Изработка новинарски сайт с Cooliris Piclens Rss, първи сайт за новини с Cooliris Piclens

(0 гласа, оценка 0 от 5)


Изработка на първия Български новинарски сайт с автоматични Cooliris Piclens Rss емисии

Естествено че сайта е направен от нас, естествено е и да ползва последна дума на Web 2.0 (и на модата в изработката на сайтове) - PicLens.

Ето и сайта: RSS новини.

За момента се предлагат две Rss емисии - Обединена на Категориите: Новини от България, от света и IT новини и Rss емисия на Категория Фото и снимки. През тях автоматично можете да разгледате във снимки последните новини в сайта.

Напомням ви, че за момента предлагаме два типа автоматични PicLens добавки:

  • за OsComm за съответно 60, 80 и 100 лева - три вида, като и трите са в комплект с Rss емисии на два езика
  • най-актуалната добавка за Джyмлa - 1.0 на цена от 90 лева в комплект с професионален модул за Rss емисии с безброй опции и уникални възможности.
  • Съвсем скоро ще бъдат добавени възможности и за видео в Piclens Rss емисията

Ако се питате какви са му възможностите - огромни - вижте Rss новини и неговите 2500 уникални посетители на ден - в България няма друг автоматичен сайт с такава посещаемост и уникални възможности, който да работи без човешка намеса и без никаква поддръжка.

Rss добавката работи на следния принцип: където намери картинка в съдържанието я вкарва в специално форматирана за Cooliris Piclens Rss емисия. В комбинация с възможностите да пускате поне 10 вида различни rss фийдове с поне 50 различни настройки я прави най-гъвкавото решение за Rss на българския пазар. Ако се комбинира и с нашия агрегатор става възможно съществуването на напълно автоматичен новинарски сайт - нещо, което много от новинарските ни агенции могат само да си мечтаят.

В процес на разработка е и добавка която да работи в комплект с тях и да превежда автоматично англоезични новини, не това не е Google Translator, нашата добавка ще превежда новините и ще ги публикува в базата данни, ще ги разпределя и ще направи още един нов тип автоматични сайтове за първи път в България, а първите винаги изкарват много пари, още повече когато евентуалните вложения биха били под 2000 лева.

И нещо за почитателите на безплатните неща - не търсете в интернет - добавките на 3D Web Design са авторски, разработени от нашите Php програмисти и никога няма да бъдат пуснати безплатно никъде.