Какво е SEO оптимизация

(23 гласа, оценка 5.00 от 5)


Seo оптимизация на сайт

Какво е SEO оптимизацията, какво означава израза SEO оптимизация и кой е сео оптимизатор?

Какво значи SEO? SEO оптимизация или SEO или Search Engine Optimization на Български се превежда като "сео оптимизация" и означава оптимизация на уеб сайт за търсещи машини - търсачки. На практика това е оптимизиране на кода, структурата, текстовете и връзките на сайта, така че да излиза на по-високи места в търсачки като Гугъл.

Какво означава израза "сео оптимизатор"?

Тук можета да разберете повече: какво е СЕО оптимизатор.

Понятия и принципи на SEO оптимизацията

За да има успех един сайт и да изкарва пари той трябва да е лесно откриваем и достъпен. Хората търсят в Интернет чрез търсачки (търсещи машини) и най-вече чрез Google. За да се намери един сайт, той трябва да отговаря на определени правила за качество. Сайтът трябва да е с правилна структура, качествено съдържание и линкове, да няма грешки в кода и много други правила.

Какви са типовете SEO оптимизация?

Според това дали се работи вътре в сайта или извън него оптимизацията за търсачки се дели на два вида: OnPage Seo и OffPage Seo.

При онпейдж оптимизацията сео оптимизатора работи вътре в сайта - оптимизира се съдържанието и структурата на уеб сайта. При офпейдж оптимизацията сео оптимизаторите работят извън сайта - работи се изцяло по други уеб сайтове като обикновено в тях се постват кратки или по-дълги текстове - постове и статии с линкове (връзки) към оптимизирания сайт.

Според това дали ползва разрешени или забранени методи оптимизирането на уеб сайтове се дели на три вида: Black hat seo оптимизация, Gray hat seo оптимизация и White hat seo оптимизация.

SEO Ръководство?

Ако сте начинаещи и искате да се научите какво и как се прави, нужно е да прочетете и това безплатно SEO оптимизация Ръководство и всички негови части - те ще ви водят стъпка по стъпка в света на SEO оптимизацията.

Какво е SEO оптимизатор?

SEO оптимизаторът е човек или фирма която извършва качествени услуги по оптимизиране на сайтът ви и го класира по-високо в гугъл. За справка прочетете SEO оптимизатори.