SEO Ръководство за напреднали

(40 гласа, оценка 5.00 от 5)


Seo оптимизация ръководство и съвети

SEO оптимизация Ръководство за напреднали - Advanced Seo уроци

Ръководство за SEO оптимизация за напреднали от 3D Web Design или проверете нивото си на сео оптимизация знания с тези наши уроци.

Безплатни SEO съвети или за Seo фирмите у нас

В България фирмите за SEO оптимизиране са много добри сравнено със средното ниво на сео умения в света. Проблема е че тази фирми които се опитват да печелят от такива seo услуги у нас са наистина много като брой отнесено пропорционално на броя Български уеб сайтове и броя на Българите изобщо.

Съответно заради големия им брой и от там висока конкуренция SEO фирмите в България ожесточено започнаха да се "блъскат" през последните няколко години. Много от хората които дойдоха да се учат на SEO оптимизация на SEO конференция 2009 и 2014, вече предлагат СЕО услуги :)

Може би това се дължи в някаква степен и на безработицата - който няма какво да прави става или полицай или таксиметров шофьор или... "СЕО оптимизатор" и започва да дава безплатни съвети. По-лошото всъщност е че всички тези "СЕО фирми" с опит от не-повече от една-две години представят себе си за най-добрите и никога никъде не признават какво и откъде са научили или в най-добрия случай казват, че са го научили от някой англоезичен сайт който Българските потребители не познават.

Да, от Българските SEO оптимизатори също има какво да се научи, но най-ценните неща не се дават като съвети, а се учат от опит. Всъщност най-лесно е да проверите съветите, като прочетете това SEO Ръководство за напреднали. Гарантирам ви че няма човек в България който да знае и да е изпробвал всичко това, а някои от частите му са абсолютно теоретични.

Това ръководство за напреднали показва моето мнение за SEO оптимизацията когато я практикуваш на най-високо ниво, като са използвани материали и на чужди автори в някои от частите на ръководството.

Единствено ще трябва да изчакате малко за да прочетете всеки съвет - отделните части на ръководството са публикувани тук на части. Приятно четене :)

SEO Ръководство за напреднали: уроци и съвети

А може би ще ви е интересно да прочетете SEO Ръководство за начинаещи. Очаквайте следващите части на Ръководството за SEO оптимизация за напреднали.