SEO оптимизация Портфолио

(431 гласа, оценка 4.69 от 5)


SEO оптимизация Портфолио

Какво е SEO Портфолио?

SEO Портфолиото е портфолио (списък) с оптимизираните от 3D Web Design уеб сайтове в Google чрез SEO. То може да бъде списък със сайтове или списъци с класирани ключови думи и ключови фрази.

Кои са трудните ключови думи?

Трудни са ключовите думи, които докарват много посещения и клиенти и много печалби на класирания сайт. Колкото повече търсения има в търсачките за даден ключов израз, толкова повече е потенциала на една ключова дума да докара печалба на сайтовете, които са класирани високо за нея. Потребителите търсят в Google за ключовата ни дума, търсачката им дава най-добрите резултати и... ако работите с 3D Уеб дизайн, там ще бъде и вашият сайт.

Обикновено най-трудни са ключовите думи от по една дума, но в Българският интернет има не малко трудни и изрази от по две и три думи. Думите и изразите за които има много търсения в търсачките (търсения с голяма честота = високочестотни търсения), се наричат високочестотни ключови думи.

Кое е най-ценно в едно SEO Портфолио?

Колкото по-трудни за постигане (за класиране) са думите за които сме класирали наши клиенти, толкова по-ценна е победата. Но при нас и това (вече) не е показател: 3D Web Design е класирала през годините по повече от един уеб сайт за ключова дума - за всички трудни ключови думи за които се сетите. Имали сме много пъти моменти, през които при търсене за трудна ключова дума от една дума в Google, ТРИ от първите ПЕТ резултата са били наши клиенти.

Огромният брой клиенти на 3D Web Design за SEO услуги се дължи не на някакви свръхестествени способности, а на маниакално качественото изпълнение на поръчките и отличното съотношение цена-качество на услугите на фирмата. Едуард Димитров, управител.

Отзиви за SEO услугите на 3D Уеб дизайн?

Можете да прочетете тук: отзив за нашите копирайтинг услуги и други отзиви за SEO услугите на 3D Уеб дизайн. Искате ли да прочетете още отзиви? 1. Изберете си който и да е от нашите клиенти. 2. Звъннете му и го попитайте доволен ли е от 3D Web Design.

SEO оптимизация Портфолио - оптимизирани и класирани от нас уеб сайтове в Google и другите търсачки

SEO Портфолио на 3D Уеб дизайн, SEO Портфолиото на един сео оптимизатор и неговия екип.

Ключовите думи от по една дума за които сме класирали сайтове на първа страница на Google са почти ДВЕСТА, като за някои от тях сме класирали по повече от един сайт. В този брой не са включени ключовите думи на тематика уеб дизайн, уеб сайтове и seo оптимизация. Само те отделно са над четиридесет.

Чували ли сте колко пари могат да се изкарват от първа страница на Google?

Желаете ли сайта ви да бъде класиран в Google чрез SEO оптимизация и копирайтинг с качествени уникални текстове, така че да имате дългосрочно високо класиране през следващите две-три години?

А знаете ли, че добре направен онлайн магазин за само 500 лева може да се изплати за първите три месеца и в следващите шест месеца да донесе над хиляда процента печалба - над 5 хиляди лева чиста печалба за първите шест месеца (данните са за относително малка фирма).

3D Уеб дизайн до момента е оптимизирала (вътрешна оптимизация - Onpage Seo) около 450 от над 1400-те изработени от фирмата уеб сайта и е класирала в Google (Onpage Seo + OffPage Seo) над 200 различни уеб сайта за Български ключови думи и около 75 сайта за ключови думи на английски език. Отделно изпълнените от нас еднократни сео услуги на бройка са над 3200 - малко над 2000 за български сайтове и останалите за немски и англоезични сайтове. За момента изработени от нашата фирма сайтове държат първо място в Google Serp за около 25 ултра високочестотни търсения и поне 200 средночестотни. Наши сайтове засега държат около 50 позиции в топ 5 за високочестотни ключови думи. Поне половината от тези ключови думи и изрази можете да видите отдолу, в нашето SEO портфолио.

Забележка: Високочестотни са ключови думи с много голям брой търсения дневно, водят до много трафик, но и първите позиции са много трудни за постигане, защото много сайтове се опитват да се класират за тях. Обикновено това са търсенията от по една дума или много популярните търсения.

SEO Портфолио (само трудни ключови думи)

Някои от по-трудните думи за които имаме поне един топ сайт на първа страница в Google: sexshop, сексшоп, facebook, Rss, електронни цигари, дрехи, подаръци, книга, злато, мебел, 3d, дизайн, уеб сайтове, уеб дизайн, уеб сайт, seo, такси, козметика, цветя, парфюм, парфюми, велосипед, велосипеди, BMX, Банско, шейна, погребение, климатик, климатици, копирни машини, офис мебели, часовник, часовници, магазин компютри, автогуми, дипломна работа, дипломни работи, казус, казуси, фотоепилация, кавитация, лазерна епилация, пвц дограма, хранителни добавки.

