Лиценз и условия за ползване на 3D Уеб дизайн

(92 гласа, оценка 4.72 от 5)


Уеб дизайн Seo

Условия за ползване и Лиценз на уеб сайт 3dwebdesign.org - 3D Уеб дизайн

Следните условия са условията на споразумението между Вас и 3D Уеб дизайн ( //3dwebdesign.org ).

Осъществявайки достъп, браузвайки и / или използвайки уеб сайт 3dwebdesign.org, Вие автоматично потвърждавате, че сте разбрали, прочели, и сте се съгласили да бъдете обвързани от тези условия, както и че ще спазвате всички законови и други разпоредби на Република България.

Ако не сте съгласни с тези условия, моля не използвайте този уебсайт. Всички графични изображения, текст, снимки, картинки, flash анимации, банери и друго съдържание включено в уеб сайта са със запазени права, и са САМО за лично ползване!

Цялото съдържание на 3dwebdesign.org е предмет на авторското право със всички запазени права и законови последици произтичащи от това и е лицензирано под Creative Commons лиценз. Вие можете да зареждате или да отпечатвате отделни страници при условие, че не нарушавате изискванията на Закона за авторското право и сродните права. Вие не можете да възпроизвеждате, да предавате, да модифицирате или използвате за каквато и да е публична или търговска цел, каквато и да е част от информацията на този сайт без предварително писмено разрешение на 3D Уеб дизайн.

Откъси от уеб сайта могат да бъдат копирани и публикувани САМО И ЕДИНСТВЕНО чрез писмено разрешение на собственика на сайта - фирма 3D Уеб дизайн ЕООД.

Позволено е да публикувате текст, картинка или съдържание копирано от сайта на 3D Уеб дизайн само ако в съдържанието бъде включен текста "Източник: 3dwebdesign.org" и директен follow линк сочещ към съответната страница от която сте копирали текста като анкор текста на линка трябва да е заглавието на страницата в нашия уеб сайт.

Примерен код за страницата в момента:

<a href="//3dwebdesign.org/license">Лиценз и условия за ползване на 3D Уеб дизайн</a>
"Източник: 3dwebdesign.org"
При неспазване на нашите условия за ползване и нашия лиценз и копиране на съдържание от сайта без съгласие на собственика на 3D Уеб дизайн ви гарантираме че ще бъдете преследвани по съдебен ред с цялата строгост на закона на Република България.

Лиценз и условия за ползване на функционалностите разработени от 3D Уеб дизайн

Функционалностите и добавките за CMS системи които разработваме може да са под друг лиценз. За повече информация прочетете Информация за файлова директория 3D Web Design и техните условия за ползване.

Декларация за поверителност на 3D Web Design и бисквитки

Нашият уеб сайт спазва Вашите потребителски права, съгласно изискванията на Директива 2002/58/ЕО на Европейския съюз. Продължаващото използване от Ваша страна на уеб сайта 3DWebDesign.org означава съгласие с политиката за поверителност и използване на бисквитки на фирма "3D Уеб дизайн" ЕООД, София.

Актуализация и промяна на условията за ползване на 3D Уеб дизайн

Сайтът 3dwebdesign.org е собственост на фирма "3D Уеб дизайн" и собственикът има правото да прави всякакви промени в информацията и условията на ползване на сайта без предварително уведомление. Тази страница и настоящите условия са обновени на 12 Август 2015 година.