Превключи към мобилна версия на сайта

Абсурдни уeбдизайн оферти

(2 гласа, оценка 5.00 от 5)


Абсурдни оферти на български уеб дизайн фирми

Тази вечер дори ми остана време да хвърля едно око на конкуренцията в нашата работа - изработката на сайтове. Причината бе голямата навалица от клиенти напоследък и е естествено да се учудя: Защо са се засилили толкова тия хора точно ние да се бъхтаме със сайта им.

Поогледах се из гугъла и при няколко фирми от конкуренцията направо се втрещих. Няколко от по-абсурдните оферти и екстри на колегите:

  • карта с адрес в страницата за контакти
  • изграждане на e-mail-и с името на интернет сайта
  • брояч, включващ таблици със статистики за посещенията

Не искам да се присмивам на никого, ама и децата в училище вече знаят, че когато ти направят свестен уеб сайт, получаваш N на брой адреса за електронна поща с хостинга! Перфектна, със спам контрол в пъти по-добър от този на всяка безплатна поща, тя работи с всеки емайл клиент, а не само през уеб интерфейс. При нашите сайтове и с хостинг от Хост България например получавате 1000 емайл адреса с произволно име за сайта ви.

Също така всеки знае че Tyxo.bg и Webcounter са български безплатни броячи за сайтове, а още по-подробни таблици за статистика има в Awstats на Cpanel - контролния панел на вашия хостинг. Въпроса е, че някои от статистиките на Awstats не са съвместими с кирилицата и са от малко по-друг тип, затова и българските брояч услуги са ценни, освен ако не искате да ползвате услугата на Google Analytics.

Ето тук има безплатно статия за най-добрия брояч за уеб сайт

Колеги, колеги... доста Български фирми за уеб дизайн работят професионално, ама някои от вас направо ме отчайват. Не случайно за някои винаги ще има работа и са приятели с всички, а други правят... абсурдни уебдизайн оферти.