Изработка на Мобилен онлайн магазин

(18 гласа, оценка 4.89 от 5)


3D Уеб дизайн изработва онлайн магазини с мобилна версия, оптимизирани за работа с мобилни устройства (смартфони, таблети и GSM телефони) с много възможности и ефектен външен вид. ECommerce пакета ни "Мобилен магазин с responsive design" вече се предлага на отлични цени по джоба на всеки Българин.

новият mobile-friendly алгоритъм на google Внимание: търсачката Google оповести през месец март 2015 година, че след 21 Април 2015 година, сайтове без мобилна версия вече няма да се класират добре в Google! Нашата фирма 3D Web Design изработва САМО магазини с последно поколение мобилна версия.

Какво е Мобилният Онлайн магазин?

"Мобилен Онлайн магазин" е пакет за разработка на онлайн магазини на 3dwebdesign.org с вградена мобилна версия (responsive design), която се приспособява автоматично към всяко мобилно устройство от което сте отворили сайта - мобилен телефон с интернет, таблет, Iphone, Android или друг смартфон. Такъв дизайн се нарича Responsive и е последната и най-модерна тенденция в изработката на уеб сайтове.

Цена за Онлайн магазин с мобилна версия: от 350 лв.

"Мобилен Онлайн магазин" от 3D Уеб дизайн е на цени стартиращи от 350 лева!!! и е новата версия на нашия пакет Електронен магазин от средно ценово ниво плюс добавени мобилна версия (Responsive дизайн), две автоматично работещи ефектни слайдшоу-та и няколко допълнителни ефектни възможности. Важно: В пакета описан на тази страница и в тези цени не е включен уникален дизайн на магазина!

Как се прави Онлайн магазин с мобилна версия с адаптивен дизайн?

Какво означава адаптивен дизайн ли? Това означава че дизайна на сайта динамично се приспособява към широчината на устройството и браузера, като елементите по екрана динамично се разместват (и при нужда дори се преформатират) за да изглежда мобилният онлайн магазин винаги възможно най-добре на всеки вид мобилно устройство, телефон или таблет. Като отделно от вида, е много важно при промяната на дизайна да не страда и функционалността на магазина.

Автоматично преоразмеряване: В разработените от нас скриптове е заложено интелигентно и автоматично преоразмеряване на слайдшоутата, картинките, менютата и навигацията на сайта и автоматично преминаване на менюта и други елементи от дизайна от един към друг тип.

Функции на "Мобилен Онлайн магазин"

Пакетът "Мобилен" онлайн магазин има вградени много ефекти, интеграция със социалните мрежи, горно разположено падащо меню, динамичен зоом на картинките на страницата на продукта и вградени два вида слайдшоу като едното показва банери които вие въвеждате през администрацията, а другото извежда автоматично различни видове продукти от магазина: най-новите, най-продаваните и тези на промоция.

Ново! "Мобилен Онлайн магазин" вече се предлага с възможности за интеграция със складови програми! Към този вид магазин на 3D Web Design може да бъде поръчано приложение за синхронизация със складова програма - с възможност магазина ви да бъде синхронизиран и интегриран със складова програма и счетоводна програма.

Някои от другите опции на този тип онлайн магазини с мобилна версия можете да видите в прикачените скрийншотове.

Интелигентност: когато отворите магазина на екрана на телефон или таблет с малък екран, менютата от бутони се превръщат в падащи, а когато широчината е още по-малка, голямото слайдшоу автоматично изчезва.

Подобни Онлайн магазини с мобилна версия изработени от 3D Web Design:

 • Онлайн магазин за гуми с разширено търсене: http://gumikleber.com
 • Онлайн магазин за бебешко спално бельо: http://zatebebebe.com
 • Онлайн магазин за аксесоари за мобилни телефони с мобилна версия: http://only4phone.com.
 • Мобилен онлайн магазин за дрехи: http://drehi.moda.
 • Онлайн магазин за обувки с мобилна версия, изработен по европрограма: http://euroshopbg.com.
 • Онлайн магазин за цветя и букети с мобилна версия: http://florans.eu.
 • Онлайн магазин за секретни патрони и брави с мобилна версия: http://bravipatroni.com.
 • Онлайн магазин изработен по европрограма (за селскостопанска техника) с възможности за продажби на едро, импорт и синхронизация със складова програма и счетоводна програма: http://selskostopanskatehnika.com.

Защо трябва магазина ви да поддържа мобилни устройства?

 • Смартфоните са отдавна достатъчно евтини и всеки втори продаден мобилен телефон е такъв. За някои държави от Европа и САЩ, още през 2012 година статистиката показва, че до 30% от посещенията на сайтовете са от GSM, мобилни устройства и таблети, а не от десктоп компютри.
 • За България предвижданията са че още В края на 2013 година сме настигнали Европа. До 35-45% от посещенията на сайта ви през 2015 година ще дойдат от мобилен телефон или друго мобилно устройство с интернет като тенденцията е този процент да расте и да достигне над 50% през 2016 година.
 • Най-важното е, че при търсене от мобилно устройство, Google класира по-високо САМО сайтовете които имат мобилна версия! Тоест когато търсите в Google от смартфон или таблет, Google показва класирани по-нагоре сайтовете, които имат мобилни версии.

Е, искате ли да продавате и на потребителите отворили сайта ви през мобилни устройства? А искате ли сайта ви да излиза на по-високи позиции в резултатите на гоогле при всички тези потребители?

Какво още предлага 3D Web Design за онлайн магазините с мобилна версия: OnPage Seo (вътрешна оптимизация) на магазини с мобилна версия и Mobile SEO - оптимизация за сайтове с мобилна версия.

Най-важните параметри на мобилната оптимизация (Mobile SEO)

Най-важният параметър на мобилната оптимизация е дизайнът на сайта ви да е пригоден за мобилните устройства и да е перфектно изпипан! Всички параметри са на графиките тук.

Поръчай сега Качествен магазин който се класира в търсачките!

Поръчай
Още полезна информация, безплатни уроци и eCommerce ръководства: Как 3D Уеб дизайн изработва и оптимизира онлайн магазин и как се прави оптимизация на онлайн магазин, какво е оптимизацията.