Seo оптимизация Money Back

(12 гласа, оценка 4.33 от 5)


Seo оптимизация с Money Back гаранция

Знаете ли, че нашата фирма предлага оптимизиране на сайтове с Money Back Seo гаранция и ако сайта ви не се класира на определеното в договора място, ще получите парите си за оптимизация обратно?

Офертата е валидна само ако се спазват на 100% всички препоръки, при абонамент за поддръжка на сайта от нас). Гаранцията не е за точна позиция, а в 95% от случаите за страница в SERP. Например: Гарантира се място в Топ 5 на гугъл или от 5 до 15, или от 5 до 10, което се постига за определен период от време. Гаранцията зависи най-много от бюджета ви и конкуренцията във вашата ниша.

Не бързайте да се радвате, не е толкова просто. Ако си помислите: Супер, отивам до тази фирма, ставам им клиент (поне няма да ми одерат кожата) и започвам да печеля големите пари, няма да стане толкова лесно. Условията са много, като едно от тях е че трябва да се съобразявате с нашите съвети на 100% за публикуването на съдържание на определени страници от сайта ви и най-вече на началната (Home Page оптимизиране).

По принцип когато поръчвате Seo оптимизация работим по следния начин за да сте защитени и вие клиента и ние максимално от опити за измама:

  • Капарирате 50% от договорената сума и получавате касов бон и фактура.
  • Когато е постигнато 90% от договореното класиране доплащате останалите 50% от сумата.
  • Пример: ако е договорен топ 10 на Google плащате пълния размер в момента когато сайта ви е вече класиран на 11-12 място. До една-две седмици след това ви добутваме с линкове до договорената позиция.
  • Ако не сме постигнали договореното класиране на сайта ви получавате обратно парите си - тези 50% които сте предплатили.