Разработка на евтино Android приложение за сайт

(32 гласа, оценка 4.88 от 5)


Разработка на Android приложение за сайт

Сайт за приложения за "Андроид": Евтина изработка на Android приложение за уеб сайт

3D Уеб дизайн предлага платено създаване на готово Андроид приложение за вашия уеб сайт или онлайн магазин на изключително ниската промоционална цена от 88 лв. 3D Web Design ви предлага платена разработка на ниски цени на приложения за Android, които поддържат мобилни телефони, таблети и всички други Андроид базирани мобилни устройства и ви осигуряват контакт - директен достъп до вашите потребители за нарастване на аудиторията на сайта ви и популярността на бранда ви.

Промоционални условия за приложения за телефон валидни до 01.03.2019: При поръчка на повече от един APP ще получите 20% отстъпка от цената и експресно изпълнение на поръчката ви! (Експресното изпълнение се извършва в рамките на 5 работни дни. Стандарното изпълнение на поръчките обикновено е около 10 работни дни).

разработка на приложение за Android

Безплатно Android приложение за вашия уебсайт

Какво означава вашия уеб сайт да има негово собствено безплатно приложение за Андроид? Това означава че вие получавате софтуер - Ваше приложение, работещо само с вашия уеб сайт, създадено специално за него и информиращо потребителите на сайта ви само за продукти, новини и промоции от сайта ви. Така вие ще получите един начин повече (при това съвременен и модерен начин) да стигнете до нов пазар, до нови потенциални ваши клиенти и ще им дадете възможност да осъществят удобно и бързо контакт с вас и с уеб сайта ви директно от телефона си. Можете да организирате игра чрез приложението ви или просто да покажете в него желано от вас съдържание, уеб сайта си, данните си за контакт и профилите си в социалните мрежи.

Какво е Андроид?

Android е безплатна мобилна операционна система, най-популярната операционна система за мобилни приложения в света. Официалният сайт на Андроид е: Android.com. Огромен брой таблети, мобилни устройства и телефони (смартфони) поддържат тази мобилна операцинна система, инсталирана е на над 10000 вида смартфон телефони. Най-големите брандове поддържащи системата са: Samsung, Sony, Huawei, Alcatel, Asus, HTC, Lenovo, LG, Motorola, Nokia, Xiaomi, Philips, Prestigio, Panasonic, Toshiba, Sharp.

Защо е необходимо сайта ви да има приложение за Android?

Защо е добре сайта ви да има собствено Android приложение и какви са предимствата на приложенията за Андроид? Да има сайта ви собствено приложение е най-лесният начин вашите потребители да следят вашия бизнес и сайта ви за новини и актуални промоции на телефона или таблета си. А от там до осъществяването на продажба, разстоянието е само един клик. Предимствата на приложенията за Андроид са че разработването на приложение за тази операционна система е относително лесно и има чудесна документация, а това означава ниска цена на приложението ви.

Знаете ли че и в момента около 40-50% от посещенията на средния Български уебсайт са от мобилни устройства? А знаете ли че около 80% от тези устройства са базирани на операционната система "Андроид"? Прогнозите са към средата на 2019 година този процент посещаемост от мобилни устройства да достигне 60-65%! Предвижданията в световен мащаб са до две години над 70% от онлайн продажбите да се извършват чрез мобилни устройства! Можете да прочетете тук повече за предимствата на приложенията разработени от 3D Web Design.

Е, искате ли всички тези потребители да получават известия на телефона си когато вие публикувате в уеб сайта си нов продукт, нова промоция или просто нова новина? А желаете ли потребителя с един клик от приложението да може да купи продукта, да ви изпрати емайл или направо да набере посочения телефон за контакт и да поръча? Да, всичко това може да се прави с разработеното от 3D Web Design приложение за Андроид (създаваме и опростени приложения за игри, но за момента приложения за IOS не разработваме).

За какви сайтове е подходящо Android приложението ни?

Android приложението ни е особено подходящо за онлайн магазини и големи сайтове които пускат често нови продукти, новини или промоции, онлайн списания и новинарски сайтове. Колкото по-ниски са цените ви и колкото по-често сайта ви пуска нови продукти и нови новини, толкова по-полезно ще бъде това приложение за вас.