Как да проверите дали seo оптимизатора не е измамник и дали портфолиото му е истинско?

Много "колеги оптимизатори" са написали на сайтовете си като съвети как да изберете Seo оптимизатор за сайта ви, че много фирми са измамници и слагат в портфолиото си сайтове, които изобщо не са изработени от тях и не са оптимизирани и класирани в търсачките от тях. Вярно е. Пазете се от подобни измамници.

Пуснете търсене в Google за всяка една от думите за да проверите дали е истина това което четете тук или се свържете със собственика на който и да е от сайтовете описани в нашето сео портфолио и го попитайте кой е оптимизирал сайта им и дали са доволни от нас. Възможно е и някои от сайтовете да не са класирани толкова добре в момента когато проверявате - при непрекъснатите ъпдейти на алгоритъма на Google никой не е абониран за първото място!

Примери от Портфолиото ни и как протича процесът на SEO оптимизация

SEO Оптимизация за ключова фраза ремонт на покриви:
https://3dwebdesign.org/index.php?option=com_content&catid=72&id=108&lang=bg&view=article#sigProGalleria52df627827

SEO Портфолиото ни за периода 2014-2018 година за класиране по трудни ключови думи:

 • Последни резултати от линк билдинг кампании за български сайтове проведени от 3D Web Design през 2015, 2016, 2017 и 2018 година.
 • Класиране за ключова дума "хранителни добавки" - ДВА сайта в първите 10 резултата (единия е в първите три резултата).
 • Класиране за висококонкурентни ключови думи: "магазин за gsm", "магазин за мобилни телефони" и "магазин за смартфони" - ДВА сайта в първите ДЕСЕТ резултата.
 • Класиране на UK сайт в топ 5 за Великобритания за ключови думи "cleaning service London", "cleaning service in London", "cleaning services in London" и класиране в топ 10 за "cleaning services London" и няколко подобни.
 • Класиране на UK сайт в топ 10 за Великобритания за ключова дума "serious injuries claim" и подобните й.
 • Класиране за ключови думи "домоуправител" и "професионален домоуправител" - ДВА сайта в първите ПЕТ резултата.
 • Класиране на в топ 5 за ключови думи "полиграф" и "детектор на лъжата" - класирали сме ДВА от първите ПЕТ сайта.
 • Класиране на сайт в топ 3 за ключови думи "часовници", "дамски часовници" и "мъжки часовници".
 • Класиране от 2014 г.: класиране на онлайн магазин в топ 5 за ключови думи "дамски дрехи" и "дамски рокли".
 • Класиране от 2014 година: класиране на сайт в топ 10 за ключови думи "почистване", почистване софия" и "професионално почистване".

SEO Портфолио до края на 2013 година:

