Регистрация в директории

(3 гласа, оценка 5.00 от 5)


Качествено регистриране в директории

3D Уеб дизайн извършва качествена регистрация в Директории по всички правила за максимално класиране на сайта възложител. Имаме наш списък с директории в които има смисъл да се регистрира. За сравнение - в България вече има над 500 директории, но линковете от повече от 400 от тях нямат никаква сила. Ако се опитате да регистрирате сайта си навсякъде ще прахосате един месец труд и няма да получите желания ефект.

Некачествено регистриране в директории

Мога ли да направя Регистрацията в директории сам?

Специално за потребителите обичащи услуги тип направи си сам: Ако регистрацията на сайта ви в Директории не бъде извършена от специалист ще получите ефект от това не повече от 15-20% от максималния възможен! Ще хвърлите една седмица труд на вятъра, а после ще се чудите защо сайта ви не мърда по-напред от трета-четвърта страница на Google.

Какво губя от некачествена Регистрация в директория?

А за бонус, когато решите че искате след това платена услуга за по-добро класиране, тя ще бъде по-скъпа, тъй като 90% от директориите не разрешават повторна регистрация на сайт, а също така и не разрешават редактиране на некадърно направени регистрации.