Ре-дизайн на 3D Уеб дизайн

(13 гласа, оценка 4.69 от 5)


Редизайн на 3D Уеб дизайн

Завършен е Ре-дизайн на сайта на 3D Уеб дизайн.

Стария ни сайт бе изграден през далечната 2007 година и бе тотално остарял. Отдавна се отлагаше редизайна му, но момента настъпи. Разбързахме се не без помощта и изказванията на някои колеги "уеб дизайнери" които не зная защо си мислят че само те могат да правят средно статистически уеб сайтове като техния собствен :)

Всъщност нашия уеб сайт бе ъпдейтван многократно като функционалност през годините защото започнахме преди две години да продаваме функционалности за сайтове в цял свят (най-вече на англоезични потребители) и на няколко пъти се наложи да разработваме онлайн разплащания за функционалностите които продавахме с автоматично сваляне през сайта ни. Сега вече ще бъде извършен и ъпдейт на външния вид на уеб сайта, тоест редизайн.

Новия ни уеб сайт е вече онлайн: по-бърз, по-красив и по-функционален.

Първоначално обмисляне на Редизайна на 3D Уеб дизайн

Първоначалните версии когато се разработваше дизайна и се обмисляше как да изглежда уеб сайта и каква да бъде концепцията. Проектите за дизайни са изложени отдолу.

уеб дизайн 2 уеб дизайн 3 уеб дизайн 4 уеб дизайн 5

уеб дизайн 6 уеб дизайн 7 уеб дизайн 8 уеб дизайн 22

Най-накрая единодушно стигнахме до концепция за дизайна и решението как да изглежда сайта бе претворено в код и визия. Бе избран изчистен и стилен дизайн, без прекалено претрупване и много цветни елементи (такива елементи са характерни за печатния дизайн, но не и за уеб дизайна).

Бе избран проекта дизайн пет като след като сайта бе пуснат онлайн, уеб дизайна му претърпя още две-три леки промени докато стигне до сегашния си вид в който го виждате в момента. Позицията за слайдшоу също е запазена, но слайдшоуто просто не е включено за момента.

Надяваме се новия ни сайт да ви хареса и да ви бъде полезен :)