Частична услуга при Seo

(9 гласа, оценка 5.00 от 5)


Seo оптимизация

Какво е частична услуга при Seo оптимизацията?

Днес ме попита клиент: Какво значи частична услуга? Какво означава частични Seo услуги при оптимизацията на сайт?

Какво всъщност означават частичните услуги при Seo Оптимизацията:


Seo Оптимизацията ( //www.google.bg/search?q=seo ) е главно два вида:

  • вътрешна (onpage seo) - работи се вътре в сайта ви: //www.google.bg/search?q=onpage+seo
  • външна (offpage seo) - работи се извън сайта ви, линк билдинг: //www.google.bg/search?q=offpage+seo
Частична услуга при онпейдж оптимизацията означава оптимизация не на всички видове страници от сайта ви, а само на някой вид страница. Частична услуга при оффпейдж оптимизацията означава само един вид линк билдинг, а не комплексен линк билдинг в много сайтове.

За сравнение ние предлагаме линк билдинг в поне десетина различни видове сайтове - над 1200 бг сайта и в над 2000 англоезични!

Пълна услуга за SEO оптимизация при нас означава гарантирано класиране в Google на определена позиция като никога не гарантираме първо място в гоогле (не че не можем, но бих го направил само за себе си или ако имам основателна причина във вид на солидна сума пари).

3D Уеб дизайн работи с Money Back гаранции за топ 3, топ 5 и топ 10 на Google. Как работим: Плащате 50%, класираме ви в гоогле, доплащате остатъка.

Ако вашия бюджет не е достатъчен за пълната услуга, не маркирайте нея когато поръчвате! Фирмата може просто да няма финансов интерес да извърши големите обеми от работа които са необходими за да се постигне желаното от вас класиране за тази сума.