Google images seo оптимизация

(8 гласа, оценка 4.75 от 5)


Оптимизация за Google Images

Seo оптимизация за google images - сео оптимизация за google изображения. Знаете ли че при някои сайтове до 20-30% от трафика идва от картинките от Google Images?

Примери за seo за google images

Търсене за Facebook в Google images: //www.google.com/images?q=facebook&hl=bg
Търсене за SEO в Google images: //www.google.com/images?q=seo&hl=bg

Един пример, демонстриращ манипулация на търсачките и сео оптимизация за Google Images - пуснете търсене в Google Изображения за Seo оптимизация и разкликайте резултатите. Забележете че от първите 20 резултата четири са от уеб сайта на 3D Уеб дизайн, а други 5 са от други наши сайтове.

Може да пуснете и търсене за: facebook, "магазин картини", "онлайн магазин GSM", "Сайт на адвокат", "сайт хотел Добринище", "сайт хотел", "готов сайт" - списъка е доста дълъг и познайте кой е на първо място. При търсене за "изработка сайт" в гугъл търсене на изображения имаме първо, второ, трето, осмо и 11 място.

Seo Оптимизиране за google images

Всичко това е постигнато почти без никакъв бюджет, бързо и евтино. Забележете че навсякъде излиза на първо място резултат от нашия сайт. Добър е този оптимизатор, който може да ви класира и за търсене за картинки защото при някои типове сайтове до 10-20% от посетителите идват именно от Google Images. Именно това правим и ние - комплексно оптимизиране на сайтове, за да печелите много пари от сайта си.