Хотел сайт, туристическа агенция сайт за туризъм, онлайн резервация

(12 гласа, оценка 4.67 от 5)


сайт за хотел

Уеб дизайн на сайт на хотел, туристическа агенция, туризъм с резервации онлайнОбновен демо сайт Прогрес на разработката: 98% Онлайн разплащането към PayPal вече работи, ако опитате да направите резервация ще го видите в действие. Таксува 1 Евро.

Ново: Към този сайт е възможна и добавка за онлайн резервация на маса в ресторант или заведение - работи на 10 езика! Всеки чужденец може да поръча онлайн и да резервира.

Сайт на хотел? Случвало ли ви се е един месец преди Нова Година да се опитвате да намерите онлайн приличен хотел и да резервирате онлайн стая или апартамент или някакъв туристически пакет. На мен вече ми се случва за втора година.

В България нормално функциониращ такъв хотелски сайт или портал на туристическа агенция няма!

Съществуващите хотелски портали в България работят на принципа: Показвам оферти от всички, но когато тръгнеш да си резервираш са нужни 2 дни само докато разбереш кое наистина е още свободно и кое заето. Абсурд е и да ти върнат отговор, не намериш ли директно координатите на самия хотел и не им ли звъннеш, нямаш шанс да разбереш за по-малко от три-четири дни това което те интересува.

Резултата - търсиш от много по-рано оферта за някой хотел, намираш в 99% от случаите много късно, когато са останали само най-скъпите или неизгодни предложения. Затова и се разработва този сайт на портал за туризъм. За да може да се получи актуална информация за хотела, сайта му, заетите стаи, апартаменти и други, с всички атрибути. В реално време. При евнтуалното му промотиране в чужбина след като заработи, чужденците познайте къде ще резервират безпроблемно - мястото ще бъде само едно.

Динамичен сайт на хотел или туристически портал, изработка на сайт на хотел

Имайте предвид, че демото на сайта не е на 100% завършено, бета версия е. Имо много сериозни възможности, които са много отговорни, затова и няма да бъде претупано набързо. Възможно е да бъде довършено и по-бързо, ако го поръча някой клиент. Не е задължително вашия сайт да изглежда по-същия начин! Демо сайта ни е пример за функционалност, а не за задължителен външен вид! Възможна е каквато и да е цветова схема, какъвто и да е въшен вид на сайта и каквото и да е разположение на елементите му.

По-късно ще бъдат описани подробно и възможностите му, както и възможностите на добавката за онлайн резервации. Ще спомена само, че сайта ще бъде с възможностите на цял портал, ще може да се публикуват множество хотели, стаи, квартири и други.

Като езици в сайта могат да бъдат един, няколко или всички от: Английски, Френски, Испански, Немски, Италиански, Полски, Датски, Холандски и Български естествено. (English, French, Spanish, German, Italian, Polish, Dutch, Danish, Icelandic, Bulgarian)  За всяка оферта може да се въвежда информацията на всички езици, тоест всеки чужденец ще може да си резервира стая или апартамент от всяка точка на света.


Съчетано с онлайн резервация, онлайн плащане през PayPal, автоматична проверка на плащането от сайта и в реално време показването на заетите и свободни хотели и стаи на календар в сайта визуално довежда до мисълта, че до момента друг Български сайт няма такива функции и възможности.

За момента в нашия демо хотел сайт са включени още:

  • четири цветови схеми и превключване между тях
  • пет възможни шрифта (за начало )
  • три размера на големината на текста

Внимание: При изработката на сайт сайтовете на хотели могат да бъдат и с друга визия, представената тук е само примерна и все още недовършена. Цели се да се даде идея на потенциалните клиенти за възможностите за изработка, функционалност и дизайн. Един евнтуален клиентски сайт би бил много по-изпипан.

Примерни цени на сайт за хотел:

  • Пълнофункционален хотелски сайт или туристически сайт без модула за онлайн резервации и без онлайн разплащането през PayPal - цени от 350 до 1000 лева (за уникален дизайн)
  • Хотел сайт с модула за онлайн резервация и с онлайн разплащане през PayPal - поне четири ценови нива - цена 950 до 1500-2000 лева
  • Нов модул за онлайн резервация на маса в ресторант или онлайн резервация в заведение за динамичен сайт - плюс 200 лева.
Демо динамичен хотел-сайт: Сайт за Туризъм или сайт на хотел. Поръчай уникален туристически портал сега!

Хотелски сайтове - тагове на латиница: Hotel, Sait, hotel sait, sait na hotel, saitove za hotel, saitove za hoteli, hoteli sait, hoteli saitove.