Бърза seo оптимизация на сайт

(12 гласа, оценка 5.00 от 5)


Бърза seo оптимизация на сайт като по учебник

3D Уеб дизайн извърши Бърза seo оптимизация на блога и класиране на първа страница на Google за по-малко от 15 дни! Извършихме бързо seo оптимизация на блог на наш клиент - сео на сайта на Адвокат Газдова.

От Двадесет и пето място в Google на шесто място чрез seo за под десет дни и то за всички ключови думи!

Наш клиент бе пуснал запитване за оптимизация на сайт-блог на адвокат извършващ регистрация на фирми. Конкуренцията в нишата е на средно ниво за размерите на България.

Защо не сме класирали клиента на първо място в Google, а само на шесто? Когато клиента поиска оферта за оптимизация и класиране от нас задачата която ни бе възложена бе да влезе в първите десет резултата - на първа страница на google.

Съответно бе предложена цена за услугата, клиента я прие и реши да не заплаща за момента повече пари за по-скъпа услуга и по-висока позиция. Въпреки това, за няколко от търсенията ние ги класирахме в първите три резултата на Google.

Seo оптимизация на сайт за адвокатски услуги и регистрация на фирми

Проведохме търсене за изразите около дейността на фирмата на клиента за да установим за какво търсят потребителите.

Ключови думи около израза "регистрация на фирма"

Бе установено че потребителите търсят в Google за следните ключови думи:

 • регистрация на фирми
 • регистрация на фирма
 • регистриране на фирми
 • регистриране на фирма
 • регистрация на ЕООД
 • регистрация на ООД
 • регистрация на ЕТ

По-голямата част от потребителите търсят за изразите: "регистрация на фирми", "регистриране на фирма", "регистриране на фирми" и за "регистрация на фирма". За следващите три израза за ЕООД, ООД и ЕТ има търсене, но в пъти по-малко от това за общите "фирма" и "фирми".

Проведена бе консултация с клиента - резултатите му бяха показани и той ни каза кои резултати го интересуват. Това бяха всъщност всички ключови изрази предложени от нас.

Конкуренцията за тези ключови думи за момента на започване на оптимизацията

Въпреки че ключовите изрази за които търсят потребителите са комбинации от по две и три думи се оказа че има достатъчно добри сайтове със солиден линк билдинг и не е много лесно те да бъдат прескочени. Това е така защото в областта на услугите най-често се търси изпълнител в интернет. Въпреки не особено големия пазар класираните в Google сайтове на тази тематика печелят добри пари - затова и инвестират.

Сайта на нашия клиент бе най-обикновен wordpress блог и в момента на започване на оптимизацията бе на позиция около 25 в google за ключов израз "регистрация на фирма". Това което ни помогна бе че домейна бе стар и вече "проверен" от гоогле.

Лошо бе че не бе особено Seo Friendly изработен от фирмата която бе направила този уеб сайт, не бяха оптимизирани нито заглавията на странците, нито урл адресите, а и не бе замислен с добре оптимизирана структура която да подпомага лесното позициониране за най-важните му ключови думи.

Бърза Onpage seo оптимизация на сайта

Бяха направени няколко нови страници в сайта и бяха пренаписани почти всички останали чрез сео писане на текст. Извършените сео услуги бяха:

 • Изследване на гътотата на ключовите думи на заглавната страница
 • Допълване на заглавната страница със задължителни важни фрази които ги нямаше
 • Лека промяна в структурата на сайта
 • Пренаписване на повечето заглавия по най-правилния начин за да получат страниците им максимално класиране в googe и максимална посещаемост.
 • Пренаписване на някои урл адреси
 • Добавяне на няколко нови страници в сайта
 • Добавяне на повече вътрешни линкове между отделните страници - за по-добра ползваемост от потребителите (usability) и за тематично свързване на отделните страници в блога (за търсачките)
 • Бяха променени няколко функционалности на wordpress и на шаблона който се използваше за дизайн за да бъде сайта Seo friеndly и да бъде постигнат желания ефект.

Бърза Offpage seo оптимизация на сайт, бърз линк билдинг

Бе направен много бърз линк билдинг на сайта, тъй като на клиента ни му бе спешно. Тук няма да давам безплатни съвети как и къде да пуснете линкове към сайта си, ясно е че ви трябват много линкове, колкото повече толкова по-добре, но важното е че трябва да се направи от seo специалист защото за максимален успех в google има много правила и лошото е че те не са твърди.

Да, трябва да имате две-три години опит в seo оптимизацията за да знаете как да го направите. Опитайте за една седмица с някой сайт и сравнете резултата с нашия - тогава ще разберете за какво говоря. Дори да успеете да постигнете добро позициониране за един ключов израз, със същото количество труд ние постигаме класиране за няколко. Това може естествено да бъде постигнато и от друг човек или фирма подобна нашата, но не и ако няма поне деветдесет класирани сайта в google на първа страница.

За целите на линк билдинга бяха направени много профили по много сайтове и каталози и бяха разположени много линкове на уеб сайтове от наша рекламна мрежа. След това съответните сайтове бяха пингнати с новия ни бутон за пингване, google бързо индексира създаденото съдържание с линкове към уеб сайта на клиента ни вътре в него и няколко дена след това резултата бе отчетен.

Бързо класиране в Google за регистрация на фирма след seo оптимизация

Бе постигнато комплексно класиране в Google за всички ключови думи интересуващи собствениците на сайта. Бързо, качествено, комплексно и евтино. Позиционирали сме блога за ключови изрази "регистрация на фирми", "регистриране на фирми", "регистриране на фирма" и за "регистрация на фирма"

Всъщност по това се различава добрия seo оптимизатор: пести парите на клиента, получаваш максимума за парите си и позиционирането на сайта е комплексно, а не само за един изолиран израз или ключова фраза.

Пропуснах най-важното: Кой е сайта с бързото оптимизиране ли - Регистрация на фирма. Проверете сами класирането му :)

От къде можете да поръчате същата услуга за вашия сайт: Запитване за оптимизация на сайт или на новия ни уеб сайт за Seo услуги - seo-bg.eu.