Изработка на сайт, изработка на уеб сайтове от 3D Уеб дизайн

(111 гласа, оценка 4.83 от 5)


Как се извършва изработката на сайт в 3dWebDesign.org?

изработка на сайт

Фирма "3Д Уеб дизайн" ЕООД извършва изработката на сайтове спазвайки всички уеб стандарти, като наблягаме особено на ниските цени, сигурността на сайтовете и SEO оптимизацията им, на скалируемостта на уеб сайтът и възможностите му за ъпгрейд в бъдеще.

Офертата с базовото ценово ниво за бизнес сайт на 3D Уеб дизайн ЕООД е тук: Изработка на Динамичен сайт мини.

Какви са възможностите за ъпгрейд, каква е възможността за развитие на уеб сайта ви?

В 3D Уеб дизайн интернет сайтове се изработват само с най-съвременните системи за контрол на съдържание - със системата с която изготвяме личен блог и евтини информационни сайтове на стойност стартираща от 200 лева (дизайн по темплейти) има изградени бизнес сайтове и сайтове на правителства които струват по над Един Милион долара (поръчков уникален дизайн и функционалности по поръчка). Какво по гъвкаво от мобилен web сайт който лесно и евтино можете да ъпгрейднете по всяко време до огромен BG портал или сложна функционалност като общност с голям брой екстри за потребителите :)

Мобилна версия и оптимизация на уеб сайтовете за мобилни устройства

3D Уеб дизайн съчетава най-съвременни технологии за адаптивен дизайн и създаване на сайтове с ниски цени и качествена работа. Всеки от сайтовете изработвани в 3D Уеб дизайн се изработва с мобилна версия с responsive design (адаптивен дизайн, работещ автоматично и преформатиращ съдържанието на сайта ви така, че да работи и изглежда добре на всякакво мобилно устройство - смартфон, GSM телефон, таблет, лаптоп или десктоп компютър).

Някои предимства при разработка на сайт от 3D УебДизайн или с какво сме различни от всички други фирми:

  • Вие контролирате всеки текст и всеки модул на сайта през администрацията му (можете да ги размествате, включвате, изключвате, променяте всичките им настройки, да задавате на кои страници от сайта да работят и дори да ги преоцветявате).
  • Системата за сайтове с която разработваме проектите е специално разработена за изграждане на портали с неограничени възожности. Тя е PHP базирана и е най-ползваната в света международна Open Source CMS система за разработка на сложни портални сайтове с която може да се правят от опростени фирмени сайтове до невероятни корпоративни каталози. Усъвършенствана и развивана е от хиляди чуждестранни разработчици. Един от тези разработчици е и фирмата ни 3DWebDesign: работим с тази система за контрол на съдържание от девет години.
  • Без ограничения! Можете да добавяте САМИ през админ панела на сайта си колкото желаете контактни форми, статии, продукти, новини, категории и подкатегории - без ограничение на броя нива в структурата.
  • Без допълнителни разходи! Нямате никакви такси след като сайта ви е готов. Не сте ограничени до нас като разработчик - не сте обвързани с 3D Уеб дизайн или с друга фирма под Никаква форма.
  • Процесът на работа на "3Д Уеб дизайн" ЕООД: Капарирате 40 до 50% от стойността на проекта, регистрираме хостинга и домейна на ваше име (единствено вие сте собственик), създаваме сайта ви, предаваме ви го с всички пароли необходими за управлението му, и чак тогава доплащате остатъка. След това можете да управлявате сайта си както желаете - сменявате паролите и никой освен вас няма да има достъп до домейна, хостинг акаунта и до сайта.
  • Без скрити разходи! Open Source CMS система: в сайта ви НЯМА криптиран PHP код, Няма и лицензи обвързани с домейна ви. По всяко време можете просто да направите копие на сайта си и да го качите на 5, 10, 15 или 100 други домейна и да получите сто нови копия на сайта си Безплатно!
  • Бърз и евтин ъпгрейд! Системата е на модулен принцип и може да бъде надграждана бързо и ЕВТИНО. 3D Web Design разполага с над 6500 готови модула за нея - това означава че сайта ви може да бъде ъпгрейднат до всичко за което се сетите.
  • Над 20 вида модули включени безплатно в базовата версия! Дори и в най-евтиният вариант на нашите сайтове, вие имате всичко необходимо включено по подразбиране, без допълнително оскъпяване.
  • Искате нещо специфично? Повечето допълнителни модули (предлагаме над 6500 вида) са на цена от 20 до 70 лева, а около 2000 от тях са напълно безплатни! Тоест, за разлика от други фирми на Българският пазар които практикуват подвеждащи клиента ценови схеми с изработка на евтин сайт, но със скъпи екстри за него, 3D Web Design ви продава евтино съвременен продукт, за който поръчаните впоследствие допълнения - плъгини и модули струват малко пари.

