Black hat seo оптимизация

(16 гласа, оценка 4.75 от 5)


Какво е Black hat seo оптимизация?

Black hat seo оптимизиране е оптимизация чрез забранени от Google и другите търсачки методи за някой сайт, оптимизация чрез скрити линкове, doorway страници и други.

Черна оптимизация = Black hat seo.

Черно SEO обикновено се нарича използването на doorway страници и сайтове създадени (понякога дори автоматично) специално за роботите и за търсачките. Методите за оптимизация и класиране на сайтове с използването на такива уеб сайтове са в нарушение на правилата на търсачката и биват наказвани с изваждане на сайта от базата за търсене - например сайта ви не се показва в резултатите на Google за определен период от време.

Когато този период изтече, Google преразглежда сайта и отново го включва в индекса си. В повечето случаи в момента на налагане на наказанието получавате известително писмо като в него е упоменато че може да поискате преразглеждане на сайта и преди изтичане на срока и са описани стъпките които трябва да предприемете за да бъде върнат сайта отново в индекса на Google.

Случва се сайт да бъде наказан по погрешка и бързо след това да бъде върнат отново в индекса на Google.

Важно е да се знае че може да бъдат използвани методи класифицирани от търсачките като Черно SEO и сайта да не бъде наказан никога от Google стига да знаете какво правите.

Това обикновено е така нареченото спамене на търсачките - създаването на голям брой уеб сайтове с една единствена цел - от тях да бъдат пускани линкове към сайта който ще се класира в Google.

Този метод на сео оптимизация е един от най-бързите начини за класиране в Google и е един от най-евтините методи за seo оптимизация стига да притежавате инструменти с които да го направите автоматизирано и с малки количества труд.

Инструменти за Black hat seo

Такъв инструмент за Black hat seo оптимизация е нашия Wordpress Aggregator Pro и новата най-добра версия с Article Spinner която е наречена Wordpress Aggregator Ultimate.

С тях бързо и автоматизирано можете да напълните с уникално съдържание много сателитни блогове които да пускат линкове към сайта който ще се класира в търсачките като инструмента върши всичко: създава уникално съдържание, автоматично публикува линкове към външния сайт в съдържанието и прави всичко това автоматично по зададен от вас график, през определен период от време. Описание на функциите на Wordpress Aggregator Pro и на функциите на Wp Aggregator Ultimate