Joomla Day 2010

(4 гласа, оценка 5.00 от 5)


Joomla ден 2010

Тазгодишното събитие Joomla Day 2010 ще се проведе на 26 и 27-и юни в София - ВТУ Тодор Каблешков, Слатина. Адреса където ще се провеждат лекциите е: ул. Гео Милев, номер 158. Подробности за мястото и събитието

Какво е Joomla?

Джумла е обявена на международни конкурси и допитвания за най-добра и най-бързо развиваща се система за контрол на съдържание в света за две поредни години - 2008 и 2009. Знаете ли защо не е най-добрата и за 2010? Защото просто още не е проведен конкурса за тази година :)

Ако се интересувате от възможностите на системата, желаете да се научите да работите по-добре с този чудесен cms и да използвате по-пълно възможностите му за seo оптимизация - елате на Joomla ден! Подробности за събитието: Joomla ден 2010

Представянето на 3D Уеб дизайн като разработчик на приложения за Джумла премина напълно в очакванията ни и освен че прегракнах леко на края на моята час и половина презентация нищо друго лошо не се случи въпреки че това бе първата ми публична презентация. Надявам се на присъстващите да им е харесало и лекцията ми за някои тънкости да им е била полезна.

Моята презентация може да бъде видяна отдолу:

Достъпна за сваляне като Power Point презентация плюс някои подробности и полезни линкове към ресурсите споменати в нея може да намерите тук: Seo за Joomla

Събитието премина чудесно, организацията беше на ниво за което всички трябва да благодарим на Иво Апостолов. Всичко течеше гладко и по план, та дори и веселбата в ресторанта след първия ден :)

Единственото нещо което ме разочарова бе факта че хората присъстващи на Джумла ден бяха много малко. За такова събитие за най-популярния CMS в света да дойдат само 70-на човека за мен си бе разочарование.

Запознах се с много колеги, всички се оказаха много готини и весели хора на живо, нещо което няма как да разбереш ако контактуваш с тях по емайл или във форума. Пожеланието ми е да има повече такива събития и да се виждаме по-често! Работата никога не свършва, а нищо не може да замени контактите на живо.