Разработка на евтино Android приложение за сайт

(18 гласа, оценка 4.89 от 5)


Разработка на Android приложение за сайт

Сайт за приложения за "Андроид": Евтина изработка на Android приложение за уеб сайт

3D Уеб дизайн предлага готово Андроид приложение за вашия уеб сайт или онлайн магазин на изключителната промоционална цена от само 88 лева! Цената е валидна само до Осми Март 2017, стандартната цена е 100 лв. 3D Web Design ви предлага разработка на ниски цени на приложения за Android които поддържат мобилни телефони, таблети и други Андроид базирани мобилни устройства и ви осигуряват директен контакт с вашите потребители и нарастване на аудиторията на сайта ви и бранда ви.

разработка на приложение за Android

Android приложение за вашия уебсайт

Какво означава вашия уеб сайт да има негово собствено приложение за Андроид? Това означава че вие получавате Ваше приложение, работещо само с вашия уеб сайт, създадено специално за него и информиращо потребителите на сайта ви само за продукти, новини и промоции от сайта ви. Така вие ще получите един начин повече (при това съвременен и модерен начин) да стигнете до потенциални ваши клиенти и ще им дадете възможност да осъществят удобно и бързо контакт с вас и с уеб сайта ви директно от телефона си.

Какво е Андроид?

Android е най-популярната операционна система за мобилни приложения в света. Огромен брой таблети, мобилни устройства и телефони (смартфони) поддържат тази мобилна операцинна система.

Защо е необходимо сайта ви да има приложение за Android?

Защо е добре сайта ви да има собствено Android приложение и какви са предимствата на приложенията за Андроид? Да има сайта ви собствено приложение е най-лесният начин вашите потребители да следят сайта ви за новини и актуални промоции на телефона или таблета си. А от там до осъществяването на продажба разстоянието е само един клик. Предимствата на приложенията за Андроид са че разработването на приложение за тази операционна система е относително лесно и има чудесна документация, а това означава ниска цена на приложението ви.

Знаете ли че и в момента около 25-30% от посещенията на средният Български уебсайт са от мобилни устройства? А знаете ли че около 80% от тези устройства са базирани на операционната система "Андроид"? Прогнозите са към средата на 2017 година този процент посещаемост от мобилни устройства да достигне 60-65%? Предвижданията в световен мащаб са до две години над 70% от онлайн продажбите да се извършват чрез мобилни устройства! Можете да прочетете тук повече за предимствата на приложенията разработени от 3D Web Design.

Е, искате ли всички тези потребители да получават известия на телефона си когато вие публикувате в сайта си нов продукт, нова промоция или просто нова новина? А желаете ли потребителя с един клик от приложението да може да купи продукта, да ви изпрати емайл или направо да набере посочения телефон за контакт и да поръча? Да, всичко това може да се прави с разработеното от 3D Web Design приложение за Андроид.

За какви сайтове е подходящо нашето Android приложение?

Android приложението ни е особено подходящо за онлайн магазини и големи сайтове които пускат често нови продукти, новини или промоции, онлайн списания и новинарски сайтове. Колкото по-ниски са цените ви и колкото по-често сайта ви пуска нови продукти и нови новини, толкова по-полезно ще бъде това приложение за вас.

Приложението показва последните новини от няколко различни раздела на сайта ви и може да проверява автоматично за нови новини всеки от разделите през определен период от време. То поддържа ротация, има опции за честота на синхронизиране и е мултиезично, тоест има опция за избор на език (стандартно са включени два - Български и Английски). Има опции и дали урл адресите да се отварят в браузера по подразбиране на мобилното устройство или във вградения в приложението браузер.

Изработка на приложения за Андроид на Български език:

Нашите приложения за Андроид са мултиезични и са на Български! Вие имате опция за избор на език (като обикновено в приложението са включени два езика - Български и Английски). Има опции и дали урл адресите да се отварят в браузера по подразбиране на мобилното устройство или във вградения в приложението браузер.

Скрийншотове от приложението за Android

Страница опции в приложението на Андроид телефон:
https://3dwebdesign.org/index.php?option=com_content&Itemid=272&catid=17&id=540&lang=bg&view=article#sigProGalleriaa83cf74d52

Какво е включено в готовото приложение за Android което продаваме?

3D Уеб дизайн предлага два вида пакети с Андроид приложения - по-евтин (съкратен пакет) - "Андроид Приложение стандарт" и пълен пакет (Андроид Приложение Бранд) с включено брандиране и изработка на необходимите лога и картинки за самото приложение и изработка на банери и картинки за вашия сайт и необходимите изображения за качване на приложението ви в Google Play.

