Синхронизация на онлайн магазин със складова програма

(13 гласа, оценка 4.69 от 5)


Онлайн магазините на 3D Web Design вече се предлагат с възможност за синхронизация със складова програма (и със счетоводни програми) на цена стартираща от само 58 лева. Към всеки вид магазин на 3D Web Design може да бъде поръчано приложение за интеграция със складови програми - с възможност магазина ви да бъде синхронизиран със складова и счетоводна програма!

синхронизация на онлайн магазин със складова програма

Синхронизация на онлайн магазин със складова програма

Интеграция и синхронизация със складова програма за магазина ви означава да имате възможност да не вкарвате продуктите на ръка през администрацията на онлайн магазина, а да импортирате всички продукти от файл, който генерира складовата програма (същите файлове могат да генерират и много видове счетоводен софтуер). Файлът се импортира с един клик на мишката в магазина ви.

3D Web Design предлага ДВА основни вида онлайн магазини: евтини онлайн магазини и онлайн магазини от висок клас. Разполагаме с готова интеграция със счетоводни и складови програми за всички видове онлайн магазини които изработваме.

Складови програми с които работят нашите функционалности за онлайн магазини:

Функционалността ни може да работи с всякакви файлове генерирани от различен счетоводен и складов софтуер, като единственото изискване е експорт файлът да е във формат CSV, XLS (екселска таблица) или XML. Нашият модул може да се напасва да работи с различните колони в таблиците на файла и по този начин да импортира данните на правилното място каквато и да е структурата на базата ви данни.

1. За магазините от по-висок клас: Функционалностите които продаваме за онлайн магазините от високо ценово ниво могат да работят с ВСЕКИ складово-счетоводен софтуер който има експорт възможности. Възможен е импорт на данните в магазина ви от CSV, XLS и XML експортни файлове, а също и от урл адрес, IP адрес и автоматизирано с крон задачи (cron job).

Предлагаме няколко вида модули за синхронизиране на магазина ви: най-евтиния струва 58 лв, най-скъпия - 150 лв. Топ модела може да синхронизира сайта от урл адрес, от IP адрес (API), от CSV и XML файлове и е много гъвкав. На практика може да се ползва за импортиране на продуктите от друг сайт, за интеграция със сайтове-агрегатори, със сайтове за сравнение на цени или за интеграция с друг вид сайт предлагащ експортен продуктов файл, със складов или счетоводен софтуер, с ERP и други системи.

Примерен сценарий за употреба на модула: При първи импорт можете да импортирате всички параметри на продуктите и снимките им (като снимките могат да бъдат свалени локално във вашия сайт), импортират се дори и категориите. При следващ импорт можете само да синхронизирате, като импортирате само свойствата на продукта които искате - обикновено само цена и складова наличност. Софтуера автоматично разпознава вече въведените в сайта продукти, може дори да бъде спиран на пауза и след това да поднови импорта от там докъдето е стигнал.

Подробно описание и снимки на топ модела НЕ предлагаме - той може да прави всичко за което се сетите, включително да променя цената на продуктите при импортиране. Може да се види на живо САМО в нашия офис, нямаме демо сайт.

2. За евтиния тип магазини: Готовата функционалност която продаваме за онлайн магазините от базово ценово ниво е настроена да работи с най-евтиния за момента Български Складов софтуер StoreHouse PRO. StoreHouse PRO е платен складово-производствен софтуер от Елизия ЕООД - цената му е 125 лв. (Цена за безсрочен лиценз за 1 компютър с получаване на безплатни актуализации завинаги и техническа поддръжка за 12 месеца. Лиценза за StoreHouse PRO за два комютъра струва 175 лв). Програмата StoreHouse PRO има и безплатна версия - StoreHouse LITE. Безплатната версия не може да се ползва за синхронизация с онлайн магазин, защото няма функция експорт.

Предимства, възможности и функции на нашият софтуер за синхронизиране (подробното описание надолу е за модула за евтиния тип магазини)

 • Предимство е ниската цена: модула показан на картинката отгоре струва само 98 лева! Цената е за готова функционалност, за изработени от 3D Web Design онлайн магазини. Разработка на нови функции или промени на съществуващите се извършват срещу доплащане.
 • Въпреки че е разработена само за евтини онлайн магазини, може да се интегрира с всички видове онлайн магазини които изработваме.
 • Работи на всеки споделен хостинг - дори и с малко ресурси на сървър на евтин хостинг план, функцията ви за импорт ще работи.
 • Работи перфектно дори с огромни експортни файлове - данните се импортират на части.
 • Можете да задавате входящо кодиране на данните - работи с файлове в енкодинг кирилица, латиница или универсално кодиране UTF-8.
 • Работи с многоезични онлайн магазини. Можете да задавате език в който да се импортират данните. Може да се импортират данните в няколко езикови версии едновременно.
 • Можете да подавате категория в която да се импортират категориите и продукти. По този начин можете да вкарате данните от импорта като главни категории или като подкатегории в съществуваща категория.
 • Можете да подадете количества на импортираните продукти.
 • Можете да опреснявате само определени свойства на продуктите: Цена, статус, количества, категории. По този начин с първия импорт можете да въведете всички продукти, а впоследстви есамо да синхронизирате цената и складовата им наличност.
 • Можете да променяте видимостта на продуктите.
 • Можете да подадете снимка по подразбиране.
 • Може да изтриете всички категории и продукти с едно кликане на мишката.
 • Срок за интеграция в магазина ви след заплащане: от ДВА работни часа до ДВА работни дни (най-често 2-3 работни часа).

Други наши функционалности за автоматична синхронизация с онлайн магазини:

Поръчай