Seo оптимизиране в ниша с висока конкуренция

(1 глас, оценка 5.00 от 5)


Seo оптимизиране на уеб сайт в ниша с висока конкуренция

Или как да оптимизираме сайта така че да се класира високо ако сме в много трудна за класиране, високо конкурентна ниша, как да надхитрим другите Seo оптимизатори.

Естествено че в случая става въпрос за много пари. Естествено че такива съвети за оптимизирането безплатно никой Seo няма да ви даде, най-трудните неща са забулени в мъглявото название BlackHat Seo за което само се говори на ухо и е почти забранено заради широко разпространеното мнение че Black Hat е това което от гоогле са казали че е забранено, опасно, не е препоръчително или несимпатично на Matt Cuts :).

Seo оптимизация във високо конкурентни ниши

Но да си дойдем на думата, имаме си повод за seo случката.

Днес един злобен смешник ме ядоса. Изказа съмнение за Seo уменията ми и за сео оптимизирането ми и се присмя че за момента сайта ни беше изпаднал на втора страница на Google. Ядоса ме достатъчно за да спра да си правя експерименти и да вдигна сайта от 12-13 място на осмо за по-малко от три-четири часа за основната ключова дума (след заявка за преиндексация). Без да купувам линкове, ей така, безплатно.

Сега той да се учи, а аз ще се смея. Колегите от нашата ниша "Уеб дизайн" знаят колко е "лесно" това което направих - много от тях се мъчат да го постигнат от доста време :)

уеб дизайн - Google Търсене

P.S. Мога и да размисля и аз като някои колеги по дизайн и да тръгна да купувам линкове, но за момента не ми е необходимо. А тези колеги които са ми приятели знаят как съм им помагал да се класират и пак ще им помагам. (може и затова да са ми приятели, но това няма голямо значение :) )