Изработка на онлайн магазин, онлайн магазини с цена от 300 лв

(126 гласа, оценка 4.76 от 5)


изработка на онлайн магазини

Изработка на онлайн магазини в София от 3D Уеб Дизайн с цена стартираща от 300 лв.

3D Web Design е фирма-разработчик на магазини (изработваме и други типове сайтове), базирана в град София. Фирмата ни 3D Уеб дизайн предлага изработване на качествен електронен магазин само с най-съвременните системи за онлайн търговия за 2019 година, с най-високото възможно качество което бюджета ви позволява.

Ние предлагаме само съвременни и модерни решения които са бързи и изискват евтин хостинг дори ако имате голям магазин с няколко десетки хиляди продукта. 3D Web Design предлага САМО най-модерните видове он лайн магазини, и то с възможности за развитие и ъпгрейд по всяко време, като интернет магазините ни са на модулен принцип и могат да се надграждат бързо и евтино с всякакви екстри.

Най-често поръчваните наши ecommerce пакети за изработка на сайт са отдолу.

Пакети за изработване на онлайн магазините от 3D Web Design

Най-популярните ценови нива за изработка на сайт и интернет магазини от 3D Уеб Дизайн са:

 • "Мобилен Онлайн магазин" - съвременен вид магазини с мобилна версия, евтини и бързи, оптимизирани за мобилни устройства. Този вид система е подходящ за малки до средно големи сайтове. Цени стартиращи от 300 лв за готов дизайн, цени от около 450 лв за уникален дизайн.
 • "Онлайн магазин Максимум" - магазин с уникален дизайн и наистина много екстри (включително SSL сертификат, разплащане с криптовалути, многоезичност, интеграция с куриери, счетоводни и складови програми, сравнение на продукти, списъци с продукти, ваучери, купон кодове, афилиейт система, промяна на цветовете и шрифтовете на сайта през админа) - цени стартиращи от 550 лева и ценообразуване според необходимите ви функции и сложността на дизайна. Този тип магазини е подходящ за изграждане на средно-големи и големи сайтове.
 • Онлайн молове - цена по договаряне.
 • Важна информация: Средният български он лайн магазин обикновено струва между 500 и 800 лева - това е най-често поръчваното ценово ниво според цените на 3D Уеб дизайн ЕООД. Над 90% от другите Български фирми които предлагат сайтове със същите възможности и качество, са на в пъти по-висока цена от нашата.

Някои предимства на онлайн магазините на 3D Уеб Дизайн:

 • Ново: Всички онлайн магазини които изработваме, са напълно отговарящи на изискванията на GDPR и ОРЗД - Европейски регламент за защита на личните данни.
 • Магазина ви ще се изработва от ЕКСПЕРТИ - от 2007 година досега имаме изработени над 510 онлайн магазина!
 • Какво знаем и можем може да научите например от лекцията на Едуард Димитров от IT Expo 2017, Варна. Свалете PDF файла от тук: Как да печелим повече от онлайн магазин (Тенденции в разработката на онлайн магазини).
 • Системите ни за е-магазини са специално разработени за електронна търговия и онлайн бизнес. Те са двете най-ползвани системи за интернет магазини в света - международни системи за е-търговия. Усъвършенствани и развивани са от хиляди чуждестранни разработчици (един от които е и 3D Web Design) над десет години - от 2006 година до сега.
 • Получавате магазини без допълнителни разходи! Нямате никакви такси след като магазина ви е готов. Не сте ограничени до един разработчик и не сте обвързани с 3D Уеб дизайн или с друга фирма разработчик под Никаква форма.
 • Функции на магазина без ограничения! Можете да добавяте в магазина си колкото желаете продукти, категории и подкатегории.
 • Прозрачно създаване на магазина - без скрити разходи впоследствие! Разработка на сайта базирана на най-добрите световни Open Source CMS системи (Opencart, Joomla, Wordpress и други): В магазина ви НЯМА криптиран код и няма лицензи обвързани с името на домейна ви които да ви ограничават. По всяко време можете просто да направите копие на магазина си и да го качите на 1, 5, 10 или 100 други домейна напълно Безплатно!
 • Бърз и евтин ъпгрейд на системата за он лайн магазин! Всяка система с която работим е на модулен принцип и може да бъде надграждана бързо и най-важното: ЕВТИНО. 3D Web Design разполага с над 750 готови модула за всеки вид магазин който предлагаме - това означава, че магазина ви може да бъде ъпгрейднат Веднага с почти всичко за което се сетите.
 • Повечето допълнителни модули са безплатни, а платените са най-често на цени от 30 до 60 лева! Тоест, за разлика от други оферти на Българският пазар, 3D Web Design НЕ ви продава евтино система за онлайн магазин, за който впоследствие един допълнителен плъгин струва колкото половината система.
 • В e-commerce системата ни е помислено за всичко: при всяко действие на потребителя се изпращат и получават уведомителни имейли, можете да пишете коментари в поръчките и да комуникирате с клиентите директно през админ панела на сайта си.
 • Потребителя има страница на профила си, може да настройва и променя своите данни, да преглежда историята на поръчките си, да добавя допълнителни адреси за доставка и други.
 • Продуктите имат възможност за оценка и ревюта - система за коментари вътре в магазина и опция за коментари през Google Plus или Facebook.
 • Имате вградени възможности за опции на продуктите - можете да продавате от страницата на един продукт няколко негови варианта, различни размери, милилитри, килограми, цветове, разфасавки или каквито други варианти на продукта създадете през административния си панел. Като можете и да задавате различна, отделна цена за всеки вариант на продукта.
 • Няма ограничение за броя снимки на един продукт - можете да добавите колкото пожелаете снимки на продукта.
 • Сниките на продукта се преоразмеряват автоматично - ако качите голяма сника, малката снимка ще се генерира автоматично (миниатюри).
 • Разполагате с вградени модули за промоционални продукти, най-нови продукти, най-продавани продукти, най-популярни и други.
 • Имате отделни модули които се включват с отметка - за разплащания, модули за отстъпки и модули за доставка, можете да ги включвате и излючвате през администрацията и да настройвате всеки един по отделно.
 • Разполагате с вградени възможности за онлайн разплащания при доставка, по банков път и с всички видове кредитни карти - Visa, Master Card, American Express и всеки друг вид кредитна карта за която се сетите.
 • Имате възможности за разплащане с Български дебитни карти - разплащането минава през Борика.
 • Разплащане през Epay.Bg и Easypay.Bg.
 • Paypal разплащане - най-ползвания в световен мащаб сайт за онлайн разплащания.
 • И още над 45 други безплатно включени разплащателни системи. Вижте тук всички налични видове платежни системи - онлайн и офлайн разплащания.
 • Разполагате с вградени възможности за изчисляване цената на доставка на база цена на поръчката, тегло на продукта и място докъдето трябва да бъде доставена поръчката.
 • Разполагате с възможност за безплатна доставка за поръчките - за всички или само ако поръчката е над определена сума.
 • Онлайн магазините на 3D Web Design вече се предлагат с възможност за интеграция със складова програма. Към всеки вид магазин на 3D Web Design може да бъде поръчано приложение за синхронизация със складови програми - с възможности магазинът ви да бъде синхронизиран и интегриран със складова и счетоводна програма!
 • Онлайн магазините от висок клас на 3D Web Design имат възможност и за импорт и синхронизация от различни досавчици на продукти на едро. Модулът е много гъвкав и работи през урл, с XML, XLS и CSV файлове.

Поддръжка на онлайн магазините на 3D Уеб Дизайн:

Магазините ни НЯМАТ цена за поддръжка и не им е необходима никаква техническа поддръжка. След изработката на сайта, ние ви обучаваме да работите с администрацията на магазина си (в цената на изработката му е включено и обучение) и можете сами да променяте всичко по сайта през админ панела му.