Цветови схеми за Андроид приложение за уеб сайт

Разработка на Андроид приложение за сайт - Готово "Приложение стандарт"

 • Нашето приложение поддържа всяко Андроид устройство - поддържат се всички версии на операционна система Android от 2.3 нагоре. За момента Google Play показва поддържани над 14400 вида мобилни устройства!
 • Включено е брандиране - промяна на иконата и логото в приложението с вашето лого. В цената не е включена изработка на изображенията - трябва да ги предоставите готови вие.
 • Избор на цветова схема от 12 възможни цветови схеми: синя, червена, розова, лилава, индиго, зелен чай, зелена, жълта, оранжева, кафява, сива и черна. Тук можете да видите скрийншот с възможните цветове.
 • Този пакет включва следните раздели (табове):
 • 1. Уеб сайт - този раздел отваря директно в приложението избрана от вас страница от сайта ви.
 • 2. Карта с адреса ви от Google Maps.
 • 3. Контакти в приложението - сочещи към линк или към емайл адрес.
 • 4. Бутон с телефон за контакт в приложението. При кликане се набира директно телефона.
 • 5. Възможност за автоматично следене на сайта ви за нови продукти или новини - 1 раздел от сайта ви, обновяването става през RSS feed.
 • Приложението помни кои новини са вече прочетени от потребителя и кои не и маркира по различен начин прочетените и непрочетени новини.
 • Можете да маркирате избрани от вас новини и да ги добавяте в Любими.
 • Можете да ни подадете каквато и да е подредба на 5-те таба в приложението.
 • Колко струва изработката? Цена на пакета за приложение: 88 лева (само до Осми Март 2017, стандартна цена - 100 лв).
 • Срок за изработка: 5 работни дни.
 • Получавате мобилното приложение пакетирано като .apk файл и готово за качване в Google Play и на сайта ви.

Изработка на мобилно приложение за Android - готово "Приложение Бранд"

Това е нашият пълен пакет (Приложение Бранд) който включва брандиране и вграждане на допълнителни възможности. Този разширен пакет включва всички опции от съкратеният пакет "Андроид Приложение стандарт" плюс следните възможности за допълнителни екстри:

 • Възможност за автоматично следене от приложението на още допълнителни раздели от сайта ви. Цена: 20 лв за всеки допълнителен таб.
 • Възможност за добавяне в приложението на повече раздели от сайта ви - като нови табове в приложението отварящи определен урл адрес или RSS feed. Цена: 20 лв за всеки допълнителен таб.
 • Добавяне на Youtube, Twitter и Facebook - доплащане на цена от 10 лв. за всеки допълнителен раздел със социален профил.
 • Срок за изработка: до 7 работни дни.
 • Колко струва разработката? Цена 98 лв (88 лева в срока на промоцията) плюс цената на допълнителните табове които поръчате.
 • В цената не е включена изработка на изображенията - трябва да ги предоставите готови вие.
 • Получавате мобилното приложение като APK файл - готово за качване в Google Play и много други сайтове за приложения.

Seo оптимизацията, брандирането и приложенията за Android

Искате ли да станете един от големите брандове във вашата ниша? Колкото и невероятно да звучи Андроид приложенията помагат и на Seo оптимизацията и класирането на вашия сайт в Google, а също и за популярността на вашия бранд.

 • Първо предимство на приложението ни: Google Play е третата най-ползвана търсачка в света след Google и Youtube. Ако приложението ви излиза при търсене в Google Play за силно търсени ключови думи като: новини, кредит, мебели, дрехи, обувки, компютри, телевизори, телефони, таблети, климатици, залагане, спортни прогнози, ВИК услуги, ремонт на покриви, електро услуги, лекар, зъболекар, то сайта ви ще получи голям прираст към посещаемостта си!
 • Второ предимство: Получавате много силен линк към сайта си (сайта play.google.com има Google PageRank 9). Когато се сдобиете с приложението, вие можете да го качите в Google Play (play.google.com). След качване на приложението ви там, вие получавате директен линк към вашия сайт - линка може да сочи към произволен, избран от вас урл адрес или към заглавната ви страница.
 • Трето предимство: Повече популярност за бранда и сайта ви. Андроид приложения имат все още много малко Български уеб сайтове - приложения имат само най-големите брандове в България и Google знае това. Ако искате вашия бранд да стане важен и за потребителите, и за търсачките, да имате ваши Андроид приложения е един от начините.
 • Четвърто предимство: Ниска цена! Приложенията ни са евтини и може да си ги позволи всеки Българин. Направи поръчка и качи приложението си сега, докато конкуренцията в play.google.com е още ниска!

Примери за разработени подобни Android приложения:

Какво още чакаш - някой от конкурентите ти да те изпревари ли? Или да мине срока на промоцията ни с ниски цени? Свържи се с нас сега, разгледай демо приложението или се обадете на телефон 0898 615736 - ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.

Поръчай готово Android приложение за своя сайт сега:

Поръчай