Повишение на доверието на търсачките към сайта ви

(1 глас, оценка 5.00 от 5)


Повишение на доверието на търсачките към сайта ви - SEO пакет

Екипа на 3D Web Design ще подобри вашия Majestic TF (Trust Flow) само за 60 дни или ще върнем парите ви обратно. В момента предлагаме 2 SEO плана за Trust Flow:
- TF 15 - подобряваме TF на посочен от вас урл адрес над 15 (TF на основния домейн също ще се увеличи). Цена: 160 лв.
- TF 20 - подобряваме TF на вашия URL адрес на над 20 (TF на основния домейн също ще се увеличи). Цена: 250 лв.
- Очаквайте скоро: TF 25 - ще започнем да работим и с този план до 3-4 месеца. Цената ще бъде около или над 350 лв.

Нашите услуги също така ще предизвикат подобрение на класирането ви - ще повишат вашата органична видимост в търсачките - Google, Bing, Yahoo. Поръчайте днес и взривете доверието на търсачките в своя сайт до небето!

Повече информация за това, какво е TF и ​​как може да ви помогне: Тъй като силата на PageRank се премахна отдавна, Trust flow показателя е за момента най-добрия параметър, който показва доколко търсачките имат доверие на вашия уебсайт. Google дава огромно значение на показатели като авторитет на домейна, ниво на доверие или ниво на цитиране като фактор за класиране. Тези данни са доста трудни за измерване, затова софтуерът е разработен от големи компании като Moz и Majestic, които са най-добрите световни компании при анализа на връзките в интернет.

Какво е ниво на цитиране - CF (Citation Flow)?

Нивото на цитиране се отнася до популярността на линк в даден сайт, без да се има предвид качеството на тези връзки. Идеалният пример са порно сайтове и сайтовете за залагания. Те имат много висок CF коефициент, но тези връзки често не са качествени. Уебсайт с много връзки, сочещи към него, ще има влияние и ще получи добро ниво на цитиране. Добре е да знаете, че ако TF се увеличи, тогава CF също трябва да се увеличи. Ако обаче CF се увеличи, няма доказателство, че и TF ще се увеличи. Така че, ако уебсайт с високи нива на цитиране (CF) сочи към вашия уебсайт, вашият CF трябва да получи увеличение нагоре.

Но ако уебсайтове с висок CF, но нисък TF линкват към вашия уебсайт, това ще се отрази негативно на вашия TF.

Какво е ниво на доверие - TF (Trust Flow)?

Този показател анализира доверието на сайта, като измерва неговото качество. Качеството е съществените данни на този показател. Ако връзка, сочеща към вашия уебсайт, е авторитетна и качествена, тогава вашият показател ниво на доверие ще се увеличи. Високо ниво на доверие е по-трудно за получаване от позоваване и затова CF винаги е по-висок от TF, а не обратното, защото има много връзки, но не всички от тях са уместни. Освен това, дори и да разработвате качествена стратегия за линкване, винаги има директории или други видове връзки, които не са много качествени, но публикуват препратки към вашия уебсайт. Паралелно изглежда, че има пряка връзка между доверителния поток и органичния трафик. В действителност, ако сайтът има голям поток на доверие, това означава, че има много качествени връзки и Google награждава качествени обратни връзки. В интерес на истината, с по-висок TF параметър ще бъдете класирани по-високо.

Как си взаимодействат CF и TF?

Как да разберете кое съотношение е добре да постигнете между CF и TF? Как да оптимизираме цялостното доверие на търсачките към един сайт? Например, ако сайта ви има CF 20 и TF 40, тогава съотношението е 1:2. Най-доброто възможно съотношение на Citation Flow и Trust Flow теоретично е 1. Имайте предвид, че най-високото възможно реално съотношение е 0:9, дори Google има 98:99 (CF/TF). Средното съотношение на доверие към цитиране към което е добре да се стремите, трябва да бъде 0.5.

Какви са ползите от по-високо ниво на доверие (Trust Flow) на сайта ви?

Високо съотношение на доверие (Trust Flow) получава само един авторитетен и надежден уебсайт. И търсачките, и потребителите, ще имот повече доверие на вашия уебсайт, на услугите му и продуктите му. В резултат ще получите по-добро класиране на сайта в търсачките, повече посещения и повече продажби.

Поръчайте сега! На телефон 0898615736, директно на място в офиса ни или по имейл: адрес и контакти.