Изработка на сайт за недвижими имоти

(25 гласа, оценка 4.68 от 5)


сайт имоти Динамичен сайт недвижими имоти

Изработка на уеб сайт за недвижими имоти - сайт за фирма за недвижими имоти

3Д Уеб Дизайн изработва евтино сайтове за имоти с готова система която сме усъвършенствали с години. Изработваме подобни сайтове на цени стартиращи от Триста и петдесет лева (цените се за готови сайтове, за разработка по поръчка и уникален дизайн цените са по договаряне) като имаме до момента изработени над десет сайта за имоти.

При разработването на сайта е гонена комбинация от максимално ниска цена без да страдат функциите му! Същевременно този имотен сайт е ултра лесен за Seo оптимизация и класиране в Google.

Не е задължително вашия сайт след изработването му да изглежда по-същия начин! Сайта е пример за функционалност, а не за външен вид! Възможна е каквато и да е цветова схема, какъвто и да е въшен вид на сайта и каквото и да е разположение на елементите му. Пример за сайт за имоти - сайт за обяви в който потребителите сами публикуват офертите, а администратора на сайта само ги одобрява за публикуване с възможност за редакция на обявата преди публикуване. Друг сайт за обяви за недвижими имоти с Безплатно публикуване на обяви от потребителите - имотибг.com. Повече информация за системата и нейните възможности има тук: разработка на система за продуктов каталог.

Най-доброто съотношение цена-качество при сайтовете за имоти

 1. Перфектна откриваемост в търсачките за всички видове страници в сайта.
 2. Външен вид на сайта в каквито желаете цветове и с каквата желаете подредба.
 3. Всичко по сайта контролирате вие през администрацията му.
 4. Можете да разрешите потребителите да добавят оферти в сайта ви (сайт за обяви) или да го забраните и офертите да добавяте само вие.
 5. Всички полета в офертите контролирате вие - можете да създавате нови полета, местите, редактирате, скривате и триете съществуващите.
 6. За всяко поле в офертите можете да задавате: къде да е подредено, дали да е задължително, на кои видове страници да се вижда, дали по него да може да се търси в бързото търсене и в разширеното търсене.
 7. Детайлно разширено търсене по всеки параметър който желаете.
 8. Сайт на модулен принцип - с възможност за бърз и евтин ъпгрейд по всяко време.
 9. Сайт без платена поддръжка - всичко по сайта се контролира с лекота от вас. В цената е включено обучение за работа с административният панел.
 10. Готови плъгини за монетизация - за печелене на пари от сайта ви.
 11. Сайта ви може да бъде многоезичен - избор от 125 езика.
 12. Още над 250 вградени функции безплатно.
Добър сайт за имоти по поръчка струва обикновено между 500 (Петстотин) и 1000 лева. Можем да изработим и Икономичен пакет на стойност от САМО 300 до 400 лева за тези от вас които не държат на уникален дизайн по тяхна поръчка. Избора на дизайн за външен вид на сайта е измежду 50-60 вида като ВСИЧКИ дизайни са с мобилна версия от последно поколение - responsive design!

сайт за имоти

Поръчай изработка на уникален сайт за имоти сега!