Някои от сайтовете в списъка отдолу вече не са на позиции - класирани са еднократно от нас и позициите им не се поддържат от нас в момента!
 • Класиране на първо място в Google за ключова дума "електронни цигари" - сайта на първо място електронницигари.net и сайта на четвърто място електронницигари.com.
 • Нов резултат: Класиране в топ 5 на Google за ключови думи "сексшоп", sexshop, sex shop и "секс шоп" - sextoys.bg
 • Нов резултат: Класиране в топ 5 в Google.com при търсене на английски език от цял свят за ключова дума "unique articles" и "unique article" - uniquearticles.eu
 • Класиране в топ Три и топ Пет на Google за ключови думи "тахограф" и "тахографи", "скоростоограничител" и "скоростоограничители" - shop.tachoservis.bg
 • Класиране в топ Пет на Google за ключови думи "хранителна добавка" и "хранителни добавки" - megazob.com
 • Класиране в топ Пет на Google за ключови думи "микрослушалка" и "микрослушалки" - mikroslushalka.bg
 • Класиране в топ ПЕТ на Google за ключови думи "газова уредба" и "газови уредби" - dns-autogas.com
 • Класиране в ТОП 3 на Google за ключова дума: обучение - при 28 милиона резултата за обучение - Второ място за обучението.com
 • Класиране в топ 5 в Google UK при търсене на английски език за няколко ключови думи - maternityband.co.uk
 • Класиране на ПЪРВО Място в Google за ключова дума: "видеозаснемане" и "videozasnemane" и класиране в топ пет на гоогле за ключови думи: "видеозаснемане на сватба" и "видеозаснемане на сватби"- videozasnemane.org
 • Комплексно класиране в Google за много ключови думи на parketilazur.com - "ламинат", "ламинати", "ламиниран паркет", ламиниран паркет софия, ламиниран паркет цени, тапети за стена, тапети цени, цени на тапети.
 • Класиране в топ 3 на Google за ключова дума "витамини" и "мултивитамини" и в топ 5 за "витамин" и "витамините" - Софарма и техния сайт jamieson.bg
 • Класиране в топ 10 на Google за ключова дума "болница" и "болницата" - www.avismedica.com
 • Класиране в топ 5 на Google за ключова дума "автогуми", "авто гуми", автогума и авто гума - автогуми.cc
 • Класиране в топ 5 на Google за ключова дума "дипломна работа" и "дипломни работи"- diplomnarabota.com. Малко по-надолу, в топ 10 е и втория оптимизиран от нас по същите ключови думи сайт - ariman.info
 • Класиране в топ 5 на Google за ключова дума "казус" и "казуси"- kazusi.com и ariman.info
 • Класиране в топ 5 на Google за ключова дума "мебел" - мебелите.net. Ключова дума "кухненска мебел" - първо място в Google!
 • Класиране в топ 5 на Google за ключови думи: "лазерна епилация", "кавитация" и "фотоепилация" - panderma.net
 • Бързо seo и комплексно класиране в Google за всички ключови думи интересуващи собствениците на уеб сайта. Позиционирали сме сайта за ключов израз "регистрация на фирми" и за изразите: "регистриране на фирма", "регистриране на фирми" и за "регистрация на фирма" - registracianafirma.com
 • Класиране в Google за ключова дума книга - knigite.eu
 • Как е класиран нашия сайт: при всички търсения сме на първа страница на Google, а за най-важните сме в петицата. Не за едно или две, а за всички! Seo Оптимизация на 3D Уеб дизайн
 • Класиране за ключова дума "дамски дрехи" и "дамски дрехи онлайн" в топ 10 на Google - damskidrehi.eu
 • Класиране в Google за думичката торти - torti.biz
 • Класиране в Google за ключови думи мебел, производство на мебели и производител на мебели - мебелите.net
 • Класиране в първите Пет резултата на Google за ключови думи "часовник" и "часовници" - chasovnici.eu. Класирането е извършено преди повече от две години, понастоящем сайта не е на тази позиция.
 • Класиране в Google за думичката дрехи - elegantna.net. Класирането е извършено преди повече от три години, сега сайта не е на тази позиция.
 • Класиране на първо място в Google за думичката Пижами - pijami.eu. Класирането е извършено преди повече от три години и все още уеб сайта е на добра позиция без поддръжка.
 • Класиране в Google за думите Чорапогащи и за ключова дума бельо - belio.eu. Класирането е извършено преди повече от три години, в момента сайта не е на тази позиция.
 • Класиране в Google за думата подаръци - podaraci.lidiko.com
 • Класиране в Google за думата такси - bgtaxi.eu - пето място.
 • Класиране в Google за думите козметика, магазин козметика - beautycosmetic.biz. Класирането е извършено преди повече от пет години и все още уеб сайта е на добра позиция без поддръжка.
 • парфюм, парфюми, магазин парфюми - parfumi.org и parfumi-market.com
 • велосипед, велосипеди - магазинвелосипеди.com
 • за ключови думи Банско и Bansko - bansko.bg
 • за ключови думи Burgas и Бургас - burgasnews.com
 • Класиране в Google за думата погребение - pogrebenie.net
 • Класиране в Google за ключови думи дограма, дограми, ПВЦ Дограма и PVC дограма - pvc-dograma.org и пвцдограма.eu.
 • Класиране в Google за думата климатици и за климатик - климатици.org и impas-klima.com (изработка на сайта, пълна оптимизация и класиране в топ 5 на Google) и v-clima.com в топ 10 (seo одит и дистанционно обучение)
 • Класиране в Google за ключов израз "копирни машини" - copylink-bg.com
 • Класиране в Google за израза офис мебели - първо място в гоогле - ofismebeli.eu. Класирането е извършено преди повече от три години, в момента web сайта не е на тази позиция.
 • магазин компютри - магазинкомпютри.com - трето място в Google
 • цветя - margaritaflowers.eu
 • картини - lidiko.com - шесто място в гоогле
 • Класиране в Google за думата халета - първо място в Google - mmf-bg.com
Златното правило в SEO: Добра оптимизация (Добро SEO) = връзки + съдържание. Но колкото и връзки да купиш, без съдържание и добър seo оптимизатор не става. Добрия и опитен seo оптимизатор ви класира в Google в пъти по-евтино! Защото с много пари може да ви класира (почти) всеки.

Започнете да печелите пари от сайта си сега!

Важни линкове: