Уеб дизайн сватба

(3 гласа, оценка 3.67 от 5)


Уебдизайн сватба

Уеб дизайнера и добре да живее, един ден се жени. Е, това вече е факт, днес се обвързвам. Естествено на сватбата ще бъде почти цялата фирма и още няколко IT и Seo специалисти, които ще я направят истинска "уеб дизайн и seo сватба" :)

Без да искаме това много важно за мен събитие се случва точно на 12 Септември - деня на (уеб) програмиста. Не е нарочно :) , разбрах за това доста след като вече бяхме насрочили деня на сватбата.

Цитирам: Празникът на програмистите се отбелязва на 256-тия ден от годината... защото 256 (256 = 28) е броят числа, които могат да се изразят с помощта на осембитов байт. Традиционното му отбелязване се включват почерпка, писане на глупави програми, мини-игри, код с коментари и подобни. Е, ние ще го отбележим с уебдизайн сватба :)

Важно: за дизайнерите и сватбата

До колегите от 3D Web Design, уеб дизайнерите, seo-тата и гостите - само ви моля - поне днес не носете лаптопи! Няма да ви пуснат на входа :)

Освен че ще се видим отново, този път няма да е за уеб дизайн, seo и работа, а за веселба! Пожелайте ми весело изкарване :)

А на всички други девойки - съжалявам момичета, не успяхте да се класирате в моя личен Google. Дано не ми се сърдите много, мъже има много - огледайте се наоколо :)