Seo оптимизация модули, добавки и екстри за сайт

(4 гласа, оценка 4.75 от 5)


Seo оптимизация модули и екстри за динамичен сайт

 • Модул генериращ динамично Google SiteMap - карта на сайта - цена 20 лева. Генерира две карти - една за потребителите и една за Google в Xml формат. Безплатна е за всеки сайт изработен от нас.
 • SEF URL Модул пренаписващ динамично или по ваше желание (ръчно) url адресите на сайта ви - плюс настройка и задаване на правилата от наш Seo специалист - цена 50 лева с настройката.
 • Още един модул със силен ефект върху SEO оптимизацията на сайта - цена 50 лева
 • Seo оптимизиран модул за търсене в сайта (търсачка) - два вида - 30 и 90 лева. Пример за оптимизирана търсачка на действащ динамичен сайт (топ версията). По-евтината версия работи на нашия сайт.
 • Автоматичен модул, превръщащ въведените от вас ключови думи за конкретната статия в линкове към модула за търсене - два вида - 20 и 30 лева
 • Tag Cloud модул - добавка към модула за търсене - 30 лева. Включително Black List и White List възможности, размер на шрифтовете, случайна подредба на таговете или не и други. Пример за работещ Tag Cloud модул.
 • Може да се пуснат много копия на модула - на една страница може да се извеждат едни ключови думи, на друга - други.
 • Модула може да се публикува вътре в произволна статия, в съдържанието
 • Възможните настройки за Tag Cloud модула са: Class 
  Format: Ordered List, Unordered List - подредени или разбъркани
  Count - брой на извежданите ключови думи
  Font Size - размер на шрифта - Custom или Default 
  Maximum Font Size  - в пиксели
  Minimum Font Size  - в пиксели 
  Weighting Style - актуален размер, по-голям или по-малък 
  Sorting Alphabetically Searches - сортиране по брой търсения или по азбучен ред
  Search Phrase - търсена фраза 
  Ordering  - подредба
  Spacer - разделител
  Line Height - широчина на реда - Max font size или Dynamic 
  Alignment  - left, right, justify
  Search String Blacklist - списък думи и изрази за банване
  Search String Whitelist - списък с думи и изрази които да добавим (с по-голям шрифт или с нормален)
  Number of Whitelist Items 
  Size of Whitelist Items
 • Забележете, че всички предлагани от нас Seo модули са авторска разработка на управителя на фирмата и PHP програмиста ни. Само модула за Google SiteMap е оптимизирана от нас версия на съществуващ модул.
Имате вече динамичен сайт и ви се иска вашия сайт да бъде топ класиран в търсачките подобно на нашия, при това без това да ви отнеме много усилия и време и на поносима цена? Няма проблеми - Предлагаме Всички наши Seo модули (топ версиите) в комплект на цена от 150 лева. Цена за модулите в комплект с настройката им от наш Seo специалист стартират от 200 лева. Поръчай сега класиране на първа страница на Google за всички страници на сайта си.

Забележка: Естествено офертата е примерна и важи само ако се изпълнят всички наши условия. Класирането е усреднено за ключови думи и изрази със средна до висока конкуренция, което означава че имате 90% шанс да влезете там където казваме.

Напълно автоматично съдържанието ви ще бъде преформатирано от сайта до 5 минути след настройката на модулите. Веднага щом Google преиндексира съдържанието ви резултатите на вашия сайт ще се покачат в пъти.