White hat seo оптимизация

(15 гласа, оценка 4.73 от 5)


White hat Seo оптимизация

Бяла оптимизация - White hat seo

White hat seo оптимизацията е бавна! Картинката вдясно онагледява бързината на процеса, може да бъде оприличено на къща, която строите сам, тухла по тухла. Без използването на инструменти и техника които да облекчат труда ви, може да я строите с години! Едно добро описание на проблема има тук: кое е сиво и кое бяло Seo?

Какво е Бялата оптимизация?

Бяла оптимизация се наричат разрешените техники за оптимизация на сайтове, техниката изключваща използване на забранените методи за оптимизиране.

Ползването на White hat seo оптимизация е задължително, тоест: без него не може. В повечето случаи само с него не може да постигнете високо класиране в област с висока конкуренция (за високо конкурентна ключова дума, ключови думи които довеждат много трафик до сайта).

Това се дължи на факта че White hat seo оптимизацията се ползва от много хора и в интернет навсякъде е пълно с информация по темата: как се прави Бялата оптимизация, по какъв начин и с какви инструменти.

Ако искате да сте по-напред с използването само на White hat seo от повечето сайтове които са ваши конкуренти (общата маса) то трябва:

  • Да вложите по-голямо количество труд, за да изградите по-голям и по-добър сайт
  • Да вложите повече пари за изграждане на по-добър линк билдинг на сайта ви.
Ако искате да сте класирани в Google бързо и евтино, няма да можете да го постигнете само с White hat оптимизация! Необходимо ви е black hat seo или (препоръчително) по-безопасното gray hat seo.