Дизайн на сайт или сайт дизайн

(3 гласа, оценка 5.00 от 5)


Дизайн на сайт, уеб дизайн на уеб сайт или сайт дизайн, кое е по правилното словосъчетание при изработката на уеб сайтове според вас?

  • За коя от всички комбинации търсите в Google?
  • Защо точно за нея
  • Връща ли ви Google резултата който очаквате?
  • За дизайна на сайтовете при нас
  • За какво и колко плащате при нас и при другите Design фирми

Не ми се пише особено точно сега, навръх Рождество Христово, затова - продължението по-късно.

Като продължавам да пиша, да не забравя и тук: Честита Нова Година, много здраве, късмет и щастие на всички четящи нашия сайт, без значение конкуренция, колеги, клиенти или просто случайни минувачи :) , продължението на статията (силно казано за моите драсканици) е отдолу.

Дизайна на сайт

Дизайна, външния вид на конкретния сайт беше недостатъчно застъпен при нас, много време се обръщаше внимание предимно на класиране в гугъл, разработка на функции и други такива неща, които е определено по-сложно да се постигнат. Сега обаче, започваме всичко наново и то с мръсна газ, с новия ни по-голям екип вече имаме повече възможности и ще накараме клиентите ни да бъдат наистина доволни и от тази част при правенето на интернет сайтове.

Сайт дизайн?

Точно така, вече се гони и това словосъчетание. Цели: всички търсения, всичките топ класирани, ще се постараем да не пропускаме нито едно.

И въпроса ми към вас е:

Връщат ли Google и Live.com задоволителни резултати при търсене за "сайт дизайн" и "дизайн на сайт"

Според мен търсачката на Майкрософт се излага тотално, докато гугъл е леко манипулиран от заинтересовани Български фирми :). А ако търсите в Live.com за "дизайн" , или дизайни просто нямате шанс да намерите скоро дизайните.