Seo, класиране и оптимизация на 3D УебДизайн

(17 гласа, оценка 5.00 от 5)


Seo оптимизация

Seo оптимизация и класиране в търсачките на 3D Уеб дизайн

За какво е класиран сайта на 3D Уеб дизайн в google и другите търсачки? Всички знаят че за успеха на един уеб сайт той трябва да е отлично откриваем в google. Класирането на нашия сайт се дължи на отлична вътрешна оптимизация на сайта в комбинация с линк билдинг в големи размери от правилните уеб сайтове. Ние притежаваме едно впечатляващо seo портфолио което сме нарекли със странното: "Seo, класиране и оптимизация за web".

В статията ми "Seo оптимизатор" съм написал че добрите оптимизатори класират сайта ви за много изрази, а не само за един или два. За колкото повече изрази (носещи много трафик и много посетители към сайта) ви класират, толкова по-добре - уеб сайта ще изкарва повече пари.

Естествено не е възможно да си топ класиран за всички ключови изрази с един единствен сайт - алгоритъма на Google не го позволява. Може обаче да имаш различни сайтове и различни домейни и да си топ класиран за много ключови думи чрез тях, затова и 3D Уеб дизайн притежава няколко такива сайта, за да можем да постигнем класирането с възможно най-малко пари и усилия.

Един уеб сайт класиран за всички най-трудни ключови фрази в Google.Bg - 3dwebdesign.org.

Няма друг сайт освен нашия който да е класиран дори за три от петте най-трудни ключови израза за България. Средно аритметичното класиране на 3dwebdesign.org за десет, двадесет или повече ключови думи е в пъти по-добро от който и да е друг български сайт. Обърнете внимание че дори сайтове на тясно профилирани seo фирми които са

НИКОЙ ДРУГ Български уеб сайт не е класиран в топ резултатите на Google за ВСЕКИ ЕДИН от най-трудните изрази в българския интернет които са: "изработка на сайтове", "изработка на сайт", "уеб дизайн", "seo", "seo оптимизация", "уеб сайт", "уеб сайтове". класиране на Уеб дизайн Seo

Този скрийншот показва реалното ни класиране към месец Март 2013 г. Няма друг Български уеб сайт който да е класиран така дори и за половината от тези ключови думи и фрази.

Обърнете внимание че дори сайтове на тясно профилирани seo фирми които доста са се напънали да се класират в топ 3 за ключова дума "seo" не успяват да са толкова добре класирани колкото нас за другите подобни изрази: "seo оптимизация", "сео", "оптимизация за търсачки" и "сео оптимизация".

3D Уеб дизайн - seo оптимизация на сайта

На тази страница ще ви покажа на едно място за какъв огромен брой изрази е класиран в гоогле нашия сайт 3D Уеб дизайн. Целта е не да се правим на велики, а да разберете дали наистина умеем да правим това което твърдим, а именно - seo оптимизацията. Тази статия е просто поредното доказателство на това твърдение.

На същия принцип трябва да проверявате сайта на Seo оптимизатора при когото поръчвате seo оптимизация на сайт за да проверите уменията му. Тук е разширения списък с класирани от нас сайтове в Google.

seo оптимизация и класиране в търсачките

Подредбата на ключовите думи е следната: ключова дума или ключов израз - позиция в google - класиран сайт (опционално). Последното поле ще бъде попълвано само когато резултата не е домейна 3dwebdesign.org, но резултата сочи към нашия сайт (прикачен домейн) или когато това е наш сайт предлагащ seo услуги.

Тъй като списъка е огромен, тук са изнесени само по-високо конкурентните резултати за високо конкурентни ключови думи. Естествено такива списъци са много полезни за проучване на конкуренцията и това е моя подарък към всички на които списъка би бил полезен :)

Класиране за seo оптимизация ключови думи

Списъка с ключови думи е огромен и труда за да се ъпдейтва този списък е също огромен! По тази причина е възможно списъка да не е ъпдейтван през последните месеци и да не е актуален. Тук има стар списък с позициите ни за някои от по-трудните ключови думи в Google. Списъка вече не се ъпдейтва! Който желае, нека провери сам класирането по ключовите фрази.

Класиране за ключови думи около уеб дизайн

Класиране за ключови думи около уеб сайт

Класиране за ключови думи около онлайн магазин

Класиране за други ключови думи

Приоритет на 3D Уеб дизайн в никакъв случай не е 3D и флаш анимацията. Точно обратното - изобщо не предлагаме такива услуги, а само простички типови банери и галерии. Въпреки това ни побъркват от запитвания за флаш заради класирането което ще видите отдолу.

Забележка: Няколко от последните търсения не сме гонили с цел, а са просто страничен резултат от линк билдинг за други ключови фрази.

Сеото, класирането в google и оптимизацията

Показаното тук "мини seo портфолио" е достатъчно за всеки Seo оптимизатор, и показва само класирането за високо конкурентните ключови думи на нашия сайт, домейните сочещи към него и 2-3 наши уеб сайта предлагащи сео услуги. Ако искате да видите нашето "макси seo портфолио" разгледайте оптимизираните от нас клиентски сайтове.

Впечатлени ли сте? Има и още: Ако желаете да видите пълна статистика с над 1000 ключови израза за класиране на нашия сайт може да я получите като платена услуга на фиксирана цена от 120 лева. Статистиката е само с ключови изрази от една до четири ключови думи и може да помогне на стартираща фирма за уеб дизайн или фирма за seo оптимизация да набере и проучи ключовите изрази в тези ниши в България.

Можете от тук да поръчате Seo оптимизация на сайт или разгледайте новия ни сайт за seo услуги. Не пускайте запитвания за оптимизация с гарантирано класиране ако бюджета ви е под 500 лева. Преди да отправите запитване ви пепоръчвам да прочетете какви са минималните ценови нива които приемаме.