Приложението показва последните новини от няколко различни раздела на сайта ви и може да проверява автоматично за нови новини всеки от разделите през определен период от време. То поддържа ротация, има опции за честота на синхронизиране и е мултиезично, тоест има опция за избор на език (стандартно са включени два - Български и Английски). Има опции и дали урл адресите да се отварят в браузера по подразбиране на мобилното устройство или във вградения в приложението браузер.

Изработка на безплатни приложения за Андроид на Български език:

Нашите приложения за Андроид са мултиезични и са на Български! Вие имате опция за избор на език (като обикновено в приложението са включени два езика - Български и Английски). Има опции и дали урл адресите да се отварят в браузера по подразбиране на мобилното устройство или във вградения в приложението браузер.

Скрийншотове от приложението за Android

Страница опции в приложението на Андроид телефон:
https://3dwebdesign.org/index.php?option=com_content&Itemid=272&catid=17&id=540&lang=bg&view=article#sigProGalleriaa83cf74d52

Какво е включено в готовия APP за Android който продаваме?

3D Уеб дизайн предлага два вида пакети с Андроид приложения - по-евтин (съкратен пакет) - "Андроид Приложение стандарт" и пълен пакет (Андроид Приложение Бранд) с включено брандиране и изработка на необходимите лога и картинки за самото приложение и изработка на банери и картинки за вашия сайт и необходимите изображения за качване на приложението ви в Google Play.

Цветови схеми за Андроид приложение за уеб сайт

Разработка на Андроид приложение за сайт - Готово "Приложение стандарт"

 • Нашето приложение поддържа всяко Андроид устройство - поддържат се всички версии на операционна система Android от 2.3 нагоре. За момента Google Play показва поддържани над 15000 вида мобилни устройства!
 • Включено е брандиране - промяна на иконата и логото в приложението с вашето лого. В цената не е включена изработка на изображенията - трябва да ги предоставите готови вие.
 • Избор на цветова схема от 12 възможни цветови схеми: синя, червена, розова, лилава, индиго, зелен чай, зелена, жълта, оранжева, кафява, сива и черна. Тук можете да видите скрийншот с възможните цветове.
 • Този пакет за създаване на приложения включва следните раздели (табове):
 • 1. Уеб сайт - този раздел отваря директно в приложението избрана от вас страница от сайта ви.
 • 2. Карта с адреса ви от Google Maps.
 • 3. Контакти в приложението - сочещи към линк или към емайл адрес.
 • 4. Бутон с телефон за контакт в приложението. При кликане се набира директно телефона.
 • 5. Възможност за автоматично следене на сайта ви за нови продукти или новини - 1 раздел от сайта ви, обновяването става през RSS feed.
 • Приложението помни кои новини са вече прочетени от потребителя и кои не и маркира по различен начин прочетените и непрочетени новини.
 • Можете да маркирате избрани от вас новини и да ги добавяте в Любими.
 • Можете да ни подадете каквато и да е желана от вас подредба на табовете в приложението и ще го създадем по нея.
 • Колко струва изработката? Цена на пакета за приложение: 118 лева.
 • Срок за изработка: 5 до 10 работни дни.
 • Получавате мобилното приложение пакетирано като .apk файл и готово за качване в Google Play и на сайта ви.

Изработка на мобилно приложение за Android - готово "Приложение Бранд"

Това е нашият пълен пакет (Приложение Бранд) който включва брандиране и вграждане на допълнителни възможности. Този разширен пакет включва всички опции от съкратеният пакет "Андроид Приложение стандарт" плюс следните възможности за допълнителни екстри:

 • Възможност за автоматично следене от приложението на още допълнителни раздели от сайта ви. Цена: 20 лв за всеки допълнителен таб.
 • Възможност за добавяне в приложението на повече раздели от сайта ви - като нови табове в приложението отварящи определен урл адрес или RSS feed. Цена: 20 лв за всеки допълнителен таб.
 • Добавяне на Youtube, Twitter и Facebook - доплащане на цена от 10 лв. за всеки допълнителен раздел със социален профил.
 • Може да се изработват страници изцяло вътре в приложението с точно желано от вас съдържание и оформление, като в този случай се написва HTML код за всяка подобна страница. В зависимост от съдържанието и оформлението, всяка такава страница може да ви струва от 20 до 50 лв.
 • Всеки таб на приложението може да отваря подобна къстъм страница или желана от вас страница от уеб сайта ви.
 • Срок за изработка: до 7 работни дни.
 • Колко струва разработката? Цена 118 лв ПЛЮС цената на допълнителните екстри които поръчате.
 • В цената не е включена изработка на изображенията - трябва да ги предоставите готови вие.
 • Получавате мобилното приложение като APK файл - готово за качване в Google Play и много други сайтове за приложения.

