Cooliris PicLens Страхотен плъгин за Firefox, IE и Opera

(10 гласа, оценка 5.00 от 5)


PicLens на Cooliris - Страхотен плъгин за Firefox, IE v.6 и 7.

Откъде да свалите PicLens: Yahoo купи Cooliris през Март 2015 и прекратиха достъпа до услугата. Жалко за хубавия плъгин и красивите галерии :( Текста надолу НЕ е актуален! Купи онлайн само за 9 лева: Cooliris Piclens Rss за OsCommerce. Добавката е професионална, автоматично генерира Cooliris Piclens Rss. В цената не е включена настройка и инсталация от нас. В архива има ръководство! Предлагаме ви: Разработка на добавки по поръчка за вашия сайт за автоматична Пикленс Rss емисия. За момента предлагаме две добавки: За онлайн магазин - три вида пикленс емисии. Ако я инсталираме ние цена 30, 50 и 70 лева, в комплект с модул за Rss фийд. За динамичен сайт: Професионална добавка за Rss емисии с възможност за автоматично генериране на Cooliris Piclens на цена от 50 лева и 70 лева ако я настройваме ние.

Нашата Rss емисия за Коолирис Пикленс

Нашата Cooliris PicLens галерия можете да видите на началната страница на 3D Уеб дизайн горе вдясно до датата или като кликнете на иконата отдолу:

Cooliris PicLens

Чрез PicLens можете да разгледате картинките и видео клиповете на конкретния сайт с умопомрачително високо качество и ефектен 3D външен вид. Вижте рекламното филмче, за да видите на какво е способен. Пред вас се открива един огромен 3D свят на цял екран, преживяването е чудесно. Всички най-големи уеб сайтове вече го поддържат, Google, YouTube, Yahoo, Flickr, Deviant Art ... списъка е вече доста голям. Забравете начина по който сте браузвали до сега! Вижте един нов свят изцяло в 3D и на Fullscreen. До дни ще можете да разглеждате и нашия сайт през PicLens!

До момента са ми известни много малко български уеб сайтове, които да предлагат слайд шоу през PicLens на Cooliris. На нашия сайт вече е пуснато автоматично обновяваща се чрез RSS добавка и може да прегледате картинките от последните 150 новини от синия бутон отгоре. Тук може да гледате Рекламното филмче на Cooliris в нашата галерия.

Вече можете да видите и първите Български онлайн магазини и сайтове с PicLens слайдшоу, автоматично генерирано през RSS емисия. Изтегли безплатно PicLens модула за joomla или купи онлайн модула за оскомерс Cooliris Piclens Rss за OsCommerce.

Поддържани сайтове:

 

Photo

Social

Image Search

Webhosts/Galleries

  Flickr
Photobucket
Picasa Web Albums
Fotki
FotoTime
deviantART
Smugmug
Facebook
MySpace
Bebo
Hi5
Friendster
Google Images
Yahoo Images
Ask Images
Live Images
AOL Images
Freewebs
TTG Galleries (Lightroom)
Phoca Gallery
PicLens favorite sites

Употреба на PicLens

1. To use PicLens on supported sites, simply mouse over an item and click the PicLens button that fades in.


PicLens v.1.6.3+ supports YouTube videos only through the PicLens search bar.
A PicLens icon will not appear above any items on the YouTube website.

cooliris piclens PicLens

Step 2. PicLens will automatically jump into the "PicLens 3D Wall", where you can then scroll and zoom, jump back to the corresponding webpage, and even toggle into full-screen mode.

piclens 3D Wall

Step 3. Once in full-screen mode, you can sit back to watch a slideshow or skip to any item by clicking it.

piclens slideshow
 

piclens piclens piclens piclens piclens piclens piclens piclens screenshot-piclens

След това рестартирате браузера си и за вас започва триизмерното браузване на цял екран. За момента можете да разгледате който и да е уеб сайт с PicLens като отворите Google Images, и напишете в лентата за търсене site:3dwebdesign.org например. Параметъра след site: можете да замените с името на домейна на сайта, който искате да разгледате през PicLens. Ако Google не ви върне отговори или върне малко, опитайте търсене само за домейна в Google Images. След това в долния ляв ъгъл на всяка от картинките се появява логото на PicLens.

На нашия сайт можете за сега да прегледате добавката от бутона в менюто вляво или от бутона най-горе вдясно до адресната лента за Firefox. Извежданите картинки са от нашия сайт - вкаярвате картинка в новина - тя я вкарва автоматично в RSS емисията.

Най-интересно е, че с него се постига много по-високо качество на гледане на видео клипове в малък формат на цял екран (например от YouTube). Не зная засега по какъв начин го правят, но е факт че на нашия 24 инча LCD монитор качеството на един и същ клип през обикновен флаш плеър (без значение дали е този на YouTube или друг) и през PicLens е съвсем различно. Преди да се усетя, бях изгледал 40-50 минути рекламни трейлъри на филми. Въпрос на тестове и напасване е да се пусне онлайн телевизия през него и съм сигурен, че отново качеството ще е по-добро, което ще е доста важно за иначе силно компресираните онлайн телевизии.