SEO Ръководство за напреднали

(40 гласа, оценка 5.00 от 5)


Seo оптимизация

SEO оптимизация Ръководство за напреднали - Advanced Seo уроци

Ръководство за SEO оптимизация за напреднали от 3D Web Design или проверете нивото си на сео оптимизация знания с тези наши уроци.

За Seo фирмите у нас

В България фирмите за SEO оптимизиране са много добри сравнено със средното ниво на сео умения в света. Проблема е че тази фирми които се опитват да печелят от такива seo услуги у нас са наистина много като брой отнесено пропорционално на броя Български уеб сайтове и броя на Българите изобщо.

Съответно заради големия им брой и от там висока конкуренция SEO фирмите в България ожесточено започнаха да се "блъскат" през последната една година. Много от хората които дойдоха да се учат на seo оптимизация на seo конференция 2009 вече предлагат сео услуги :)

Може би това се дължи в някаква степен и на безработицата - който няма какво да прави става или полицай или таксиметров шофьор или... "сео оптимизатор". По-лошото всъщност е че всички тези "сео фирми" с опит от не-повече от една-две години представят себе си за най-добрите и никога никъде не признават какво и откъде са научили или в най-добрия случай казват че са го научили от някой англоезичен сайт който Българските потребители не познават.

Да, от Българските seo оптимизатори също има какво да се научи. Всъщност най-лесно е да проверите това като прочетете това SEO Ръководство за напреднали. Гарантирам ви че няма човек в България който да знае и да е изпробвал всичко това, а някои от частите му са абсолютно теоретични.

Това ръководство за напреднали показва моето мнение за seo оптимизацията когато я практикуваш на най-високо ниво, но са използвани материали и на чужди автори в някои от частите на ръководството.

Единствено ще трябва да изчакате малко - отделните части на ръководството ще бъдат публикувани тук на части, по едно-две на ден. Приятно четене :)

SEO Ръководство за напреднали

А може би ще ви е интересно да прочетете SEO Ръководство за начинаещи. Очаквайте следващите части на Ръководството за SEO оптимизация за напреднали.