Уникален уеб дизайн

(20 гласа, оценка 5.00 от 5)


Уникален уеб дизайн и Изработка на уникален уеб сайт

Много уеб дизайн услуги използват стандартни шаблони. Това ги прави много по-евтини и вие можете да разглеждате хиляди уеб дизайн шаблони онлайн и да изберете един от тях. Проблемът е, както винаги, че ще получите това, което заплащате. Когато използвате шаблон за вашия уеб сайт, той ще бъде споделен и с няколко други фирми, защото всеки може да използва един и същ шаблон.

С цел да се разграничи от конкурентите, вашата фирма трябва да наеме уеб дизайнер за създаване на уникален потребителски дизайн за вашия уеб сайт или да изиска от уеб дизайн фирмата създаване на уникален дизайн за сайта по ваше къстъм задание.

При 3D Уеб дизайн можете да получите оферта за уникален уеб дизайн, изготвен изцяло по ваша поръчка. Ценовите ни нива за дизайн на сайтове са тук - доплащането за уникален дизайн стартира от цена 150 лева.

Предимства на уникалния дизайн

Едно от предимствата на уникалния дизайн е че търсачките го взимат предвид. Когато търсачката прочита сайта ви тя може да разбере дали вашия сайт използва шаблон или е скъп поръчков сайт с дизайн по поръчка. Когато google намери такъв уникален сайт на сайта се гледа малко по-различно.

Приема се че проекта ви е сериозен и опита показва че такива уеб сайтове се класират по-добре в търсачките. Предимството за класирането на сайта в повечето случаи е малко, но все пак в някои случаи го има.

Специален уеб дизайн за клиенти

Когато създавате ново дружество или организация или искате да наложите дадена услуга или продукт, вашата цел е тя да достигне до всички потенциални клиенти в демографското ви разположение. Възможностите на пазара, по същество са безкрайни. Стотици нови фирми се създават всекидневно в България. Всички те, в крайна сметка се нуждаят от уеб сайт. А за направата им са нужни часове работа на стотици уеб дизайнери, за да може техния продукт да получи уникален уебдизайн.

Цени за уникален дизайн

Когато вие като клиент изисквате от уебдизайн фирмата уникален дизайн трябва да имате предвид че този тип дизайн за сайт е в пъти по-трудоемък и цените за тази уникалност ще бъдат с поне 30%-50% по-високи от тези на стандартните уеб сайтове които най-често при нас са на цени между 300 и 1000 лева.

Само работата на уеб дизанера изработващ външния вид на уеб сайта ви би бил един-два работни дни, а това струва при 3D Уеб дизайн съответно от 100 до 300 лева. Всъщност това е и цената която в понечето случаи се доплаща когато при нас се изисква уникалност на дизайна.

За специален уеб дизайн се изискват множество умения

За да се направи специален уеб дизайн, са нужни умения по различни дисциплини като: графичен дизайн, информационни системи, ИТ комуникации и др. Сайтът е информационна система, чиито компоненти са разделени на предна и задна част. Това съдържание, което е видимо (например дизайн, оформление, GUI, графики и текст) е известно като външен вид или предна част на уеб сайта. Задната част се състои от сорс код, скриптови програмирани функции, сървърни компоненти и много други функции. Отделно от тях всеки проект се нуждае от координатор, младши мениджър и т.н, които контролират екип за работа със своите специализирани умения.

Уеб дизайн възможности

Уеб дизайна може да бъде отлична възможност за творческа среда, в която хората да използват своите умения придобити в живота. Тази индустрия ви позволява да се запознаете с много части от визуалната комуникация, както и да работите с нови технологии. Всеки добър уеб дизайнер, може да изгради дългосрочни взаимоотношения със своите клиенти, като това би било в пряк интерес и за двете страни.

Ако искате да развивате вашите умения, трябва да сте в течение с бързи темпове на ИТ технологиите, уеб дизайна и други области. Много местни колежи и търговски училища предлагат курсове по уеб дизайн. Можете дори да получите онлайн степен в уеб дизайн. Много училища и колежи в цяла Северна Америка и в Европа предлагат уеб дизайн, свързан с различни научни степени и програми. Ако искате да се развиете в тази област попитайте някой който вече е запознат, всеки такъв съвет би бил доста полезен за вас.

Уникален уеб дизайн на сайтове

Примери за изработени уеб сайтове с уникален дизайн:

Примери за изработка на Уникален дизайн

Уникален уеб дизайн на страница на категория на сайт :
https://3dwebdesign.org/index.php?option=com_content&catid=7&id=167&lang=bg&view=article#sigProGalleriaa350c91895

За пример за разработка на уникален дизайн може да погледнете снимките отгоре или редизайна на нашия уеб сайт: Ре-дизайн на 3D Уеб дизайн. Там са показани първоначалните няколко версии на дизайните и е описано как от тях избрахме един и изработихме от него окончателна версия на уникален уеб дизайн за нашия уеб сайт.