Статистика за уеб сайт, най-добрия брояч за сайтове

(10 гласа, оценка 5.00 от 5)


Ако не знаете колко е важен брояча за вашия сайт няма смисъл изобщо да имате уеб сайт. Едуард Димитров, 3D Web Design.

В интернет има много платени и безплатни броячи за уеб сайтове, като всеки от тях си има предимства и недостатъци. Публикацията на тази страница ще ви помогне да разберете някои от тези предимства и... недъзи на най-популярният Български безплатен брояч и дори.... на някои от платените.

Колкото и да се мъчите да оптимизирате сайта си, без добра статистика на посещаемостта за него вие работите "на сляпо" и едва ли ще постигнете много ако не сте експерт. Дълго време Българските уеб мастери разчитаха на Tyxo и BG Counter (WebCounter), но и на двата брояча не им достигат много неща.

Тази статия не е за да ги критикуваме, ние сме благодарни на екипите на тези две безплатни Български услуги, които помагат много на Бълтгарския потребител и са безплатни.

Някои уеб администратори ползват и Google Analytics, но той не върши добра работа, и на него му липсват много функции. Задоволително се справя само ако проследявате чрез него ефекта от AdWords и AdSense кампании.

Seo оптимизацията и нуждата от добър брояч

Не е нужно да ви обяснявам че 3D Уеб Дизайн оптимизира сайтове на клиенти "на кило" и до момента има топ класирани в Google над Петстотин клиентски български сайта. Тук ще ви разкрием безплатно част от начина по който да стигнете до върха, да намерите от какво се интересуват потребителите, както и за какво е оптимизиран добре сайта ви и за какво не.

Ще ви представя най-добрите статистики в реално време за уеб сайтове, един добър брояч на посещения - може би най-добрия безплатен брояч за сайт.

Най-добрия безплатен брояч за уеб сайт в света, най-добрата статистика за сайтове

Да, брояча на посещения за сайта ви е БЕЗПЛАТЕН. Нарича се Clicky, има няколко версии на услугата и зашеметяващо количество и качество на опциите и поддържани възможности. Естествено абсолютно всички в комплект са налични в платените версии, но дори и безплатната версия на брояча върши страхотна работа и превъзхожда чувствително българските си колеги.

Функции като статистика на посещаемост в реално време (3 до 5 минути след реалния посетител), абонамент за три вида статистика по rss с който виждаш в реално време кой е дошъл на сайта ти, откъде е дошъл, какво е направил в сайта, IP адрес, страна, интернет доставчик, от коя търсачка е дошъл и за какво търсене (със линка), филтриране на определени IP адреси и задаване на имена на айпи адресите които знаете на кого са.

Аз например съм разпознал няколко администратора от известни големи Български сайтове и съм им присвоил имена. След това в статистиката директно виждаш следното: Svejo Admin направи ... Dir.Bg Admin беше (там и там), след което отиде на (тази страница). Доста полезно, нали? За мен това е брояча,  скоро ще бъде и за вас, след като изпробвате безплатно услугата.

Платени версии на брояча и статистиките

Clicky естествено разполага и с няколко платени планове (абонаменти), с различни ценови нива. 5, 10, 20 и 40 долара на месец. На година цените са съответно: $29.99, $59.99, $119.99, $299.99.

Ако наистина сте професионалист и искате сайта ви (или сайтовете на клиентите ви) да бъде топ класиран в търсачките, за фина настройка на SEO оптимизацията ви е необходим платен план на броячът на посещения, най-добре Pro или Super Pro.

статистики за уеб сайт, брояч за сайтове

Линк: Clicky - брояч за вашия сайт със статистика в реално време

Защо всеки може да си го позволи?

  • Във версия Pro можете да следите до 10 сайта за 10 долара месечно - 1 долар на сайт на месец с пълна функционалност на брояча и всички екстри на статистиките
  • Във версия Super Pro можете да следите до 30 сайта за 20 долара месечно - 0.67 долара на сайт на месец с пълната функционалност на брояча и всички екстри на статистиката.

Е, евтино ли ви се вижда? Точно това мисля и аз - страхотна услуга за подробно отчитане на посещенията за хора които искат да се класират в търсачките и да знаят какво се случва със сайта им и то в реално време. Желая ви успех в броенето на хилядите импресии които вашия добър сайт заслужава!