Детайлни оферти за уеб дизайн

(4 гласа, оценка 5.00 от 5)


Запитване за детайлна оферта за уеб дизайн

Днес, след поредното запитване за уеб дизайн оферта реших да напиша по какъв начин работим. Публикувам го тук защото ми омръзна от безкрайни въпроси и писане и просто ще пускам линка на клиента който се интересува.

Въпроса който ми бе зададен от поредния потребител бе:

Здравейте, Моля за детайлна оферта за изработка и оптимизация на сайт - електронен магазин. Моля в офертата отделно да бъдат остойностени: - Дизайн-идейна концепция - Разработка на лого - Изработка на сайт - Подръжка- месечна такса - SEO оптимизация - месечен SEO анализ. Благодаря предварително и С пожелания за лек и успешен ден.

Отговора ми като управител на 3D Уеб Дизайн

Здравейте, детайлни оферти по принцип не ни се налага да пишем. Нашата фирма през последните две години във всеки един момент има работа за седмици напред и хората наистина чакат докато поемем поръчката им.

На няколко пъти започвам да пиша такава уебдизайн оферта, но докато завърша поредната оферта която пиша от часове на място идват един или повече клиенти, поръчват и не мога да намеря свободно време за тази дейност... Ако някога останем без клиенти може би ще започна да пиша за да привлека нови клиенти :)

Препоръчвам ви за такъв род запитвания да се обръщате към фирмите които могат да си го позволят - например това са уеб дизайн фирмите които правят много скъпите уеб сайтове в България. Лесно ще ги познаете - те са на цени от десет хиляди, двадесет хиляди лева че и нагоре. Тези фирми имат персонал от по над десет - двадесет души и служители които се занимават само с това - пишат по цял ден такива сложни оферти, като офертата ви естествено се калкулира в цената на уеб сайта ви.

Съответно тези фирми не изработват сайтове на цени на каквито работят малките уеб дизайн фирми като нашата и не са ни конкуренция, така че спокойно мога да ви препоръчам не една, а дори няколко.

Имайте предвид че в нашата фирма никога няма да получите оферта за SEO оптимизация и SEO анализ на уеб сайт който още не е създаден. Внимание: Такава оферта може да ви даде само измамник! Няма как да бъдат точно преценени количествата труд за оптимизация на сайт когато сайта ви още не е създаден!