Линкнете сайта на Македония с израза Западна България

(7 гласа, оценка 5.00 от 5)


Македония е Западна България

Пуснете линк от сайта или блога си към сайта на правителството на Македония с анчор текст Западна България

Да спретнем един Google bomb на сайта на правителството на Македония - //www.vlada.mk/

Защо да бъдем съпричастни, защо да подкрепите инициативата:

  • Маса българи умряха съвсем скоро в Македония, знаете къде и как - в Охридското езеро. Не, не ме убеждавайте че нямат вина. Много ясно се каза на няколко пъти на колко години е корабчето.
  • Стихотворението "Аз съм българче" се превежда от Български на македонски "виагра за жени". Ето линка към новината в News.BG
  • Как ли се е случило? Знаете как - много на брой македонци са кликнали върху "Принос" и са "подсказали" на гоогле че това е правилния отговор. Темата във форума за уеб мастери
  • Източна, Западна и Централна България, стават в Google Translate Източна, Западна и Централна Македония. Вие мислите ли че сме провинция на Македония? Ето пример.

Аз не обичам да стоя и да гледам, а Вие? Моментално поемам кампания за класиране на първо място в Гоогле на сайта на правителството на Република Македония за израза Западна България. Крайно време е да им покажем че и сайтове правим по-добре, и Seo-то ни е по-добро, а класирането в Google на Балканите го определят Българите.

Идеята: Като напишеш в Google Западна България, да излиза на първо място сайта на правителството на Македония.

Как да го постигнем? Как да ги класираме за израза Западна България?

Търсачките разбират кой сайт какво е на базата на съдържанието му и въз основа на това с какъв текст го линкват другите сайтове. Ако голям брой сайтове и блогъри пуснат линк от сайта си с текст Западна България към сайта на правителството им, то при търсене за този израз на първо място ще се класира той.

Примерен код за да пуснете линк Западна България от сайта си:

 

Западна България

Още линкове по темата: Македония е Западна България във Facebook