Класиране на първо място в Google, на първа страница на Google

(30 гласа, оценка 4.90 от 5)


класиране за гоогле, класиране в Google На първо място в Google На първа страница на Google

Класиране в първа страница на Google, класиране на първо място в гоогле

Защо трябва да се класираме на първа страница в Google? Защо да се класирам на първо място в Google? Отговора в картинки е в дясно. От картинките се вижда къде и колко кликат потребителите на страницата на резултатите в търсачката Гоог ле.

Възможности за нови оферти - новини от сайта ви и линкове към тях могат да се импортират в наша мрежа от над 50 сателитни блога! Може да получите подробности след като отправите запитване за seo.

За да класираме на първа страница в търсачка или на първо място в Google сайт или онлайн магазин са ни необходими няколко стъпки от оптимизацията, но преди всичко трябва да имате вече един добре структуриран и Seo Friendly онлайн магазин или Seo Friendly динамичен сайт.

Има вариант да развивате сериозно и статичен сайт, но такима сайтове няма смисъл да се развиват за силно конкурентно търсене. Ако направите тази глупост си хвърляте труда и парите на вятъра, да не говорим колко ще е количеството ви труд, за да го постигнете.

Кампания за популяризация, регистрация и класиране в търсачките

Възможностите да започне да работи реално магазина или сайта ви са две, като може да се ползват пет способа.

Може да се постигне или чрез топ класиране, или чрез реклама. Препоръчително естествено е първото, в дългосрочен план излиза много по-изгодно. За класирането са ефективни позиции в Google на първа страница и втора страница, рядко до трета страница на търсачката Гугъл. Средно статистически трафика в интернет идва в най-голяма част от тази търсачка, затова и давам непрекъснато само нея за пример.

 • Регистрация на сайта в безплатни директории (може и в платени, но е скъпо)
 • Купуване на линкове от сходни тематично сайтове
 • реклами от Google Adwords или друга рекламна мрежа
 • Промотиране на магазина на ваши собствени сайтове или сайтове на ваши партньори
 • Всичко това накуп, което е перфектния вариант, но е много скъпо и могат да си го позволят много малко големи проекти. Всъщност то е рентабилно само ако наистина сте замислили нещо голямо. Имайте предвид, че ако вътре в магазина или сайта ви няма перфектна OnPage Seo оптимизация пак е възможно да изхарчите парите си на вятъра в голяма степен.
Внимание: Ако регистрацията на Вашия сайт в Директории не бъде извършена от специалист ще получите ефект от регистрирането не повече от 15-20% от максималния възможен! Което ще рече, че ще хвърлите една седмица труд на вятъра, а после ще се чудите защо сайта ви не мърда по-напред от трета до четвърта страница на гоогле.

А за бонус, ако искате после платена услуга за по-добро класиране, цената ще бъде по-висока, тъй като 90% от Българските директории не разрешават повторна регистрация на сайт, а не разрешават и редактиране на некадърно направени потребителски регистрации.

Евтин и хитър вариант за класиране на онлайн магазин - икономичен пакет

 • Регистриране на магазина в безплатните български директории от Seo специалист
 • Deep Links към страниците на най-важните му продукти или към всички.

Така наречените "дълбоки линкове" - Deep Links означава пускането на линкове към подстраници на сайта (например към най-важните ни продукти), а не само към заглавната му страница която е най-силна, но в 95% от директориите сме ограничени само до линк към заглавната страница на сайта.

Тази чудесна възможност - за класиране в Гоог ле чрез Deep Links се подценява много от Българските оптимизатори (почти не се ползва) или пък се постига по неефективен и скъп начин, а оттам губи смисъла си. Тук идва нашето предложение за класиране на продуктите от магазина ви на първо място в Google и другите търсачки:

Deep Links директория за топ класиране в търсачки на сайт или продукти от онлайн магазин

Необходимо е сайта ви или магазина ви да има Rss емисия (фийд) и да се договорите с нас за импортирането на продуктите в каталога. Ако сайта ви няма Rss, може ние да ви разработим - цената на нашата стандартна добавка за електронен магазин е между 30 и 80 лева - три различни типа. Отправяйте запитвания оттук - 3D Web Design - Контакти

 • Услугата е разработена предимно за съвместна работа с колеги, за промотиране на сайтове на техни и наши клиенти
 • Страниците ви (или продуктите ви), могат да бъдат импортирани и в други категории на сайта по избор, но не във всички. Попитайте, ще ви бъде отговорено.
 • Сайта за който става въпрос е Един от най-големите сайтове в Българския интернет със своите над 350 хиляди страници.
 • До момента Deep Links директориите са НАД 20 - Климатици, Недвижими имоти, Мебели, Seo оптимизация, Вино бира и напитки, Храни, Форекс и борси, Блогове, Спорт и спортни продукти, Велосипеди, Бизнес, PVC дограма, Компютри и копирни машини, Битова и офис техника, Парфюми, парфюмерия, козметика, Детски продукти, Детски дрехи, детски обувки, Маркови дрехи, маркови обувки, Книги и книжарници, Осветление и осветителни тела, Цигари и електронни цигари, Подаръци, Часовници и една категория с общо предназначение - за продукти от онлайн магазини
 • Нови цени - между 0.20 и 0.50 лева за един брой ваша страница, импортирана в Директорията.
 • Цената пада с увеличаване на броя - Импортиране на най-важните десет страници от сайта ви би струвало 10 лева. 100 импортирани продукта и линкове към тях ще ви струват 30 лева ако срока на присъствието им там е една година.
 • Цената зависи и от настройките при импортиране и колко дълго ще остане продукта там.
 • 200 импортирани страници и линкове към тях ще ви струват 50 лева ако срока на присъствието им в директорията е една година. 300 импортирани страници струват 60 лева.
 • Най-ниската цена е само за големи поръчки от над 100 страници.
 • За поръчка за суми над 150 лева се пуска отделна категория в сайта по желание.
 • За поръчка за суми над 300 лева се пуска Rss емисия само за тази категория в сайта и тя се добавя в Google WebMaster Tools като Sitemap за да се индексират на 100% линковете ви.
 • По всяко време може да се доплати за продължаване срока на продукта или той да се изтрие.
 • Ако емисията ви е изработена от нас, във всяка новина ще има картинка на продукта и бутони за директна покупка на продукта.
 • Цени на продуктите в новините ще има само ако те присъстват в Rss емисията ви. Ако е така, те ще се покажат и в търсачката Гоог ле.
 • Не бива да се притеснявате от дублирано съдържание - 1 от настройките е брой символи, които да се импортират - когато импортираме само малка част от текста, ефекта е отличен.
 • Забележете, че услугата работи през разработена от нас функционалност - Агрегатор. Тук има Цена за агрегатор.
Възможно е тази тактика и това предложение да се използват и за всеки друг тип динамичен сайт, стига той да има Rss емисия - тогава статиите (новините) от сайта ви ще бъдат импортирани в друга категория на сайта по ваш избор.

За разлика от няколкото български сайта предлагащи подобни услуги за Гугъл, при нас това работи автоматично, което ще рече - ЕВТИНО и БЪРЗО. Не е нужно вие да правите нищо, да съставяте сложни файлове изброяващи продуктите от магазина ви в някакви специални формати и други такива дейности. Просто заплащате малка сума и получавате бърз резултат за класирането си, повече продажби и спечелени пари.

Поръчай СЕГА на телефон 0898615736 или подайте Запитване за оптимизация на сайт и Seo анализ.