Уебдизайн на сайт каталог за торти

(4 гласа, оценка 5.00 от 5)


Уебдизайн на сайт за торти - Torti.Biz

Torti.Biz е сайт предлагащ Изработка на еротични торти по поръчка. Сайтът за еротични торти е класически пример за изработка на сайт, включващ всичко необходимо, за класирането му на добри позиции в търсачките и google.

Едни от най-често използваните техники са пренаписването на url адресите на кирилица, което води до яснота в разчитането на всяка отделна страница. Включително уникалност на заглавията, описанията и ключовите думи за страниците.

Уеб дизайнът на сайта е в тъмно-лилава гама, което добре допълва ярко еротичния привкус на сайта.

Началната страница на сайта започва с елегантна мини-галерия, в която посетителите могат да видят някои от най-вървежните торти в по-голям формат на изображението.

Дясната колона включва списък с често срещаните ключови думи в сайта, във вид на тагове. Това спомага за по-лесната ориентация за важните думи в съдържанието на сайта, но най-важното е, че тези тагове са предпочитани и от търсещите машини, като те индексират голяма част от тях, като самостоятелни връзки и самостоятелни страници.

Добавена е и една допълнителна три-колонна галерия с миниатюри, позволяваща на посетителите по-бързо да разгледат голяма част от тортите в сайта.

Завършваме със стандартните за всеки сайт потебителски вход и меню. Потребителите могат да се регистрират и да споделят своите впечатления или да изпратят препоръките си към администратора на сайта. А двете менюта в сайта, улесняват потребителите да се ориентират и избират по-лесно в категориите еротични торти.

Поръчай