Единственият ви разход е да се заплащат хостинга и домейна на сайта ви, за да продължава той да работи. Като 3D Web Design не продава хостинг услуги и домейни, те се купуват от най-големите БГ компании, които продават такива услуги. Работим обикновено със най-големите Български фирми за такива услуги, като всеки наш клиент получава купон за отстъпка от техните цени в размер на 22% до 35%, в зависимост от избрания хостинг план. Ако клиента желае друго, домейна и хостинга могат да се закупят от която и да е друга фирма.

Цената на домейна плюс хостинг плана необходим за работата на подобен магазин онлайн, е само 70 лeва общо за двете за ЕДНА година - в зависимост от вида домейн който сте избрали.

изработка на онлайн магазин

Защо е важна качествената изработка на онлайн магазин?

Внимание! Качеството на оптимизацията и изработката на сайтовете от тип интернет магазин е критично важна! Това са сайтове с цел печелене на пари и конкуренцията сред подобни сайтове е огромна! Ако такъв вид сайт не бъде изработен супер качествено, той няма да може никога да разгърне потенциала на продуктите които продава и дори да имате отлични продукти на ниски цени, вие никога няма да достигнете до големите пари!

Още за разработването на онлайн магазините

изработка на онлайн магазин и уеб дизайн

Важно е да знаете, че 3D Web Design е фирма разработчик която на практика разработва много видове онлайн магазини. Докато повечето фирми за изработване на сайтове и уеб дизайн могат да ви предложат ограничен набор от решения обикновено ограничаващи се до 2-3 вида магазинченца, нашите възможности са на практика неограничени. Ние предлагаме както онлайн решения за магазини на цени стартиращи от само триста лева, така и скъпи онлайн молове с които можете да направите един истински успешен огромен сайт, продаващ огромни количества различни продукти в цял свят.

Какво е онлайн магазинът, какво е онлайн сайт за продажби?

Онлайн магазинът (на английски "Ecommerce" или "online shop" или "online store") е вид уеб сайт който е създаден за да печели пари и да извършва директни продажби като продава услуги, продукти (най-често), файлове и други. Онлайн магазинът е продуктов каталог, разработен и оптимизиран за бизнесите онлайн търговия и онлайн продажби, като към стандартните продуктови каталози са добавени няколко задължителни допълнителни функции.

В онлайн магазина може да се продават както реални продукти, така и услуги, дигитални продукти или дори файлове. Задължителни за всеки online магазин са функции като потребителска кошница, различни видове разплащания (SMS разплащане, online разплащания като paypal, epay.bg, easypay, плащане с наложен платеж, по банков път, виртуални POS терминали и други), различни видове валути, изчисляване на цената на доставката, на цената на поръчката, пресмятане на складовата наличност на продуктите. Online магазинът мож да работи и автоматично, без човешка намеса стига да е изработен така, че всичко да се настрои еднократно и след това да работи само.

Seo оптимизация на онлайн магазини

Seo оптимизация на онлайн магазини

3D Уеб дизайн изработва и оптимизира качествено онлайн магазините. Над 90% от нашите клиенти идват при нас не защото изработваме много шарени или натруфени магазини, а защото изработените от 3D Web Design продуктови сайтове от тип online магазин са отлични като функционалност и защото се класират високо в Google и по този начин печелят много пари!

Защо е важна Seo оптимизацията за онлайн магазините?

Оптимизацията при магазините е изключително важна - ако сайта ви не е класиран добре, той никога няма да има много продажби! Защо е така можете да прочетете в ръководството за оптимизация на онлайн магазин.

Когато искате да сте класирани в Google за средно-трудни или за трудни ключови думи, класирането на магазина ви зависи на около 65-70% от линк билдинга му и популяризирането му в социалните мрежи! Затова не се подвеждайте от гръмки оферти на фирми които ще ви предложат изработка на скъп магазин за няколко хиляди лева за да сте класирани добре в Google. НЕ Е ВЪЗМОЖНО да се класирате високо за трудни думи в Гугъл САМО с изработката на магазина! Полезна информация за изработка на сайтове: Как 3D Web Design изработва и оптимизира магазин онлайн и какво е оптимизация на онлайн магазин и как се прави.

Защо точно ние от 3D Уеб дизайн ви обясняваме какво е оптимизацията на магазините и какво е изработка на сайтове?

