Екип на 3D Уеб дизайн

(50 гласа, оценка 4.88 от 5)


Екипът на 3D Уеб дизайн: За нас

Нашата фирма за уеб разработка, уеб дизайн и seo оптимизация 3D Уеб дизайн се състои от няколко професионалиста, всеки специализиран в различна област. На тази страница е публикувано кратко представяне на всеки от тях. Защото нашият екип е нашата гордост. Информацията за фирмата която е собственик на сайта на 3D Уеб дизайн е тук: 3D Уеб дизайн ЕООД. А тук е информацията за Събития, конференции, семинари и курсове с участие на 3D Web Design.

Видео презентация на 3D Web Design в youtube:

Основател и управител на 3Д Уеб дизайн ЕООД: Едуард Димитров

Собственик на 3D Уеб дизайн е Едуард Димитров ( и Facebook профил) - Social Media и SEO експерт (изпълнява функции на SEO Strategist и SEO Analyst във фирмата ни). Едуард изпълнява ръководни функции във фирмата и се занимава с планиране на дейността й, проучване и анализ на клиентски кампании. Отговаря за връзки с клиентите и през последните няколко години практикува единствено професионална Seo оптимизация и популяризация на клиентски сайтове. Покрай тези дейности се занимава и с оптимизация на продажбите на онлайн магазини, което е тясно свързано със Seo оптимизацията.

Едуард е един от топ seo специалистите в България и един от топ seo експертите в света изобщо. Има девет годишен професионален опит в сферата на SEO. Той е човекът стоящ зад Seo оптимизацията на над 2400 Български уеб сайта и е "виновникът" за класирането в Google на над 3400 англоезични сайта (3D Уеб дизайн продава на едро на чуждестранни клиенти seo услуги които се изпълняват под негово ръководство).

Едуард Димитров e водил фирмата ни при създаването на над 1400 уеб сайта, от които около 550 онлайн магазина. Бил е организатор на събитията Joomla Day в България за три поредни години (и лектор на SEO лекциите на Джумла Ден), лектор на събитието Seo Conference 2015, на SEO курса на Академия Telerik, лектор на платеният SEO курс на IT Academy (виж сертификатите долу) и лектор на SEO курсове на SoftUni.

Joomla! developers - 3D Web Design web development

Едуард Димитров е участвал като организатор и лектор на събитията "Джумла Ден" в България (joomladay.bg) три години, участвал е като лектор на SEO курса на Академия Телерик и е човека ръководил 3D Уеб дизайн при разработката на над двадесет уеб базирани seo инструмента и разработката на над 250 приложения за Joomla, WordPress, Oscommerce, Zen Cart и други системи за контрол на съдържание.

Научете повече за събитията, семинарите и курсовете на които фирмата ни 3D Уеб дизайн е бил организатор или човек от екипа ни е бил лектор.

Антон Чочев

Антон e главен дизайнер в 3D Уеб дизайн. Занимава се професионално с графичен дизайн и уебдизайн от над седем години. Той е специалист в графичният дизайн, като се е занимавал с всичко - от лога, брошури, дипляни и визитки до дизайн на билбордове, рекламни пана и автомобили. Любима дейност: раздвижване и редизайн на остаряли сайтове които след намесата му стават нови и красиви уеб сайтове.

Невена Денчева

Невена Денчева e копирайтър и линк билдър в 3D Уеб дизайн. Занимава се професионално с писане на текстове за уеб сайтове, планиране на линк билдинг кампании и публикуване на линкове в уеб сайтове.

Даниела Иванова

Даниела Иванова e копирайтър и SEO специалист в 3D Уеб дизайн. Занимава се професионално с писане на текстове за интернет, постване и оптимизиране на съдържанието в уеб сайтове.

Кристина Жекова

Кристина Жекова e SEO копирайтър в 3D Уеб дизайн. Занимава се с професионално писане на текстове за интернет и постване на съдържанието в уеб сайтове.

Паулина Димитрова

Паулина e SEO специалист в 3D Уеб дизайн. Завършила магистър по журналистика в СУ Климент Охридски, тя се занимава с извършване на линк билдинг кампании и оптимизиране на съдържанието на уеб сайтовете.

Снимки от офиса на 3D Уебдизайн, на екипа, сертификати и други: