оптимизиране на сайта ви - просто някои тайни се пазят добре, а всеки от оптимизаторите си има тайни. Не е допустимо обаче да не ви казва нищо и да пази всичко в тайна след като вече сте заплатили seo услугите.

Как да познаете лошия Seo оптимизатор?

 • Лошия Seo оптимизатор обикновено е класирал сайта си само за един-два израза и сайта му не е добре откриваем за други подобни фрази и ключови думи свързани с неговата дейност.
 • Лошия Seo оптимизатор обикновено дава много високи цени - това е защото услугите му са неефективни или използва остарели методи за оптимизиране които са много трудоемки.
 • Лошия Seo оптимизатор не дава никаква гаранция за извършената оптимизация на сайта. Казва нещо от рода на: с това би трябвало да се класирате, но не давам гаранция.
 • При лошия Seo оптимизатор нямате никаква прозрачност и не знаете за какво отива дори и една стотинка от парите ви. Колкото по-голяма е мистериозността, толкова повече пари ще се опита да ви отмъкне.
 • Лошия Seo оптимизатор няма впечатляващо Seo портфолио и голям брой класирани в търсачките уеб сайтове. Той или до момента е класирал само няколко сайта или класираните уеб сайтове са за ниско конкурентни ключови думи. Коя дума е високо конкурентна и коя ниско? Пуснете търсене в Google и вижте резултата. Пише: Резултати 1 - 10 от около 1 350 000 за Seo Оптимизация (средно конкурентно). Или високо конкурентно: Резултати 1 - 10 от около 829 000 000 за дизайн
 • Пазете се най-много от Seo оптимизатори които са си направили лъжливо сео портфолио. Те претендират че са оптимизирали този или онзи уеб сайт, но никой не може да го докаже.
 • Лошия Seo оптимизатор не харесва тази статия и плюе срещу нея където се сети. Защо ли - защото не му изнася клиентите му да научат истината.

Кои са добрите Seo оптимизатори в България?

Доказаните Seo оптимизатори и добри Seo специалисти в България ги познават всички като имам честта и аз да съм един от тях.

И не забравяйте: Най-добрия Seo оптимизатор е вашия оптимизатор! Това е човека който е изкарал сайта ви на топ позиции в търсачките и е довел посетителите и съответно парите при вас. Бъдете му благодарни!

... И не се сърдете на някои от нас които са отказали да оптимизират сайта ви - seo оптимизатора решава дали ще приеме или не задачата. А ако са приели, но са ви дали по-висока цена отново не се сърдете - дали да приемете офертата решавате ВИЕ. Все пак вие сте КЛИЕНТА.

Допълнение към тази статия и интересно продължение към нея е Seo ръководството за напреднали или ако сте начинаещ Seo ръководството за начинаещи. Може да ви бъде интересна и За агрегаторите и Seo-тата