Ефект от SEO оптимизация

(2 гласа, оценка 5.00 от 5)


Какъв е ефекта от seo оптимизацията?

Всеки маркетингов и SEM специалист ще потвърди, че дори само покачването от втора на първа страница в Serp на Google води до увеличаване на продажбите с поне 40%. Една евентуална промяна в класирането на сайта ви от тридесета на девета позиция (от четвърта на първа страница на Google) ще доведе до около 300% увеличение на посещаемостта на сайта ви, а ако услугите или продуктите които предлагате са на добра цена и до 100-200% повече продажби.

Ами ако се подобри класирането с 200-300% на всички ваши страници? Веднага ще ви кажа - ще имате взрив на посещаемост и на продажби.

Ефективни за големи финансови успехи са позициите в Serp до двадесета, в редки случаи до тридесета. Ефект от SEO оптимизацията има ако успеете да се класирате за ключовите си думи в Google на позиция до двадесета. Примери за постигнати резултати на Seo оптимизирани от нас уеб сайтове може да прочетете тук.

А знаете ли, че ефекта от SEO оптимизацията е временен и иска поддръжка? Колкото по-високо е класиран сайта, толкова по-голяма нужда от поддръжка има. Най-добри резултати се постигат при поддръжка и оптимизиране през цялото време.

Ние предпочитаме абонаментна поддръжка за SEO оптимизация на сайт и даваме пълни гаранции само тогава! Не може да очаквате да заплатите под триста лева и за тях да сключите договор с гарантирано класиране на първа страница за сайта си.