Превключи към мобилна версия на сайта

Синхронизация на онлайн магазин със складова програма

(10 гласа, оценка 4.60 от 5)


Онлайн магазините на 3D Web Design вече се предлагат с възможност за синхронизация със складова програма (и със счетоводни програми) на цена от само 98 лева. Към всеки вид магазин на 3D Web Design може да бъде поръчано приложение за интеграция със складови програми - с възможност магазина ви да бъде синхронизиран със складова и счетоводна програма!

синхронизация на онлайн магазин със складова програма

Синхронизация на онлайн магазин със складова програма

Интеграция и синхронизация със складова програма за магазина ви означава да имате възможност да не вкарвате продуктите на ръка през администрацията на онлайн магазина, а да импортирате всички продукти от файл който ви генерира складовата програма (същите файлове могат да генерират и много видове счетоводен софтуер). Файлът се импортира с един клик на мишката в магазина ви.

Предимства, възможности и функции на нашият софтуер за синхронизиране

 • Предимство е ниската цена: струва само 98 лева! Цената е за готова функционалност, за изработени от 3D Web Design онлайн магазини. Разработка на нови функции или промени на съществуващите се извършват срещу доплащане.
 • Въпреки че е разработена главно за онлайн магазини от висок клас, може да се интегрира с всички видове онлайн магазини които изработваме.
 • Работи на всеки споделен хостинг - дори и с малко ресурси на сървър на евтин хостинг план, функцията ви за импорт ще работи.
 • Работи перфектно дори с огромни експортни файлове - Данните се импортират на части.
 • Можете да задавате входящо кодиране на данните - работи с файлове в енкодинг кирилица, латиница или универсално кодиране UTF-8.
 • Работи с многоезични онлайн магазини. Можете да задавате език в който да се импортират данните. Може да се импортират данните в няколко езикови версии едновременно.
 • Можете да подавате категория в която да се импортират категориите и продукти. По този начин можете да вкарате данните от импорта като главни категории или като подкатегории в съществуваща категория.
 • Можете да подадете количества на импортираните продукти.
 • Можете да опреснявате само определени свойства на продуктите: Цена, статус, количества, категории. По този начин с първия импорт можете да въведете всички продукти, а впоследстви есамо да синхронизирате цената и складовата им наличност.
 • Можете да променяте видимостта на продуктите.
 • Можете да подадете снимка по подразбиране.
 • Може да изтриете всички категории и продукти с едно кликане на мишката.
 • Срок за интеграция в магазина ви след заплащане: от ДВА работни часа до ДВА работни дни (най-често 2-3 работни часа).

Складови програми с които работи нашата функционалност за онлайн магазини:

Функционалността ни може да работи с всякакви файлове генерирани от различен счетоводен и складов софтуер, като единственото изискване е експорт файлът да е във формат CSV или XLS (екселска таблица). Нашият модул може да се напасва да работи с различните колони в таблиците на файла и по този начин да импортира данните на правилното място.

Готовата функционалност която продаваме е напасната да работи с най-евтиния за момента Складов софтуер StoreHouse PRO. StoreHouse PRO е платен складово-производствен софтуер от Елизия ЕООД - цената му е 125 лв. (Цена за безсрочен лиценз с получаване на безплатни актуализации завинаги и техническа поддръжка за 12 месеца). Програмата StoreHouse PRO има и безплатна версия - StoreHouse LITE, но безплатната й версия не може да се ползва за синхронизация с онлайн магазин, защото няма функция експорт.

Други наши функционалности за автоматична синхронизация с онлайн магазини:

Поръчай