Seo оптимизацията, брандирането и приложенията за Android

Искате ли да станете един от големите брандове във вашата ниша? Колкото и невероятно да звучи Андроид приложенията помагат и на Seo оптимизацията и класирането на вашия сайт в Google, а също и за популярността на вашия бранд.

 • Първо предимство на приложението ни: Google Play е третата най-ползвана търсачка в света след Google и Youtube. Ако приложението ви излиза при търсене в Google Play за силно търсени ключови думи като: новини, кредит, заеми, мебели, дрехи, обувки, компютри, телевизори, телефони, таблети, климатици, залагане, спортни прогнози, застраховки, ВИК услуги, ремонт на покриви, електро услуги, лекар, зъболекар, то сайта ви ще получи голям прираст към посещаемостта си!
 • Второ предимство: Получавате много силен линк към сайта си (сайта play.google.com има Google PageRank 9). Когато се сдобиете с приложението, вие можете да го качите в Google Play (play.google.com). След качване на приложението ви там, вие получавате директен линк към вашия сайт - линка може да сочи към произволен, избран от вас урл адрес или към заглавната страница на вашия уеб сайт.
 • Трето предимство: Повече популярност за бранда и сайта ви. Андроид приложения имат все още много малко БГ уеб сайтове - приложения имат само най-големите брандове в България и Google знае това. Ако искате вашия бранд да стане важен и за потребителите, и за търсачките, трябва да имате едно или повече ваши Андроид приложения!
 • Четвърто предимство: Ниска цена! Приложенията ни са евтини и струват под 100 лева - може да си ги позволи всеки Българин. Направи поръчка и качи приложението си сега, докато конкуренцията в play.google.com е още ниска!

Избрани примери от създадени от 3D Уеб дизайн подобни Android приложения:

Какво още чакаш - някой от конкурентите ти да те изпревари ли? Или да мине срока на промоцията ни с ниски цени? Свържи се с нас сега, разгледай демо приложението или се обадете на телефон 0898 615736 - ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.

Поръчай готово Android приложение за своя сайт сега!

Поръчай

Отговори на често задавани въпроси за нашите приложения за Андроид устройства:

 • Как се качва приложението в play.google.com? Приложението ви може да бъде качено в https://play.google.com от нас или от вас. Ако го качите вие, имайте предвид, че при качване на първо приложение, google еднократно ще ви таксува 25 USD такса - за да ви даде права да качвате приложения в този техен сайт. Предварително трябва да имате подготвени банери в точно определен формат и текст - описание на приложението за да можете да го качите в google play.
 • Как се извършват актуализации на приложението? Ако приложението ви бъде качено в в google play и след това го обновите, версията на приложението ще бъде променена (например от версия 1.1 на версия 1.2). Новата версия се качва в play.google.com и почти веднага на всички потребители които са го инсталирали ще излезе предложение да го обновят.
 • Поддържат ли се push notifications (изпращане на рекламни съобщения до потребителите) в приложението и колко струват? Ако искате от време на време да пускате съобщения до потребителите на приложението си (така наречените push notifications), ще трябва да заплатите еднократна такса. За изпращане на едно такова съобщение месечно се заплащат еднократно 20 лв (за приложения с до 1000 инсталирания). За приложения с до 5000 инсталирания - 50 лв за 3 push notifications месечно. За приложения с до 10000 инсталирания - 150 лв за 10 push notifications месечно.
 • Цените за разработка на приложението на 3D Уеб дизайн еднократни ли са или се заплаща абонамент? Цените ни са еднократни - плащате веднъж, получавате приложението и никога няма да заплатите нищо повече (освен ако не желаете обновяване с нови функции или ново съдържание след това). Малки обновявания с леки корекции по вече готово приложение се таксуват обикновено до 30 лв.