Поддръжка на сайтовете разработени от 3D Уеб Дизайн:

Сайтовете ни НЯМАТ цена за поддръжка и НЕ им е необходима техническа поддръжка. След изработката на сайтът ви, ние ви обучаваме да работите с административния панел (в цената на изработката на вашия проект е включено и обучението как да работите с администрацията на системата) и можете сами да променяте всичко по сайта през неговия админ панел.

Единствено трябва да заплащате хостинга и домейна си, за да продължава сайта ви да работи и след първата една година. 3D WebDesign не продава хостинг услуги и домейни, те се закупуват от най-големите БГ компании, които ги продават. Ние работим обикновено със Суперхостинг, като всеки наш клиент получава купон за отстъпка от техните цени в размер на 22% до 35%, в зависимост от избрания от вас хостинг план. Ако клиента пожелае друго, домейна и хостинга могат да се закупят от която и да е друга BG фирма.

Цената на домейна обикновено е около 15-20 лв на година (com, net, org, info, eu), а bg домейните струват около 57 лв на година. Цената на хостинг плана необходим за работата на един наш сайт, е само 55 лeва на година!

Откриваемост в търсачки на изработеният от 3D Web Design web сайт:

Ние знаем че откриваемостта на интернет страницата ви в търсачката Google и правилният онлайн маркетинг и реклама на страницата ви е важна за вашите пари и затова уеб сайтовете които изработваме са изпипани до съвършенство в частта им за оптимизация и откриваемост в търсачките.

Гарантираме перфектната ви откриваемост в Google и другите търсачки на всички страници на интернет сайтовете изработени от нас просто защото освен че сме една от десетте фирми в България изработили най-много уебсайтове, в момента сме и една от трите най-голями фирми за SEO оптимизация в България.

Полезна информация: Как 3D Web Design изработва и оптимизира ВСЕКИ нов сайт. И още: цени за изработка на онлайн магазин и какво е оптимизация на онлайн магазин и как се прави.

Класиране и оптимизиране на сайтовете:

Качеството на изработката ни и фактът че предлагаме качествени услуги води до големия брой на нашите клиенти. От линковете отдолу можете да разберете повече за изработването и оптимизирането на сайтовете и да поръчате изработване на сайта си при 3D Web Design:

Оферти за изработка на динамичен уебсайт, изработка на новинарски сайт, сайтове за недвижими имоти, сайтове за мода и Fashion, Изработка на web-сайт - форум. Или разгледайте примерните оферти за сайтове в линковете най-долу.

Научете повече: По какъв начин изработваме сайтовете и какъв е процеса ни по изработването на сайт: Кликнете на картинката ни за изработка на сайт или прочетете подробно тук: Как изработваме уеб сайтове.

Къде можете да видите примери: портфолио с някои от последните ни проекти.

Как може да поръчате (контакт с нас или откъде да пуснете запитване): Поръчайте изработка на интернет сайт или поръчай качествена оптимизация на сайт. Можете да направите поръчка и на телефон 0898615736 (Виваком) или да ни пишете през формата ни за контакти (на страницата има и повече информация за адреса и GPS координати). Намерете ни в Google+.

Къде се намираме: 3D Уеб дизайн е фирма разработчик с офис в центъра на град София. Офиса ни се намира на улица Панайот Волов 25, по средата между болница ИСУЛ (УМБАЛ Царица Йоанна), Сточна гара и паметника Левски, на около 500 метра от кръстовището на бул. Дондуков и бул. Левски. За момента нямаме офиси в други Български градове освен София.

Какво е направа на сайт (или изработка на уеб сайт)?

