Безплатни автоматични модули за новини през RSS

(5 гласа, оценка 5.00 от 5)


Вече са факт програмите ни с автоматични БЕЗПЛАТНИ модули за новини през RSS

Това, от което имате нужда е само да копирате два реда JavaScript код и да го вмъкнете в сайта си. Скрипта генерира валиден XHTML код.

Скрипта работи на ВСЕКИ сайт, без значение дали е статичен (HTML) или динамичен! Кода, който се генерира е с неутрална широчина и цветове и можете да ги зададете лесно от кода на вашата страница. А ако желаете да имате КРАСИВИ WEB 2.0 Ajax новини на сайта си обновяващи се автоматично, кликнете тук.

Новините във фреймовете най-отдолу на сайта 3rdnews.info се генерират от най-обикновени HTML страници с два реда код в тях. Можете да ги прегледате, за да разберете каква страхотна работа вършат: Спорт, Бизнес, Всички новини, Блогове

Естествено, скриптовете работят на ВСИЧКИ фрий сървъри като data.bg, hit.bg и други. Единствено чрез нас става възможно да имате БЕЗПЛАТЕН новинарски сайт!

Безплатен модул номер едно: Всички новини от Българските сайтове от категории Спорт, Бизнес и Новини. Вече можете да го видите на заглавната страница на 3rdnews.info най-отдолу. Обновява се на всеки 10 минути. Извежда последните 10 новини от сайта. За да имате на сайта си тези новини, копирайте и поставете на уеб сайта си следния код:

Безплатен модул номер две: Спортни новини. Обновява се на всеки 20 минути. Извежда последните 10 новини от България и света от Българските сайтове с картинки. За да имате на сайта си тези новини, копирайте и поставете на уеб сайта си следния код:

Безплатен модул номер три: Времето. Обновява се всеки ден. Извежда времето за България за последните 30 дни. За да имате на сайта си тези новини, копирайте и поставете на уеб сайта си следния код:

Безплатен модул номер четири: Бизнес новини. Обновява се на всеки час. Извежда последните 10 бизнес новини от България и света от Българските сайтове с картинки. За да имате на сайта си тези новини, копирайте и поставете на уеб сайта си следния код:

Безплатен модул номер пет: Българските Блогове. Обновява се на всеки час. Извежда последните 10 новини от Българските Блогове с картинки. Внимание: Не е препоръчително да слагате този код на малки уеб страници или на част от тях по-тясна от 400 пиксела. Повечето снимки са големи! За да имате на сайта си тези новини, копирайте и поставете на уеб страницата си следния код:

 

 

Вече имаме и пълна поддръжка на фреймове за добавките. Размерът и цвета на съдържанието е съвместим със всеки тип и цвят сайт! Размера на новините не е фиксиран, а флуиден и приема широчината на вашата страница. Цвета на фона и на шрифта се настройват елементарно. Обясненията са най-отдолу.

 

Примерни кодове за уеб сайт:

 

Спортни новини:

 

Български блогове - новини:

 

Бизнес новини:

 

Всички новини:

 

Всички новини, но с широчина на модула 300 пиксела:

 

Ако желаете фона на фрейма да е с неутрален цвят - този на вашата страница, махнете параметъра style="background: white"

Ако желаете фона на фрейма да е някакъв определен цвят, променете параметъра white със blue , red , black или с шестнайсетичният код на цвета, примерно #FF0000 за червено. Кодовете на цветовете можете да видите и тук.

Ако желаете цвета на шрифта на текста да е с някакъв определен цвят, променете параметъра color: black със color: white , color: red , color: blue или с шестнайсетичният код на цвета, примерно color: #FF0000 за червено.

Ако не желаете текста да е подравнен, махнете align="justify", а ако искате да е центриран го сменете с align="center"

 

Ако срещнете трудности при интегрирането на скриптовете във вашия уеб сайт, задайте въпроса си от формата отдолу: Скрий/покажи формата за коментар. Ще ви бъде оказано пълно съдействие.