Easypay.bg разплащане

Easypay.bg разплащане

Standalone Easypay.Bg разплащане

Този плъгин разработен от 3D Web Design е самостоятелно разплащане за Easypay.bg - дава ви възможност да приемате плащания през системата на Изипей (Easypay Bg) през ВСЯКАКЪВ вид сайт!

Въпреки че плъгина е качен в категорията ни за такива разплащания за Джумла, той не е плъгин за никакъв вид CMS! Модула е съставен от самостоятелни php файлове и може да работи с Всякакъв вид сайт, дори и със статични сайтове! Единственото изискване е сървъра ви да има php поддръжка.

Настройките на Изипей разплащането ни са аналогични на тези на ePay.bg разплащанията. Вие се регистрирате в Easypay.Bg като търговец, а Изипей ви дава клиентски номер и секретен ключ. Вие въвеждате тези данни в нашия модул и го качвате в отделна папка на сайта си като след това вмъквате специален код където желаете във вашия сайт и там се появява формата за плащане.

Когато потребителя кликне на бутона плати, той получава код за плащане през Изипей с който може да плати на която и да е каса на Easypay или на банкомат с Изипей поддръжка. След като сумата е платена, уеб сайта на Easypay изпраща обратна връзка към уеб сайта ви и поръчката на потребителя се маркира като платена, като вие виждате дали е платена или не в опростен админ панел.

Екранни снимки и ръководство за разплащането за Easypay.BG:

Цялата информация е тук: Демо за работещо разплащане, документация, функции, скрийншотове и ръководство за инсталиране за Easypay.BG разплащането.

Плъгина за разплащане през Изипей БГ изисква версия на php 5.2 или по-висока! В архива са кратко ръководство и две версии на плъгина: за версия на php 5.2 и за версия на php 5.3 или по-висока.

Последната версия е 1.0.1, от дата 12 Февруари 2014 година. Не ползвайте по-стари версии, в тях има открити бъгове които са отстранени само в последната версия! Цена: 22 USD, около 30 лева (в зависимост от валутния курс). След покупката можете да ползвате разплащането на колкото желаете уеб сайтове. Възможните начини да закупите модула са през Epay.BG или през PayPal.
Име на файла: easypay-bg-standalone-unzip.zip
File Type: application/zip
Посещения: 7517 Посещения
Създаден: Wednesday November 23, 2016 03:39:21
Обновен: Wednesday February 12, 2014 16:18:33
Брой ъпдейти за този абонамент: 3 ъпдейта