Знаете ли че уеб сайтът ви е съвкупност от някакви уеб страници, които се адресират на един (или повече) общи (URL) адреси, които най-често се състоят единствено от името на домейнът ви или от IP адресът чрез пътят до основната му директория в някаква мрежа базирана на Ай-Пи протокол? А знаете ли че изработка на уебсайт се нарича процеса при който се изработва съвкупност от свързани една с друга интернет страници?

За разглеждането на видовете уеб сайтове са създадени специални софтуерни програми, наречени уеб-браузър. Популярни браузери са Интернет Експлорер (IE), Опера (Opera), Хром (Chrome), Мозила Файърфокс (Firefox), Сафари (Safari) и други. Всички уеб сайтове "се хостват" качени на компютър, наречен web сървър, достъпен през популярни мрежи като Интернет или частна локална мрежа (VPN).

Съществуват различни качествени видове уебсайтове, като в зависимост от тяхното предназначение и разработка, в зависимост от съдържанието и аудиторията им, се делят на няколко под-вида. Уеб сайтовете се съхраняват на web сървъра ви като бази данни и като файлове. Файловете съдържат текст като данни, които след някаква сървърна обработка се изпращат на web-браузър, когато потребителя поиска съдържанието (на конкретната страница).

Уеб сайт, който прави обработване на информацията и се свързва с базата данни намираща се на сървъра се нарича почти винаги динамичен сайт (обикновено работещи под PHP), а този, който не прави такава обработка - статичен сайт. Статичните HTML сайтове обикновено нямат бази данни, но работят по-бързо и се създават доста по-лесно, но съдържанието им се редактира много трудно като код, защото за да ги редактирате като минимум трябва да знаете поне CSS и HTML. Повечето съвременни уебсайтове са динамични - те работят с административен панел, през който дори човек без никакви познания може да въвежда и редактира съдържанието на сайта.

Пакети - оферти за изработка на сайтове

Какво има в нашата категория "Изработка на уебсайт": оферти и новини за изработката на сайт, цени за уебдизайн и изработване, като са представени някои наши примерни пакети с готови уеб сайтове като оферта-пакет с цени за услуга по изработка на фирмен интернет сайт.

# Заглавие на статията Посещения
1Разработка на евтино Android приложение за сайт 19659
2Изработка на продуктов каталог 7014
3Изработка на сайт за недвижими имоти 36822
4Изработка на евтин сайт на ниски цени: Динамичен сайт мини 17280
5Joomla 1.5-Joomla 3 1783
6Изработка на сайт за групово пазаруване 11440
7Изработка на сайт за обяви с Sms разплащане 11495
8Изработка на новинарски сайт 27086
9Продажба на професионални готови сайтове, готов сайт 24723
10Изработка блог, изработка на блогове 20223
11Изработка на динамични сайтове и дизайн на динамичен сайт 69364
12Изработка на уебдизайн 5491
13Поддръжка на уеб сайт 22812
14Продуктов каталог Advanced 3854
15Кой да изработи сайта ми? 3970
16Изработка на уебсайт за спедитори и извънгабаритни товари 4184
17Изработка на сайт на ресторант 3666
18Изработка на сайтове за коли за скрап 4211
19Динамичен сайт максимум 8372
20Промоция за изработка на сайтове и хостинг 5146
21Изработка на уебсайтове 6239
22Изработка на уебсайт 6892
23Изработване на сайт, изработка на уеб сайтове 35459
24Изработка на сайт за обяви за имоти с Sms разплащане 6617
25Изработка на facebook сайт 9245
26Дизайн на уеб сайт за мода, Fashion web site 20594
27Дизайн на форум, изработка на форуми 41819
28Коледна и Новогодишна промоция за изработка на сайтове 5309
29Продава се готов сайт за ПВЦ дограма 10894
30Най-добри уеб сайтове, най-добър сайт 23708
31Изработка на новинарски сайтове, изработка сайт за новини 7086
32Хотел сайт, туристическа агенция сайт за туризъм, онлайн резервация 30367
33Криза в уеб дизайн, SEO и изработката на сайтове 7899
34Коледна промоция на динамичен сайт 6802
35Темплейти за сайтове, темплейт за дизайн на динамичен сайт 28093
36Най-евтиния и бърз начин за започване на бизнес в България 13342
37Отстъпки за фирми посредници 5155
38Нов портал-каталог на български уеб сайтове, безплатна регистрация 12154
39Изработка сайт Община Банско и общинска администрация 7396
40Безплатни модули за RSS новини 30862