Сайт цени, Seo цени, уеб сайт цена

(24 гласа, оценка 4.88 от 5)


цени на сайт и цена на сайт

Сайт цена и уеб сайт цени - Цени за създаване на уеб сайтове и цени за seo оптимизация на сайт от 3D Уеб дизайн.

Публикуваме тук кратка извадка от някои цени на услуги за изработка на сайт и уеб дизайн

Изброени са много цени на сайтове и Seo цени на едно място, защото е по-удобно да се видят и сравнят, а и да се знае какво предлагаме в 3D Web Design и какво не. Също така държим и конкуренцията, и потребителите да могат да ги намерят лесно и бързо.

Цени на уеб сайт, или за цените на 3D Уеб дизайн

3D Уеб дизайн е лидер на Българския пазар в поне няколко ниши за изработване на различни типове уебсайтове. Ние не изработваме всякакви видове сайтове, но това което предлагаме го правим добре и то е уникално като съотношение цени / възможности.

Изработката на уеб сайтовете от 3D Web Design е с най-доброто съотношение цена / качество в България, тоест възможно е в друга уеб дизайн фирма да ви предложат по-добър сайт, но той със сигурност ще е по-скъп и обратното: ако в друга фирма ви предложат по-евтин сайт, той със сигурност или няма да е толкова добре откриваем в търсачките или няма да има същите възможности за развитие и ъпгрейд както нашите уеб сайтове.

Ние работим САМО с най-съвременните системи за контрол на съдържание и САМО с най-съвременните методи за Seo оптимизация и актуализираме цените си непрекъснато. В момента в който на Българския пазар се появи фирма копираща нашите услуги, ние просто предлагаме по-добра услуга.

Цени за изработка на сайт

Извадката е за най-основните типове сайтове и екстри и само примерна за оптимизация на сайт - там офертата е винаги индивидуална, зависи от конкуренцията ви при търсене за желаните от вас ключови думи (изрази).

 1. 1, 2, 3 или повече статични страници - не се предлагат освен в комплект с динамичен сайт
 2. Статичен сайт - не се предлага освен в комплект с динамичен сайт
 3. Динамичен сайт цена от 250 лева
 4. Динамичен сайт - пълен пакет - цена от 500 до 1200 лева
 5. Модули и добавки за динамичен сайт - над 5512 вида, цена при запитване
 6. Ново: Новинарски сайт - цени от 350 лева нагоре
 7. Автоматичен новинарски сайт плюс агрегатор - цени от 450 лева
 8. Ново: новинарски сайт плюс агрегатор плюс модули за OnPage Seo оптимизация - цена над 500 лева (тествана система с висока успеваемост), избиват се от посещаемост и реклами още за първия един месец.
 9. Сайт агрегатор - икономичен пакет - от 300 лева
 10. Портал за недвижими имоти - икономична версия - цени от 400 лева
 11. Портал недвижими имоти плюс публикуване на обяви от потребителите плюс OnPage Seo оптимизация - цена над 550 лева
 12. Сайт на тематика високо конкурентна ниша (високо конкурентна ключова дума) плюс OnPage Seo оптимизация + OffPage Seo - цени (при запитване) лева. OffPage Seo поддръжка за класиране в топ 10 на google - цени по договорка в зависимост от конкурентността и количествата труд които е необходимо да извършваме.
 13. Seo - цени.
 14. Цени за Seo линк билдинг.
 15. Цени за Seo копирайтинг.
 16. Цена за изработка на електронен магазин с мобилна версия - базов пакет 290 лева
 17. Цена за изработка на онлайн магазин - пълен пакет - цена 500 до 1500 лева в зависимост от екстрите и дизайна.
 18. Професионална система за онлайн търговия и онлайн бизнес - тип портал съвместяващ електронен магазин и части от него отдавани "под наем" на клиенти, афилиейт програми и други - от 1200 до 3000 лева.
 19. Цени за изработка на флаш банери и флаш анимации - стартират от 20 лева. Изработваме само семпли флаш галерии, флаш банери и ротатори
 20. Хостинг за средно натоварен сайт - до 500 уникални посетители на ден - Суперхостинг Суперстарт - 4 лева на месец.
 21. Домейни за продажба - при покупка на домейн през наш акаунт получавате домейна с 20% отстъпка. Com, net, org, info, biz, всякакъв вид!
 22. Хостинг за силно натоварен сайт с посещаемост над 600-1000 уникални посетители на ден - Супер Хостинг - цена от 4 до 10 лева на месец (със специален купон код за отстъпка само за клиентите на 3D Web Design).
 23. Хостинг за много големи уеб сайтове или за сайтове с висока натовареност - Vps или нает сървър от СуперХостинг БГ или от Делта Бг

цени за Seo оптимизация

Цени за SEO оптимизация

При seo оптимизацията всяка оферта е индивидуална и се определя от количествата работа които са необходими за да се избута сайта ви толкова нагоре в Google, колкото е необходимо. Ако сте в област с ниска конкуренция и просто трябва да се пренапише съдържанието на заглавната страница на сайта ви, готов ли сте да платите скъпо на seo оптимизатор и да му дадете само за това 200, 300 или 500 лева?

Линк към услугите: Цените на 3D Web Design за външна SEO оптимизация (линк билдинг). Имайте предвид, че трябва да се пазите от seo оптимизатори казващи ви че цени за seo оптимизиране под х лева са смешни. Те също така пишат в сайтовете си да се пазите от фирми оптимизиращи на ниски цени. Не мислете че оптимизацията за търсачки е задължително скъпа услуга и се пазете от "seo специалисти" заявяващи: "аз за под 500 лева не работя"!

Оптимизацията за търсачки е няколко десетки вида и обединява поне 30 различни типа сео услуги. Смешно е да се твърди че всички те са много трудоемки и много скъпи. Ако желаете разгледайте новия ни сайт за отделни услуги за seo оптимизация.

Тук можете да видите нашето seo портфолио а тук как сме оптимизирани самите ние.

Още информация за цените и фирмата:

Посочените цени на всички услуги са крайни, фирмата ни "3Д Уеб дизайн ЕООД" не е регистрирана по ДДС.

Виц за цените и сайтовете

Цени на сайтове или качество на сайтове - това е въпроса? (перифразирано от "To be or not to be Web design Company" от Web design Шекспир). Може би най-добре и двете, би казал всеки клиент :)