3D Web Design е една от трите Български фирми изработили най-много онлайн магазини и е фирмата класирала най-много интернет магазини в България. Изработени от нас и оптимизирани от нас Български онлайн магазини в момента държат класиране в Google за над 480!!! трудни висококонкурентни ключови думи които докарват огромни количества трафик и много поръчки (и съответно пари) на всеки от класираните магазини! 90% от нашите клиенти идват при нас да поръчват нашите магазини именно защото са видяли, че в нишата която ги интересува, един или повече от топ магазините са изработени от 3D Web Design.

3D Уеб дизайн изработва перфектно оптимизираният онлайн магазин като гарантира възможно най-висока откриваемост в търсачките на следните видове продуктови страници: страница на продукт, страница на категория, страница на подкатегория (всички нива и под-нива), страница на производител. Това на практика ви дава класиране на всички страници които продават.

Вътрешна оптимизация на нашите онлайн магазини

Вътрешната OnPage SEO оптимизация на онлайн магазините които изработва 3D Уеб дизайн е изпипана и отработвана години на стотици проекти. Във всеки наш магазин, на всяка страница от магазина, вие имате контрол върху всеки един от следните параметри:

 • Текст на страницата.
 • Урл адрес на страницата.
 • Заглавие на страницата (видимо на страницата заглавие и title).
 • Описание на страницата (meta description).
 • Ключови думи на страницата (meta keywords).

Като в зависимост от вида на магазина е възможно вие да въвеждате ръчно всеки един от тези параметри или те да са генерират автоматично по възможно най-правилния начин (автоматичното генериране много подобрява скоростта на сайта).

Seo оптимизацията и мултиезичните онлайн магазини:

Многоезичен (или мултиезичен) online магазин е магазин с повече от един език в него. Ние изработваме както магазини на един език, така и мултиезични интернет магазини - без ограничение на броя езици в онлайн каталога ви, като гарантираме възможно най-добрата откриваемост на всяка страница с отделна персонализация на езиковите променливи за всеки отделен език. Това на практика означава че може да се извърши вътрешна оптимизация (OnPage SEO) по отделно на всяка езикова версия в сайта. Такъв вид вътрешна оптимизация ви гарантира чудесна откриваемост на страниците на магазина за всички включени в магазина ви езици и максимално разширяване на аудиторията ви и възможност за продажби от всички краища на света!

Опитът на 3D Уеб дизайн в разработването на онлайн магазини

3D Уеб дизайн разполага със следният опит в оптимизирането и разработката на онлайн магазини:

 • Разработваме онлайн магазини от 2007 година.
 • Изработени от 3D Уеб дизайн са над четиристотин и осемдесет онлайн магазина (до момента на написването на този текст в средата на 2016 година).
 • Оптимизирани и класирани от 3D Web Design са над триста и десет онлайн магазина за над 480 от най-трудните Български ключови думи.
 • Това означава че сме докарали големите пари при минимум 310 наши клиента и те "са превзели" над 480 Български ниши на онлайн продажбите. Реални примери от над 20 завършени кампании можете да видите тук и още няколко десетки тук.
 • Извършваме и оптимизация на скоростта и оптимизиране на кода и на заявките към базата данни на повечето видове готови системи. Опита ни позволява да получите ЕВТИНО един бърз и отлично класиращ се онлайн магазин с десет хиляди, 20000 или сто хиляди продукта, при това работещ на хостинг план от само 20 до 30 лева месечно (наши магазини с между 3000 и 10000 продукта обикновено работят на хостинг планове струващи само 5 до 15 лв на месец).

Опитът на 3D Уеб дизайн в разработването на функционалности за интернет магазини

3D Уеб дизайн разполага със следният опит в разработката на функционалности за най-добрите CMS системи за контрол на съдържание в света (именно с тях се изработват интернет магазините):

 • Разработваме добавки за CMS системи от 2008 година.
 • Разработени от 3D Web Design до момента са над 230 вида функционалности (модули и плъгини) за най-популярните видове CMS-и. Около деветдесет вида от тях ние и в момента продаваме онлайн в раздела Extensions на нашия уеб сайт.
 • Клиенти на тази наши функционалности са както други Български уеб дизайн фирми, така и големи международни брандове и медийни агенции, чуждестранни фирми за уебдизайн и seo оптимизация, хостинг компании и рекламни агенции. Кратък списък с чуждестранните клиенти на 3D Web Design (списъка е актуализиран в края на 2014 година).

