SEO конференция 2010

(8 гласа, оценка 5.00 от 5)


Регистрира ли се в Seo конференция 2010

Новини за SEO конференция 2010

Прочетете и за SEO конференция 2011 и за SEO конференция 2013.

Отзиви и материали от SEO конференция 2010

Публикувам тук снимки и отзиви от SEO конференцията, както и за SEO оптимизаторите поотделно. За съжаление не успях да изгледам всички презентации, нито да направя много снимки. Едно че не беше възможно - те се провеждаха паралелно в две различни зали на сео конференцията, второ че през почти половината време ме дърпаха клиенти и колеги оптимизатори по бизнес извън залите.

Можете да видите тук моите снимки от SEO конференцията. Малко са, причината е написана отгоре.

Точно заради тези бизнес контакти на това събитие това е най-успешната от всички seo конференции досега за 3D Уеб Дизайн - намериха ме много нови клиенти а с двама колеги се договорихме за съвместни дейности и сътрудничество по разни проекти. (а тук може да прочетете за СЕО конференция 2009)

Не мога да изнеса кой знае какви материали тъй като тази година имах много важна задача - трябваше да събера мнения за следващото събитие - Joomla Day 2010, където аз ще се проявя като лектор на същата тематика - SEO оптимизация за Joomla. Гледах отстрани лекторите и си водих записки какви грешки да не допускам при воденето на такива лекции и най-вече какво хората искат да чуят за SEO оптимизацията. Ще се постарая в моята лекция да засегна поне десетина въпроса на които на това събитие не беше даден отговор, а видях че публиката в залата си умираше да научи отговора им.

Организацията по конференцията е дело на Мартин Христов и всичко беше по-добре отколкото на миналогодишната конференция, проведена през 2009 - имаше повече хора, задаваха се повече въпроси, дори в кръчмата след събитието беше по-весело :).

Прикачам една картинка на Мартин която доста ми хареса: Регистрира ли се в SEO конференция 2010?

Лого на Seo конференция 2010

Прикачам всички презентации от конференцията които са достъпни онлайн.

SEO и Usability - SEO конференция 2010

Лекцията на Калин Василев на SEO конференция 2010 - Seo и Usability.

Изграждане на мултиезични сайтове

Лекцията на Иво Апостолов на SEO конференцията - Изграждане на мултиезични сайтове. С него се видях за първи път, запознахме се и останах с отлични впечатления. С него бяхме на една маса в кръчмата - заформи се страхотно обсъждане за пазара и джумла - версии, добавки, хитрини... и seo разбира се :)

Защо SEO?

Лекцията на Огнян Младенов на SEO конференцията - Защо SEO или встъпление в SEO конференция 2010 - обзор на SEO бранша в България.

SEO за нови сайтове от Васил Тошков

Лекцията на Васил Тошков на SEO конференцията - SEO за нови сайтове.

Планиране на ефективни SEO кампании

Лекцията на Георги Георгиев - Планиране на ефективни SEO кампании

The buying Cycle & Google AdWords - Александър Георгиев

Лекцията на Александър Георгиев на SEO конференцията - The buying Cycle & Google AdWords

Видове ефективност в интернет рекламата от Мартин Попов

Лекцията на Мартин Попов за интернет реклама на SEO конференцията - Видове ефективност в интернет рекламата.

От оптимизация за машини и алгоритми към оптимизация за хора от Мартин Линков

Лекцията на Мартин Линков на SEO конференцията - От оптимизация за машини и алгоритми към оптимизация за хора. От всички лектори не познавам лично само него - за съжаление не можахме да се запознаем.

От оптимизация за машини и алгоритми към оптимизация за хора от Станислав Димитров

Лекцията на Станислав Димитров на SEO конференцията - Нови възможности за SEO оптимизация, локални резултати, видео и резултати в реално време.