Хората пишат статии за seo оптимизация

(6 гласа, оценка 5.00 от 5)


Защо някой ще пише статии за seo оптимизация?

SEO копирайтинг на статии за seo оптимизация

Защо много хора пишат на тема seo оптимизация в блоговете си? Защо има толкова много статии за seo оптимизация на най-различни сайтове?

Това че някой пише много статии за seo оптимизация не означава че той е голям seo специалист. Повечето от тези хора и сайтове просто опитват да се класират в търсачките за тези ключови думи, затова и го правят.

Също така повечето сайтове пренаписват едни и същи неща но казани с различни думи, тоест те просто са откраднали съдържанието отнякъде или (най-често) просто са го превели от английски и преразказали.

Какво се пише за seo оптимизация?

Съществуват поне двадесетина български блога изцяло изградени с такова съдържание (аз знам за толкова, но сигурно са доста повече) в които цялото съдържание е такова. Същевременно собствениците им задават въпроси по форуми на други хора от рода на: Как да вдигна този или онзи сайт в Google или Какво ще стане с класирането на сайта ако направя това или онова. Как да не умреш от смях с такива дилетанти :)

Как се прави писане на статия за сео?

Написването на статии за сео нужди, се нарича SEO копирайтинг. Услугите на 3D Уеб дизайн за копирайтинг са тук.

Как се пишат статии за seo?

Когато се пише статия с цел seo оптимизация, се спазват наистина много правила. Пише се уникално и качествено съдържание, твое Авторско съдържание. НЕ се превеждат или краде съдържание. И когато пишеш статия по една тема, е добре да си експерт по темата, а не да се мъчиш да обясниш нещо което ти самия не разбираш добре :)