Поръчай Качествена изработка за онлайн магазина си!

Работим както с клиенти от София, така и с поръчки от други Български градове и от чужбина, като е възможно процеса на поръчка и комуникация да се извърши изцяло онлайн. На тази интернет страница, на връзките отдолу има още информация за нашите клиенти - за изработване на онлайн магазините и за уеб дизайна на нашите електронни магазини.

Как може да разберете каква ще е цената за изработка на Вашия проект и как може да поръчате нашите услуги? Цените на повечето проекти за електронна търговия се определят индивидуално и са различни за всеки магазин. Поръчайте изработка на качествен интернет магазин или поръчай качествена оптимизация на магазин сега: на телефон 0898615736 или по имейл: страница контакти.
# Заглавие на статията Посещения
1Синхронизация на онлайн магазин със складова програма 6225
2Изработка на евтин онлайн магазин за 200 лева 29210
3Нови цени на онлайн магазини с мобилна версия! 3961
4Изработка на онлайн магазин с мобилна версия 19918
5Онлайн магазин максимум 15202
6Изработка на секс шоп 9981
7Изработка на електронен магазин от 3D Уеб дизайн 56346
8Интернет магазин въпроси 20685
9Модули за онлайн магазин 18113
10Seo оптимизация на онлайн магазин 118176
11Онлайн магазин за тахографи 8196
12Изработка на онлайн магазин за дамски дрехи 8734
13Maternity Bands Online Shop 6442
14Изработка на онлайн магазин за здравословни продукти 4940
15Изработка на онлайн музикален магазин 5527
16Изработка на онлайн аукцион и магазин 5407
17Изработка на онлайн магазин за хранителни стоки 5654
18Изработка на онлайн магазин за детски дрехи 7088
19Изработка на онлайн магазин за цветя 6026
20Изработка на онлайн магазин за зъболекарски продукти 3974
21Автоматично добавяне на воден знак за онлайн магазин 7955
22Изработка на онлайн магазин за сватбени покани 7023
23Изработка на магазин за дрехи онлайн 6580
24Изработка на онлайн магазин за ловни филми 5600
25Изработка на онлайн магазин за автогуми 6444
26Изработка на онлайн магазин за gsm аксесоари 5202
27Изработка на онлайн секс шоп 6252
28Изработка на онлайн магазин за ламиниран паркет 8881
29Изработка на онлайн магазин за матраци 4775
30Изработка на онлайн магазин за пантофи 8138
31Изработка на онлайн магазин - онлайн мол 10138
32Изработка на Онлайн магазин за книги 7292
33Изработка на онлайн магазин за вино 6989
34Редизайн на онлайн магазин за велосипеди 16178
35Изработка на онлайн магазин за обувки 7742
36Изработка на онлайн магазин за часовници 8731
37Изработка онлайн магазин за стоматолози 5895
38Изработка на онлайн магазин за хранителни добавки 7098
39Изработка на онлайн магазин за книги 2266
40Автоматичен онлайн магазин за mp3, снимки или софтуер с автоматичен download 10646
41Промоция за оптимизация на онлайн магазини и изработка 5699
42Уебдизайн на онлайн магазин за оръжие 11060
43Промоция за Seo оптимизация на онлайн магазини 6100
44Изработка на онлайн магазин за GSM телефони 13427
45Дизайн на магазин за облекло и пижами 10732
46Уеб дизайн на онлайн магазин за резервни части 8788
47Уеб дизайн на магазин за кристали Сваровски 7353
48Изработка на сайт-Онлайн магазин за Бельо и чорапогащи 11715
49Арт художествена галерия, онлайн магазин картини икони 20309
50Черен списък измамници поръчващи в онлайн магазини 13499