Условия за ползване на файлова директория на 3D Web Design

(38 гласа, оценка 4.42 от 5)


Моля, прочетете внимателно. При покупка през нашия сайт вие се съгласявате с тези правила и се задължавате да ги спазвате. 3D Уеб дизайн си запазва правото да променя тези правила по всяко време без да е задължена да извести всички потребители закупили във времето някой от продуктите ни.

Добре дошли във Файловата директория на 3D Уеб дизайн. Сортирани по категории са безплатни добавки за уеб сайтове, модули, компоненти и плъгини, примерен код и платени добавки разработени от нас. Безплатните добавки могат да бъдат свалени от всеки, не е нужно да се регистрирате в сайта.

Моля, прочетете нашите Условия за ползване на сайта и декларация за поверителност. Всички безплатни добавки са разработени и се разпространяват под GPL лиценз.

Онлайн заплащането на платените функционалности става през сайтовете на PayPal и Epay.BG! След като платите, вие получавате незабавно покупката на емайла ползван в поръчката ви. Ако сте се регистрирали преди покупката в сайта ни, ще получите и линк за сваляне (Download) на функционалността и нейните ъпдейти през нашия сайт от меню Моите поръчки.

Ако не желаете да се регистрирате в нашия уеб сайт, Вие ще получите файла само на вашия email след като го заплатите. Някои от функционалностите изискват генериране на лиценз. Ако закупите такава функционалност, вие ще получите файла до 1 работен ден след като ни изпратите необходимите данни за генериране на лиценза ви.

Моля, пазете вашите данни и не сваляйте функционалностите и фаловете които сте закупили без причина! Броя сваляния за всяка платена функционалност е ограничен. Максималния брой сваляния през сайта за всеки продукт е написан на страницата на самия продукт.

Ако желаете, можете да подпомогнете разработката на безплатни функционалности за Joomla и други CMS чрез дарение от формата отдолу. Благодарим Ви!