Gray hat seo оптимизация

(14 гласа, оценка 5.00 от 5)


Какво е Gray hat seo оптимизация?

Gray hat seo оптимизиране е оптимизацията чрез полу забранени методи на оптимизиране на сайтове, оптимизация чрез полуразрешени методи на оптимизиране.

Сива оптимизация.

Под сиво сео - Gray hat SEO се разбира използването на метод и техника нежелателни за използване според търсачките. Методите са: използване на сайтове само за публикуване на линкове (създаването на сайт само и единствено с цел да пуска линкове към други сайтове без да предоставя качествено и полезно съдържание на потребителите), купуване на линкове от високо класирани сайтове и други подобни.

Важно е да знаете че в най-трудните ниши няма високо класиран сайт който да не купува линкове (или в краен случай да не разменя линкове), което означава че няма как да имате високо класиран сайт за трудна ключова дума без да използвате Gray hat seo оптимизация!

Е, остава да изберете дали искате сайта ви да е добре позициониран в Google или искате да почакате потребителите сами да пуснат много линкове към сайта ви и той по естествен начин да се класира в търсачката.

Естествено, не е нужно да правите всичко по линк билдинга на сайта си сами, при специализирани фирми като 3D Web Design можете да поръчате качествени публикации и качествено публикуване на линкове в много и най-различни видове сайтове: линк билдинг услуги.