Уебдизайн на портал Ин Витро БГ

(5 гласа, оценка 4.20 от 5)


Уеб дизайн на портал за Ин Витро в България  

Българският портал за Ин Витро - Ин Витро БГ, включва множество функции. Някой от най-популярните са: 

Портала е изпълнен в бизнес цветова схема - дизайн в сиво, бяло и червено, с възможност за промяна на цвета на който и да е модул в синьо за привличане вниманието на потребителите (hilite) с ефектни падащи менюта на няколко нива.  

Слайд-шоу галерия с мини изображения и текст, позволяваща по-лесно да се прегледат последните новини от сайта работеща автоматично - на модула се задава от коя категория в сайта да тегли съдържанието и последните публикувани новини там се появяват в него. 

Полезна функционалност на сайта е медицинската директория на Ин Витро, със списък на сайтове с медицинска тематика. Това е място където можете да добавите полезна връзка от същата тематика, обява или да направите своя лична безплатна страница ако сте доктор, клиника или лечебно заведение.

В сайта можете също и да прегледате видео материали за Ин Витро, като видеото е лесно за обновяване и прехвърляне.

Интересна добавка към сайта на Ин Витро България е форума. Там можете да обменяте полезна информация с други посетители в областа на вълнуващите ви теми в областа на ин витрото.

Най-голямата новост е ултра модерната потребителска общност тип фейсбук с много възможности за свързване между потребителите, създаване на групи, качване на снимки и видео. В общността се влиза директно с вашия фейсбук акаунт.

Това са само част от функциите, които разработихме в портала за Ин Витро, така че да усигури едно добро преживяване за потребителите и да ги улесним в навигацията от многобройни теми и статии. 

Оптимизация на сайта и класиране в Google.

Портала понастоящем е класиран в топ 5 на Google за всичките си ключови думи - инвитро, ин витро, in vitro, invitro. При търсене за който и да е от тези изрази е в първите пет резултата на Google!

За да бъдат постигнати тези високи резултати към изработката на сайт бяха добавени още:

  • система за тагове
  • система за автоматично пренаписване на seo урл адреси на кирилица
  • рекламна кампания на други сайтове

Поръчай