Seo Friendly Tag Cloud Keywords Search модул

(1 глас, оценка 5.00 от 5)


Най-чето търсени изрази и ключови думи в сайт, модул за Seo Friendly Tag Cloud

Нека да позволим на търсачките да търсят в базата данни на сайта ни. Нека заедно с това тези страници бъдат форматирани по най-правилния начин, така че да бъдат силни и излизат на добра позиция при търсенето си. 

Нека добавим бързо нови страници с уникално съдържание към сайта си. Голям брой уникални страници. Бързо и евтино. 500 нови страници в сайта ви с уникално за търсачките съдържание за 15 минути за 50 лева.

Забележете, че ефекта се постига само ако модулите са разработени по всички правила. Малка разлика в настройките би довела до класиране на голям брой от тези страници с по 5-10 позиции по-назад в търсачките и би развалила чудесния ефект.

Забележете и че можете да постигнете всичко това "на ръка" , много трудоемко и скъпо... и безсмислено. Този модул е за всички мързеливи, но умни оптимизатори.

Тук има по подробно описание на модула и възможностите му, а тук е принципа на работа на безплатната Seo оптимизация Модула следва отдолу, в тази статия, тъй като  е най-добре да е точно тук, ако имате опит в оптимизирането на сложни и големи CMS, ще се сетите защо. А ако не знаете, че модул може да се пуска в статия, ето ви жив пример. Можете да купите добавката с онлайн плащане през ПейПал за 5 Евро:

{dm_orders}5{/dm_orders}