Seo конференция и суровому Русскому Seo

(1 глас, оценка 5.00 от 5)


Seo конференция и Респект и уважуха суровому Русскому Seo

  1. Респект и уважуха суровому Русскому Seo - ей тоя Огнян ще ме убие с тия смешни клипове за руското Сео.
  2. Seo конференцията както знаете ще бъде на 10 Април в Интер Експо център, София
  3. На девети и десети Април няма да работим с клиенти в нейна чест
  4. Снимки и впечетления? Много бързате, ще ги публикувам на следващия ден, 11 Април.
  5. Ако пък се доредя да някоя платена консултация ще я пусна да се образовате безплатно, макар че си мисля че хората в България която могат да ми я проведат са не повече от пет или шест и за съжаление от тях лектори на конференцията са само трима. Seo конференция

Както и да е, човек може да научи винаги нещо ново от всекиго, затова и отиваме. Имал съм случаи да откривам страхотни идеи и в съвсем начинаещи уеб дизайнери и сайт оптимизатори, друг е въпроса че и те самите не го осъзнават и в повечето случаи не могат да ги реализират.

От това което прочетох до момента едва ли не запазените места за конференцията се продават по интернет за тлъсти суми, правят се размени (някой си продава мястото  на друг или го преотстъпва на другарче по оптимизиране).

Записаните участници са с номера до 800 което ме навежда на мисълта че или съм с връзки или съм късметлия с номер в първата стотица. Надявам се че организацията ще е добра, защото първият път е много важен в България. Ще обясня защо след конференцията.